KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy ZESPÓŁ DO OBSŁUGI PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH NR 1
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: jw.
Data publikacji: 2018-12-12
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: ZESPÓŁ DO OBSŁUGI PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH NR 1
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Św.Bonifacego 81, 02-945 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Premia i dodatek motywacyjny
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.12.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne. Doświadczenie zawodowe: 1 rok.Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków zgodnie z raportami żywieniowymi, przygotowywanie i porcjowanie produktów potrzebnych do przyrządzania posilków na dany dzień, przygotowywanie obróbki wstępnej warzyw i owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków, tj. mycie, obieranie, czyszczenie.Praca w godz. 7.00-15.00, 8.00-16.00.Zgłoszenia: ul. św. Bonifacego 81, Warszawa, tel. 22 842 17 22, CV na adres: m.kolano (at) zpow.waw.pl
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
ZESPÓŁ DO OBSŁUGI PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH NR 1
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Św.Bonifacego 81, 02-945 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Św.Bonifacego
Numer budynku pracodawcy: 81
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.12.2018
Oferta pracy ważna do: 12.01.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 13.12.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 12.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodny, praca w Rogóźnie
Firma Handlowa Mariusz Hulewicz - 2018-02-27 - Rogóźno (kujawsko-pomorskie)
Przyrządzanie potraw kuchni wietnamskiej z oryginalnych przepisów
kontakt przez PUP - 2019-04-23 - Legionowo (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Kawiarnia-Restauracja "Jama Michalika" DW Tryumf - 2017-05-12 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie śniadań dla gości hotelowych, utrzymanie czystości na kuchni oraz zmywaku.
TRAVEL ONE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-17 - Mielno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie obiadów,nadzór nad pomocami kuchennymi, dbałość o prządek
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 28 - 2017-12-13 - Gdynia (pomorskie)
jw.
Bar Gastronomiczny Janina Mierzwa - 2016-10-06 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
Firma Karp-Han "JUNIOR" Mariusz Zalewski - 2017-05-04 - Nidzica (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw według obowiązujących receptur , dbalość o swoje stanowisko pracy, Praca zgodnie z zasadami HCCAP
Marcelin Management Sp. z o.o. - 2015-12-03 - Wronki (wielkopolskie)
- przygotowywanie dań z menu restauracji- utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2018-09-21 - Łódź (łódzkie)
GOTOWANIE, PRZYRZĄDZANIE POTRAW KUCHNI LOKALNEJ I UKRAIŃSKIEJ.USTALANIE MENU.praca w wymiarze 20 godz./tydz.
DREMAN Sp. z o.o. - 2018-06-07 - Opole (opolskie)
-
FIRMA TURYSTYCZNO-HANDLOWA "ORKA" RADOSŁAW JAKUB KMITA - 2017-09-04 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
-
CAMPING POMONA ARTUR LUBCZYK NIECHORZE - 2016-04-04 - Niechorze (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, wypiekanie chlebka naan,praca w godzinach 12-20
TULSI Kamila LIŚKIEWICZ - 2018-10-30 - Opole (opolskie)
obrobka mechanicznych elementów maszyn,sprawdzanie wykonanego przedmiotu oraz jego zgodność z rysunkiem technicznym,dbałość o dobty stan techniczny używanych urządzeń
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości.Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu, również w weekendy.
Centrum Rehabilitacji Rolników KRUS "NIWA" w Kołobrzegu - 2016-09-27 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
- Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP i p.poż., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzetem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku,- nauka metod utrwalania żywności, chłodzenie, zamrażanie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spożycia poszczególnych produktów, zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem,- obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właścicwe, płukanie, dezynfekcję, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego, - obróbka stępna surowców: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp.- sporządzanie potraw w oparciu o ceceptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierajacych: ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstajace w czasie produkcji niektórych wyrobów,- sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np. zupy, dania główne, desry, surówki (wymienić stosownie do znajdujących się, porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja potraw),- udzielanie informacji na temat dostępnych rodzajów potraw i napojów, podawanie posiłków i napojów zimnych i goracych.
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Miszewko (pomorskie)
Kuchnia Polska.
RESTAURACJA BELWEDER PRZY UL.GEN.KLEEBERGA W BIAŁYMSTOKU STANISŁAW STRZAŁKOWSKI - 2019-05-06 - Porosły-Kolonia (podlaskie)
obsługa maszyny do aplikacji wydruków wielkoformatowych oraz folii monomerycznych na płyty będące podzespołami ścian targowych
kontakt przez PUP - 2015-12-12 - Piekary Śląskie (śląskie)
Kucharz
F.H.U. LIGARA Andrzej Ligara - 2017-06-23 - Tarnów (małopolskie)
dekorowanie,zapoznanie się z techniką podawania dań głównych,przystawek,deserów, wydawanie potraw,obsługa urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Wygiełzów (małopolskie)
Szlifowanie elementów metalowych, toczenie elementów metalowych i maszyny konwencjonalnej. Zatrudnienie w ramach umowy o pracę na czas określony 7 miesięcy.
METALPIL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-22 - Piła (wielkopolskie)
Praca w lokalu gastronomicznym
KARCZMA MŁYN S.R.O SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ODDZIAŁ W POLSCE Kamienica 368 - 2018-03-27 - Kamienica (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, zarządzanie budżetem na art. spożywcze, ustalanie menu
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
-Przygotowanie posiłków-Godziny pracy: 9.00 - 13.00 (do uzgodnienia z Pracodawcą-Osoby zainteresowane prosimy o kontakt telefoniczny pod nr tel.: 58 531-17-63.
Szkoła Podstawowa Nr 1 im. Gen. Jana Henryka Dąbrowskiego - 2018-10-30 - Tczew (pomorskie)
nauczanie historii w klasach IV- VII szkoły podstawowej
ZESPÓŁ PLACÓWEK OŚWIATOWYCH im.Aleksandra Doby w Iwięcinie - 2017-07-03 - Iwięcino (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI INDYJSKIEJ WEDŁUG TRADYCYJNYCH PRZEPISÓW
SATYADEEP SP. Z O.O. - 2019-03-20 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych. Mile widziane doświadczenie zawodowe.
Zakład Wyrobów Garmażeryjnych Antoni i Janina Michalscy s.c. - 2018-11-28 - Bralin (wielkopolskie)
sporządzanie dań dla grup zoorganizowanych i gości indywidualnych
B & D Hotels S.A. Hotel Park - 2016-05-13 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
obsługa pełnej księgowości
M.K. STELLA Konrad Marek - 2016-07-13 - Koło (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
SALSA- IMPREZY,BANKIETY,SZKOLENIA Jarosław Szumowski - 2018-08-16 - Grajewo (podlaskie)