KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy ZESPÓŁ DO OBSŁUGI PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH NR 1

Stanowisko: KUCHARZ K/M

Wynagrodzenie: od 2 300 PLN

Zakres obowiązków: jw.

Data publikacji: 2018-12-12

Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)

Pracodawca: ZESPÓŁ DO OBSŁUGI PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH NR 1

Ta oferta pracy może już nie być aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.

Miejsce pracy:
Św.Bonifacego 81, 02-945 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie

Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków

Zakres obowiązków: jw.

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony

Wymiar etatu: 1

Zmianowość pracy: jedna zmiana

Liczba godzin pracy w tygodniu: 40

warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN

Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Premia i dodatek motywacyjny

System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną

Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M

Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa

Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie

Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa

Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa

Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska

Zawód: kucharz*

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę

Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN

Data rozpoczęcia pracy: 12.12.2018

Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)

Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne. Doświadczenie zawodowe: 1 rok.Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków zgodnie z raportami żywieniowymi, przygotowywanie i porcjowanie produktów potrzebnych do przyrządzania posilków na dany dzień, przygotowywanie obróbki wstępnej warzyw i owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków, tj. mycie, obieranie, czyszczenie.Praca w godz. 7.00-15.00, 8.00-16.00.Zgłoszenia: ul. św. Bonifacego 81, Warszawa, tel. 22 842 17 22, CV na adres: m.kolano (at) zpow.waw.pl

Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1

Nazwa pracodawcy:
ZESPÓŁ DO OBSŁUGI PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH NR 1

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy

Adres pracodawcy:
Św.Bonifacego 81, 02-945 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie

Język aplikacji o pracę: polski

Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV

Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Województwo pracodawcy: mazowieckie

Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa

Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa

Kraj pracodawcy: Polska

Miejscowość pracodawcy: Warszawa

Ulica pracodawcy: Św.Bonifacego

Numer budynku pracodawcy: 81

Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1

Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0

Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*

Data dodania oferty pracy: 13.12.2018

Oferta pracy ważna do: 12.01.2019

Data udostępnienia oferty pracy: 13.12.2018

Data przyjęcia oferty pracy: 12.12.2018

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

Podobne oferty pracy

POMOC KUCHENNA - od 2 100 PLN

zgodny, praca w Rogóźnie
Firma Handlowa Mariusz Hulewicz - 2018-02-27 - Rogóźno (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ - od 3 200 PLN

Przyrządzanie potraw kuchni wietnamskiej z oryginalnych przepisów
kontakt przez PUP - 2019-04-23 - Legionowo (mazowieckie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

Samodzielne przygotowywanie posiłków
Kawiarnia-Restauracja "Jama Michalika" DW Tryumf - 2017-05-12 - Krynica-Zdrój (małopolskie)

KUCHARZ ŚNIADANIOWY - 2 774,96 - 3 205,39 PLN

Przygotowywanie śniadań dla gości hotelowych, utrzymanie czystości na kuchni oraz zmywaku.
TRAVEL ONE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-17 - Mielno (zachodniopomorskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

Przygotowywanie obiadów,nadzór nad pomocami kuchennymi, dbałość o prządek
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 28 - 2017-12-13 - Gdynia (pomorskie)

KUCHARZ - od 16 PLN

Zgodnie ze stanowiskiem.
Firma Karp-Han "JUNIOR" Mariusz Zalewski - 2017-05-04 - Nidzica (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ - od 15 PLN

przygotowywanie potraw według obowiązujących receptur , dbalość o swoje stanowisko pracy, Praca zgodnie z zasadami HCCAP
Marcelin Management Sp. z o.o. - 2015-12-03 - Wronki (wielkopolskie)

KUCHARZ - od 13,7 PLN

- przygotowywanie dań z menu restauracji- utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2018-09-21 - Łódź (łódzkie)

KUCHARZ - od 13,7 PLN

GOTOWANIE, PRZYRZĄDZANIE POTRAW KUCHNI LOKALNEJ I UKRAIŃSKIEJ.USTALANIE MENU.praca w wymiarze 20 godz./tydz.
DREMAN Sp. z o.o. - 2018-06-07 - Opole (opolskie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, wypiekanie chlebka naan,praca w godzinach 12-20
TULSI Kamila LIŚKIEWICZ - 2018-10-30 - Opole (opolskie)

ŚLUSARZ - od 1 950 PLN

obrobka mechanicznych elementów maszyn,sprawdzanie wykonanego przedmiotu oraz jego zgodność z rysunkiem technicznym,dbałość o dobty stan techniczny używanych urządzeń
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Częstochowa (śląskie)

KUCHARZ - od 2 300 PLN

Przygotowywanie posiłków dla gości.Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu, również w weekendy.
Centrum Rehabilitacji Rolników KRUS "NIWA" w Kołobrzegu - 2016-09-27 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)

KUCHARZ/SEROWAR - 2 100 - 2 500 PLN

- Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP i p.poż., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzetem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku,- nauka metod utrwalania żywności, chłodzenie, zamrażanie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spożycia poszczególnych produktów, zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem,- obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właścicwe, płukanie, dezynfekcję, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego, - obróbka stępna surowców: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp.- sporządzanie potraw w oparciu o ceceptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierajacych: ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstajace w czasie produkcji niektórych wyrobów,- sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np. zupy, dania główne, desry, surówki (wymienić stosownie do znajdujących się, porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja potraw),- udzielanie informacji na temat dostępnych rodzajów potraw i napojów, podawanie posiłków i napojów zimnych i goracych.
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Miszewko (pomorskie)

POMOCNIK PRZY PRACACH PRZYGOTOWAWCZYCH DO DRUKU - do 1 750 PLN

obsługa maszyny do aplikacji wydruków wielkoformatowych oraz folii monomerycznych na płyty będące podzespołami ścian targowych
kontakt przez PUP - 2015-12-12 - Piekary Śląskie (śląskie)

KUCHARZ (O) - od 2 200 PLN

Kucharz
F.H.U. LIGARA Andrzej Ligara - 2017-06-23 - Tarnów (małopolskie)

KUCHARZ - 997,4 PLN

dekorowanie,zapoznanie się z techniką podawania dań głównych,przystawek,deserów, wydawanie potraw,obsługa urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Wygiełzów (małopolskie)

SZLIFIERZ/TOKARZ - od 3 500 PLN

Szlifowanie elementów metalowych, toczenie elementów metalowych i maszyny konwencjonalnej. Zatrudnienie w ramach umowy o pracę na czas określony 7 miesięcy.
METALPIL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-22 - Piła (wielkopolskie)

KUCHARZ - od 1 900 PLN

przygotowywanie posiłków, zarządzanie budżetem na art. spożywcze, ustalanie menu
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Wólka Kosowska (mazowieckie)

KUCHARZ (1/2 ETATU) - od 1 050 PLN

-Przygotowanie posiłków-Godziny pracy: 9.00 - 13.00 (do uzgodnienia z Pracodawcą-Osoby zainteresowane prosimy o kontakt telefoniczny pod nr tel.: 58 531-17-63.
Szkoła Podstawowa Nr 1 im. Gen. Jana Henryka Dąbrowskiego - 2018-10-30 - Tczew (pomorskie)

NAUCZYCIEL HISTORII - od 650 PLN

nauczanie historii w klasach IV- VII szkoły podstawowej
ZESPÓŁ PLACÓWEK OŚWIATOWYCH im.Aleksandra Doby w Iwięcinie - 2017-07-03 - Iwięcino (zachodniopomorskie)

KUCHARZ KUCHNI REGIONALNEJ* - od 2 600 PLN

PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI INDYJSKIEJ WEDŁUG TRADYCYJNYCH PRZEPISÓW
SATYADEEP SP. Z O.O. - 2019-03-20 - Świnoujście (zachodniopomorskie)

KUCHARZ/KUCHARKA - od 13,7 PLN

Przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych. Mile widziane doświadczenie zawodowe.
Zakład Wyrobów Garmażeryjnych Antoni i Janina Michalscy s.c. - 2018-11-28 - Bralin (wielkopolskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

sporządzanie dań dla grup zoorganizowanych i gości indywidualnych
B & D Hotels S.A. Hotel Park - 2016-05-13 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)

KSIĘGOWY/A - 3 500 - 5 000 PLN

obsługa pełnej księgowości
M.K. STELLA Konrad Marek - 2016-07-13 - Koło (wielkopolskie)

KUCHARZ/KUCHARKA - od 2 100 PLN

Przygotowywanie posiłków.
SALSA- IMPREZY,BANKIETY,SZKOLENIA Jarosław Szumowski - 2018-08-16 - Grajewo (podlaskie)


Wybierz powiat