KUCHARZ-POMOC KUCHARZA Gniew oferta pracy ZAMEK GNIEW Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ-POMOC KUCHARZA
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: .
Data publikacji: 2016-03-09
Lokalizacja: Gniew (pomorskie)
Pracodawca: ZAMEK GNIEW Sp. z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Zamkowa 3, 83-140 Gniew, powiat: tczewski, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: .
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: Wynagrodzenie do uzgodnienia
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-POMOC KUCHARZA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Gniew
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: tczewski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Gniew
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 09.03.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy: ZAMEK GNIEW Sp. z o.o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Starogardzie Gda艅skim
Adres pracodawcy:
Zamkowa 3, 83-140 Gniew, powiat: tczewski, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Cv i skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: tczewski
Gmina pracodawcy: Gniew
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gniew
Ulica pracodawcy: Zamkowa
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Starogardzie Gda艅skim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 2
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 09.03.2016
Data dodania oferty pracy: 09.03.2016
Oferta pracy wa偶na do: 07.04.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 09.03.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 09.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie imprez okoliczno艣ciowych, katering贸w, obs艂ug arestauracji hotelowej, istnieje mozliwos膰 przyuczenia do zawodu
P.H.U. ALPOL S.C. - 2018-02-22 - Rochna (艂贸dzkie)
kuchnia polska
Ober偶a Z艁OTA G臉艢 Kubik Bo偶ena - 2016-05-06 - Siewierz (艣l膮skie)
- przygotowywanie posi艂k贸w a la carte- przygotowywanie bufet贸w- organizacja pracy na kuchni
Hotel-Pension Am M眉hlberg - 2016-02-24 - Niemcy (Niemcy)
zgody ze stanowiskiem ( kuchnia polska)
Fundacja Aktywna Strona Kultury LATAWIEC - 2018-04-10 - B臋dzin (艣l膮skie)
-przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - 艢wiebodzin (lubuskie)
przew贸z materia艂贸w biurowych, tak偶e delegacje!
ArchiDoc S.A. - 2019-04-25 - Chorz贸w (艣l膮skie)
OFERTA Z PROGRAMU ZATRUDNIENIE OS脫B DO 30 r.偶 Przygotowywanie posi艂k贸w.
TOKO SUSHI S.C. - 2018-08-22 - Reda (pomorskie)
wykonywanie r贸偶nego rodzaju potraw kuchni polskiej, tajskiej; porcjowanie i dekorowanie wyrob贸w kulinarnych, deser贸w, sushi wed艂ug oryginalnych przepis贸w gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa, ryb; obs艂uga piecu konwekcyjno-parowego 5xGN1/1 ChefTop Mind.Maps one 7 kW UNO, grillu Roller GR60E, frytur SwitchON-DF-Boo1 Tech Form, taj WOK
kontakt przez PUP - 2019-04-11 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Pomoc w sporz膮dzaniu potraw, obr贸bka wst臋pna surowc贸w, wydawanie gotowych posi艂k贸w.WYMAGANIA: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, mile widziane do艣wiadczenie.
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Jaros艂aw (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2018-02-23 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie potraw na przyj臋cia okoliczno艣ciowe, wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, sporz膮dzanie r贸znego rodzaju potraw.
DZIA艁ALNO艢膯 US艁UGOWO-HANDLOWO-ROZRYWKOWA SEWERYN WIECZOREK - 2018-02-09 - Rad艂贸w (opolskie)
Gotowanie,pieczenie
Specjalistyczne Centrum Piel臋gnacyjno-Opieku艅cze EWA-MED sp. z o.o. - 2015-12-03 - Oborniki 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w. Termiczna obr贸bka warzyw i mi臋s. Przestrzeganie higieny pracy.
Ochotnicze Hufce Pracy Centrum Kszta艂. i Wychow. w Go艂dapi - 2018-01-04 - Go艂dap (warmi艅sko-mazurskie)
Kucharz
Sanatorium Uzdrowiskowe "PLON" Sp. z o.o. NZOZ - 2017-04-11 - Pola艅czyk (podkarpackie)
-
Kompleks Handlowo-Gastronomiczno-Hotelowy JANTA Maria Janta - 2019-02-19 - Dziemiany (pomorskie)
- Przygotowywanie da艅 w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie prac膮 pomocnik贸w. Obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obs艂uga pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o w艂a艣ciw膮 jako艣膰 posi艂k贸w, smak, wygl膮d, wielko艣膰 porcji. Dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Do艣wiadczenie NIE jest wymagane - osoba do przyuczenia.
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Katowice (艣l膮skie)
samodzielne prowadzenie kuchni
PRO ARTE HOTEL RESTAURACJA Hanna Wac艂aw - 2016-06-22 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw. Zachowanie czysto艣ci na stanowisku pracy.
VHM Hotel Management5272464408 - 2018-04-20 - Gda艅sk (pomorskie)
Kucharz
"FRASSES" S.C. M. OLECHOWSKA, P. OLECHOWSKI - 2019-04-25 - D臋bica (podkarpackie)
oferta sta偶u - zakres zada艅 godnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Wiele艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni cateringowej
Grek RTC S.A. - 2017-01-05 - Zgierz (艂贸dzkie)
1. Zapoznanie si臋 z zak艂adem pracy, jego schematem organizacyjnym, regulaminem2. Zapoznanie si臋 z recepturami potraw i menu3. Planowanie pracy w celu odpowiedniego, sprawnego przebiegu poszczeg贸lnych czynno艣ci4. Wykonywanie czynno艣ci porz膮dkowych w zmywalni naczy艅 sto艂owych i pomieszcze艅 produkcyjnych5. Wykonywanie obr贸bki wst臋pnej i termicznej warzyw, owoc贸w i grzyb贸w6. Przygotowywanie narz臋dzi i miejsca pracy7. Sporz膮dzanie sur贸wek, zak膮sek8. Sporz膮dzanie przetwor贸w i potraw z mleka9. Sporz膮dzanie da艅 z jaj, kasz, m膮ki10. Sporz膮dzanie zup, dodatk贸w do zup, sos贸w 11.Przygotowanie potraw z mi臋sa zwierz膮t rze藕nych, drobiu, dziczyzny i ryb12. Sporz膮dzanie deser贸w na ciep艂o i zimno13. Sporz膮dzanie napoj贸w14. Zapoznanie si臋 ze sposobami dekorowania i podawania posi艂k贸w 15. Sporz膮dzanie potraw dietetycznych16. Sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnej i staropolskiej17. Korzystanie z dokumentacji zak艂adu gastronomicznego18. Obs艂uga maszyn i urz膮dze艅
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Szymbark (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w oraz wesel i innych imprez
METAMORFOZA MA艁GORZATA NIEWIAROWSKA - 2016-12-07 - Olecko (warmi艅sko-mazurskie)
KUCHARZ
HOTEL PIEKARNIA RESTAURACJA "CAMPARI" ROMAN FERENC - 2019-01-08 - G贸ra Motyczna (podkarpackie)
Przygotwywanie da艅 z karty menudbanie o porz膮dek rozpakowywanie towaru i uk艂adanie w magazyniepomoc przy imprezach okolicznosciowych
Roman Ligorowski - 2019-03-27 - Strzesz贸w (dolno艣l膮skie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE 艢NIADA艃, SA艁TEK, LUNCHE; WYMAGANIA: KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH; MIEJSCE PRACY: UL. JAGIELLO艃SKA LUB UL. NIEPODLEG艁O艢CI;
KLUB LATINO WOJCIECH FILARSKI - 2016-05-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
F.P.H. "PAOLA" EKSPORT- IMPORT PAULINA GOLEC W KRACZKOWEJ - 2017-07-12 - Kraczkowa (podkarpackie)
Obs艂uga go艣ci hotelowej restauracji
GRUPA 艁APAJ SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2016-12-06 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)