Praca ZESPÓŁ DO OBSŁUGI PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH NR 1 - oferty pracy
W serwisie internetowym wypr.pl możesz zapoznać się ze wszystkimi ofertami pracy ZESPÓŁ DO OBSŁUGI PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH NR 1, które są dostępne w naszym serwisie internetowych. Możesz przeglądać 8 ofert pracy ZESPÓŁ DO OBSŁUGI PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH NR 1.
- sprzątanie pomieszczeń biurowych: ścieranie kurzu, zamiatanie, mycie i pastowanie podłóg, wyrzucanie śmieci- sprzątanie aneksów kuchennych/pokoju socjalnego: ścieranie kurzu, czyszczenie stołów i krzeseł w miarę potrzeby, zamiatanie, mycie i pastowanie podłogi, wyrzucanie śmieci, mycie lodówki- utrzymywanie czystości w holu na parterze, na korytarzach i klatkach schodowych w budynku- mycie lamperii, drzwi i futryn, odkurzanie ścian w przydzielonych do sprzątania pomieszczeniach - w miarę potrzeb- mycie okien w budynku przy ul. św. Bonifacego 81 jak również w placówkach opiekuńczo-wychowawczych obsługiwanych przez Zespół- sprzątanie sanitariatów poprzez codzienne zmywanie podłóg i urządzeń sanitarnych oraz ich dezynfekcja- bieżące zaopatrywanie sanitariatów w mydło, papier toaletowy, ręczniki papierowe.
ZESPÓŁ DO OBSŁUGI PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH NR 1 - 2021-06-09 - Warszawa (mazowieckie)
naliczanie wynagrodzeń i pochodnych, sporządzanie list płac, naliczanie potraceń,sporządzanie deklaracji rozliczeniowych ZUS i US.
ZESPÓŁ DO OBSŁUGI PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH NR 1 - 2020-11-20 - Warszawa (mazowieckie)
1. sprzątanie pomieszczeń biurowych: ścieranie kurzu, zamiatanie, mycie i pastowanie podłóg, wyrzucanie śmieci, w razie potrzeb mycie okien 2. Sprzątanie aneksów kuchennych: ścieranie kurzu, czyszczenie stołów i krzeseł w miarę potrzeby, zamiatanie, mycie i pastowanie podłogi, wyrzucanie śmieci, mycie lodówki. 3. Utrzymywanie czystości w holu na parterze, na korytarzach i klatkach schodowych w budynku. 4. Mycie lamperii, drzwi i futryn, odkurzanie ścian w przydzielonych do sprzątania pomieszczeniach - w miarę potrzeb. 5. Sprzątanie sanitariatów poprzez codzienne zmywanie podłóg i urządzeń sanitarnych oraz ich dezynfekcja. 6. Bieżące zaopatrywanie sanitariatów w mydło, papier toaletowy, ręczniki papierowe. 7. Pranie w sytuacjach wyjątkowych w placówkach opiekuńczo- wychowawczych (np. insekty) 8. Pielęgnacja kwiatów. 9. Dbanie o czystość przydzielonych pomieszczeń.
ZESPÓŁ DO OBSŁUGI PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH NR 1 - 2020-11-10 - Warszawa (mazowieckie)
1. prowadzenie gospodarki magazynowej zgodnie z instrukcją magazynową, 2. prowadzenie dokumentacji wszystkich dowodów przychodu i rozchodu z magazynów, 3. sprawdzenie, czy rodzaj, ilość i jakość produktów są zgodne z dowodem nadania otrzymanym od dostawcy (ważenie, liczenie, sprawdzenie zgodności etykiet z dowodem nadania), 4. przyjmowanie i wydawanie produktów z magazynu (do wszystkich placówek obsługiwanych przez Zespół), 5. właściwe i fachowe rozmieszczenie, przechowywanie i konserwowanie materiałów i sprzętu oraz otoczenia szczególną troską materiałów łatwo ulegającym zniszczeniu lub uszkodzeniu, 6. przestrzeganie terminów przechowywania, 7. zabezpieczenie produktów przed zniszczeniem, uszkodzeniem, zepsuciem i zanieczyszczeniem, 8. czuwanie nad zabezpieczeniem pomieszczeń magazynowych przed kradzieżą, włamaniem i pożarem, 9. przygotowanie magazynów do przeprowadzenia inwentaryzacji okresowych i innych, zgodnie z Zarządzeniami Dyrektora Zespołu do obsługi Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych Nr 1
ZESPÓŁ DO OBSŁUGI PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH NR 1 - 2020-11-09 - Warszawa (mazowieckie)
1. przygotowywanie posiłków zgodnie z raportami żywieniowymi, 2. przygotowywanie i porcjowanie produktów potrzebnych do przyrządzenia posiłków na dany dzień, 3. racjonalne wykorzystywanie w posiłkach dla wychowanków produktów spożywczych, 4. dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, 5. przygotowywanie obróbki wstępnej warzyw i owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków tj. mycie, obieranie, czyszczenie, 6. wydawanie posiłków w wyznaczonych godzinach, 7. dbanie o estetykę ubioru tj. fartuch, nakrycie głowy, 8. przestrzeganie dat ważności produktów spożywczych przygotowywanych do spożycia, 9. natychmiastowe utylizowanie produktów spożywczych z przekroczoną datą przydatności do spożycia, 10. przestrzeganie norm i zasad systemu HACCP,
ZESPÓŁ DO OBSŁUGI PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH NR 1 - 2020-11-05 - Warszawa (mazowieckie)
- nadzorowanie pracy kuchni pod względem wykorzystanie produktów zgodnie z jadłospisem i sztuką kulinarną, estetyki i ilości wydawanych posiłków, prawidłowości przechowywania - opracowywanie dekadowych jadłospisów z uwzględnieniem różnorodności gatunku i rodzaju artykułów- w ramach potrzeb opracowywanie harmonogramu pracy pracowników kuchni, zgodnie z obowiązującą normą czasu pracy w danych okresie rozliczeniowym- zamawianie od dostawców zgodnie z zawartą umową, artykułów żywnościowych- codzienne sporządzanie zestawienia produktów żywnościowych wydanych z magazynu(raport żywieniowy) z uwzględnieniem stanu wychowanków i zgłoszonych osób żywionych w placówkach- obliczanie dziennej stawki żywieniowej- sporządzanie sprawozdania z miesięcznego rozliczenia ilościowo-wartościowego z przyjętych i wydanych produktów żywnościowych- planowanie i wydawanie żywienia do placówek, zgodnie z gospodarką żywieniową- kontrola nad prawidłowością wpisów w dokumentacji HACCP prowadzonych przez pracowników kuchni oraz magazynów- uzupełnianie Księgi HACCP o nowe produkty wprowadzane do jadłospisu- kontrola temperatur w lodówkach i rejestrowanie zapisów w księdze HACCP- przyjmowanie zakupionego lub otrzymanego w darach towaru do magazynu na podstawie dokumentów: rachunek, faktura, protokół przekazania darów itp.- prowadzenie kartoteki magazynowej ilościowo-wartościowej w programie SPIŻARNIA- wydawanie z magazynu artykułów żywnościowych na podstawie zapotrzebowania żywnościowego (raport żywieniowy), oraz zapotrzebowania Koordynatorów placówek obsługiwanych przez Zespół akceptowanych przez dyrektora, kierownika lub osobę upoważnioną- kontrola nad segregowaniem i rozmieszczeniem artykułów w magazynie oraz nad utrzymaniem czystości, zabezpieczenie przed uszkodzeniem czy zepsuciem- kontrola artykułów pod względem terminu przydatności do spożycia- odpowiedzialność pod względem ilościowym za artykuły przyjęte do magazynu
ZESPÓŁ DO OBSŁUGI PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH NR 1 - 2020-09-07 - Warszawa (mazowieckie)
- sprzątanie pomieszczeń biurowych: ścieranie kurzu, zamiatanie, mycie i pastowanie podłóg, wyrzucanie śmieci- sprzątanie aneksów kuchennych: ścieranie kurzu, czyszczenie stołów i krzeseł w miarę potrzeby, zamiatanie, mycie i pastowanie podłogi, wyrzucanie śmieci, mycie lodówki- utrzymywanie czystości w holu na parterze, na korytarzach i klatkach schodowych w budynku- sprzątanie sanitariatów poprzez codzienne zmywanie podłóg i urządzeń sanitarnych oraz ich dezynfekcja- bieżące zaopatrywanie sanitariatów w mydło, papier toaletowy, ręczniki papierow
ZESPÓŁ DO OBSŁUGI PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH NR 1 - 2020-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
ZESPÓŁ DO OBSŁUGI PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH NR 1 - 2018-12-12 - Warszawa (mazowieckie)