KUCHARZ Barwałd Górny oferta pracy Biskup-Zacharska Joanna Aśkowe Specjały

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2018-02-27
Lokalizacja: Barwałd Górny (małopolskie)
Pracodawca: Biskup-Zacharska Joanna Aśkowe Specjały
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:34-130 Barwałd Górny 229, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: - do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Barwałd Górny
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wadowicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kalwaria Zebrzydowska
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.02.2018
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność gotowania
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie mile widziane zasadnicze zawodowe gastronomiczne, mile widziane doświadczenie zawodowe, umiejętność gotowania, książeczka sanepidowska lub chęć jej wyrobienia, chęć do pracy, komunikatywność
Nazwa pracodawcy: Biskup-Zacharska Joanna Aśkowe Specjały
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Adres pracodawcy:
34-130 Barwałd Górny 229, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: wadowicki
Gmina pracodawcy: Kalwaria Zebrzydowska
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Barwałd Górny
Numer budynku pracodawcy: 229
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.02.2018
Oferta pracy ważna do: 31.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 27.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 27.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków
ALLEVENT JAKUB PUCHALSKI - 2017-09-29 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
Kontrola jakości wyrobów gotowych
kontakt przez PUP - 2017-06-19 - Chyżne (małopolskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-06-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowanie dań
Bar Pod Gajem Halina Lenkiewicz - 2016-05-06 - Mońki (podlaskie)
Umiejętność pracy w Małej Gastronomii- Pizzeria.
NIGRO P.P.H.U. - 2017-09-20 - Celestynów (mazowieckie)
Praca na kuchni. Przygotowywanie dań dla dzieci
TENNIS CLUB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-30 - Piekary Śląskie (śląskie)
Montaż konstrukcji stalowych i rurociągów.
kontakt przez PUP - 2018-06-08 - Płock (mazowieckie)
Kucharz
BAR MLECZNY SZAROTKA MARIA BANIA - 2018-05-04 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie potraw według receptur, dbanie o dobór składników, właściwe przechowywanie produktów, układanie menu, przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, składanie zamówień na produkty do przygotowywanie dań. Wymagania pracodawcy: wykształcenie min. zawodowe, mile widziane średnie zawodowe gastronomiczne, znajomość kuchni ukraińskiej, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, doświadczenie: min 6 m-cy na podobnym stanowisku, mile widziana podstawowa znajomość języka angielskiego.
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Lublin (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o miejsce pracy.
MICHAŁ MAKSEL MAX - 2016-09-12 - Kartuzy (pomorskie)
przygotowywanie potraw restauracyjnychobsługa imprez okolicznościowychdbanie o stanowisko pracy
Restauracja Mały Dworek S.C. - 2018-02-26 - Olsztyn (śląskie)
jw.
Zespół Żłobków m.st. Warszawy - 2018-05-18 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków według karty menu
AUTO PIKUL Mariola Pikul - 2016-08-05 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
Mr Hamburger S.A. - 2016-04-12 - Świecko (lubuskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
GRO-NO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-24 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i podawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-09-20 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
ewidencja dokumentów, księgowanie dokumentów
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie dań z menu kuchni wietnamskiej, znajomość czytania oryginalnych przepisów kuchni wietnamskiej.Pracownicy i pracodawca pochodzenia wietna,mskiego.
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków. Właściwe obliczanie surowców do produkcji potraw. Dokonywanie obróbki cieplnej surowców. Dekorowanie potraw. Konserwowanie maszyn i urządzeń.Staż POWER (osoby do 30 r.ż.) lub RPOWD (osoby od 30 r.ż.)Praca w systemie 2-zmianowym od 7:00 do 22:00 oraz w niedziele i święta.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Strzelin (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE SNIADAŃ (BUFET), DAŃ DO KARTYWYMAGANIAWYKSZTAŁCENIE MIN. ZAWODOWE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, STAŻ PRACY 2 LAT,
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Sławno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań, dbanie o porzadek w miejscu wykonywanej pracy.
JAROSŁAW JAGIEŁŁO FAR-DOM ; HOTEL JAGIEŁŁO - 2018-09-12 - Hrubieszów (lubelskie)
Przygotowywanie dań z kuchni wietnamskiej
Hanoi s.c. - 2018-06-27 - Lubin (dolnośląskie)
POMOC PRZY MONTAŻU ROLET ZABEZPIECZAJĄCYCH, MARKIZ, STOLARKI BUDOWLANEJ;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE, OBSŁUGA ELEKTRONARZĘDZI, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY KAT.B, 1 ROK DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO,
MARKIZ SERWIS MARCIN ABRAMCZYK - 2016-09-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wg stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, przygotowywanie surowców wtórnych, utrzymywanie porządku w miejscu pracy. Praca 40godz./tyg
NIEPUBLICZNE PRZEDSZKOLE INTEGRACYJNE SIÓSTR RODZINY MARYI - 2017-06-14 - Brwinów (mazowieckie)
Przygotowywanie półproduktów, wydawanie dań.
Karczma "FLAUTA" - 2016-05-06 - Gdynia (pomorskie)
Zgody ze stanowiskiem; dwie zmiany (7-15, 15-23); praca od zaraz; kontakt z pracodawcą osobisty w poniedziałki, środy i czwartki godzinach 8-14 oraz telefoniczny w godzinach (8-14);pracodawca zapewnia transport na trasie Ustka Włynkówko, Siemianice Włynkówko.
"POSEJDON" Sp. z o.o. - 2015-12-15 - Włynkówko (pomorskie)
zgodnie z zajmowanym stanowiskiem
PIEROŻARNIA RZESZOWSKA GROSZEK JADWIGA - 2016-09-20 - Rzeszów (podkarpackie)