KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Rehabilitacyjno-Sanatoryjny PEREŁKA Z. i H. Iwaszko
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 250 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w godz. 6-18, 7-19 w Kołobrzegu, również w weekendy.
Data publikacji: 2018-09-11
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Rehabilitacyjno-Sanatoryjny PEREŁKA Z. i H. Iwaszko
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Portowa 17, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w godz. 6-18, 7-19 w Kołobrzegu, również w weekendy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wymagane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Rehabilitacyjno-Sanatoryjny PEREŁKA Z. i H. Iwaszko
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Portowa 17, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Ulica pracodawcy: Portowa
Numer budynku pracodawcy: 17
Profil działalności pracodawcy: ośrodek wypoczynkowo- rehabilitacyjny
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.09.2018
Oferta pracy ważna do: 11.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 11.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 11.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Gotowanie masy pomadowej mlecznej(dozowanie, ważenie surowcó, wylewanie, chłodzenie masy).Obsługa linii do produkcji wyrobów cukierniczych . Kontrola jakości produkowanego asortymentu .
JUTRZENKA DOBRE MIASTO Sp. z o.o. - 2018-03-02 - Dobre Miasto (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 5-13; okres próbny 3 miesiące, następnie umowa na czas określony; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-17
CITY Sp. z o. o. - 2018-02-21 - Słupsk (pomorskie)
sporządzanie posiłków dla dzieci i młodzieży w stołówce szkolnej
ZESPÓŁ PLACÓWEK OŚWIATOWYCH W LUBIENIU KUJAWSKIM - 2016-01-07 - Lubień Kujawski (kujawsko-pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Kończyce Małe (śląskie)
Obsługa klienta,sprzedaż artykułów metalowych,maszyny budowlane.
Centrum Handlowe Dobrzyńscy Spółka Jawna - 2018-04-26 - Sochaczew (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę zlecenie w godz. 10-22 w równoważnym systemie czasu pracy w Rewalu. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie dla osób dojeżdżających. Dla osób z Kołobrzegu, Trzebiatowa i okolic zapewniony dojazd.
Sławomir Przybylski - 2016-05-20 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Właściwe przygotowanie posiłków, właściwy podział obowiązków pomiędzy współpracowników, troska o wysoki poziom sanitarny stanowisk pracy kuchni, stołówki i innych pomieszczeń, kontrola stanu czystości naczyń kuchennych, dbanie o sprzęty kuchenne, systematyczne prowadzenie rejestru i procedur technologicznych HACCAP-u.
GIMNAZJUM NR 5 Im. Księcia Jerzego Wilhelma - 2016-12-07 - Legnica (dolnośląskie)
Wykształcenie: brak wymagań; minimum rok doświadczenia zawodowego; książeczka sanepidowska; znajomość kuchni polskiej; kreatywność; dbałość o porządek w miejscu pracy, samodzielne prowadzenie kuchni; miejsce pracy Gliwice;
P.H.U. "KOBE" BEATA KOŁSUT - 2016-05-18 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie potraw, sporządzanie receptur, jadłospisu
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw, praca wg standardów restauracji, dbałość o czystość i porządek miejsca pracy. Wymagania: wykształcenie min. średnie - gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia na podobnym stanowisku, aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.
IZABELA FIGURSKA - 2016-09-23 - Rumia (pomorskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji w Iwkowej. Praca w godz. od 10.00-21.00.
ZYGMUNT GRYZ F.P.H. "CZARDASZ" - 2016-08-11 - Iwkowa (małopolskie)
Sporządzanie posiłków, przygotowywanie produktów, wydawanie zamówionych potraw.
DĄBROWSKI ZBIGNIEW - PHU BLACK COFFEE - 2017-09-07 - Jarosław (podkarpackie)
przygotowanie kebabu, gyros, zapiekanki
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Pasłęk (warmińsko-mazurskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Piechowice (dolnośląskie)
Obróbka produktów i przygotowanie posiłków (pełne obowiązki).
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Sępólno Krajeńskie (kujawsko-pomorskie)
samodzielne przygotowanie posiłków
S.C. VIDI Dorota Stadnicka, Piotr Stadnicki - 2016-12-07 - Iława (warmińsko-mazurskie)
xxx
kontakt przez PUP - 2016-06-24 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej w piecu tandori
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2018-07-05 - Trzebnica (dolnośląskie)
Zapoznanie sie z programem stażu, przeszkolenie z zakresu BHP, zapoznianie sie regulaminem pracy, zapoznanie i obsługa maszyn gastronomicznych, poznawanie struktury zakresu uprawnień w restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Sierpc (mazowieckie)
,zakres czynności: samodzielne przygotowywanie różnego rodzaju potraw, wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach zgodnie z zamówieniami klientów, dbanie o jakość, smak i estetykę przygotowywanych i wydawanych potraw, pomoc przy prowadzeniu rejestrów HACCP.zakres czynności: przyjmowanie zamówień od klientów, dbanie o odpowiednią ekspozycję towarów, przyjmowanie towaru i sprawdzanie go ze stanem faktycznym, kontrolowanie dat ważności towarów, produktów, dbanie o właściwe zaopatrzenie stanowiska pracy, utrzymanie porządkuI zmiana 7.00-15.00II zmiana 9.30-17.00 lub 10.30-18.30
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Mielec (podkarpackie)
jw.
Robesto - 2016-06-17 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Stężnica (podkarpackie)
PLANOWANIE POSIŁKÓW Z INTENDENTEM, PRZYGOTOWYWANIE, GOTOWANIE POSIŁKÓW, PRZESTRZEGANIE RECEPTUR, TECHNOLOGII, ESTETYKI ORAZ PRZEPISÓW HIGIENICZO-SANITARNYCH, DYSCYPLINY PRACY, BHP I P.POŻWYMAGANIA: ŚREDNIE ZAWODOWE LUB ZASADNICZE ZAWODOWE UMOŻLIWIAJĄCE WYKONYWANIE ZAWODU, UMIEJĘTNOŚCI GASTRONOMICZNE, PRACA W ZESPOLEUPRAWNIENIA: KUCHARZ - MISTRZ W ZAWODZIECO NAJMNIEJ 2 LETNI STAŻ PRACY W KUCHNIWYNAGRODZENIE 2300,00 zł. + DODATEK STAŻOWYCV NA ADRES E-MAILPRACA W PRZEDSZKOLU PUBLICZNYM NR 66
PRZEDSZKOLE PUBLICZNE NR 66 - 2018-07-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2017-01-02 - Piekarzew (wielkopolskie)
PrzygotowywaniE potraw kuchnii arabskiej, indyjskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Puławy (lubelskie)
przygptpwanie dań z karty menu; przygotowanie dań na bankiety
HOTEL & RESTAURANT MANAGEMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ OSPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-17 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw według karty menu.
PHU EURO CENTERTOP S. J. - 2016-04-05 - Skrudki (lubelskie)
Staż dla osób do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Ryn (warmińsko-mazurskie)