KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 13,7 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie dań z menu restauracji- utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych
Data publikacji: 2018-09-21
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie dań z menu restauracji- utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 13,70 zł / godz.
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Doświadczenie zawodowe (wymagany staż - lata: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Książeczka sanepid
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: WYMAGANA ZNAJOMOŚĆ KUCHNI WSCHODNIEJ
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.09.2018
Oferta pracy ważna do: 05.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 21.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 21.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie posiłków typu kebab i fast food dla gości. Obsługa kasy fiskalnej. Utrzymywanie miejsca pracy w czystości.
Doner King Andrzej Burczyk - 2018-08-29 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
- przygotowywanie potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej wg tradycyjnych receptur,czytanie receptur, układanie menu, składanie zamóień za granicę
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Dęblin (lubelskie)
przygotowywanie potraw serbskich w oparciu o receptury tradycyjnej kuchni serbskiej (m.in. zupy, dania mięsne, dania z owoców morza, makarony, desery)
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Grzędy (mazowieckie)
- przygotowywanie posiłków dla gości pensjonatu, - przygotowywanie dań z karty menu dla gości restauracji, - dbanie o czystość kuchni - mycie naczyń,- opracowywanie menu, - wdrażanie systemu HACCP
KAERTUR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-30 - Bolesławów (dolnośląskie)
Kucharzoferta pracy dla osób do 30 roku życiakucharz - pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Jarosław (podkarpackie)
przygotowywanie pizzy, kebaba
IMPERRO Emilia Piszczatowska - 2016-02-10 - Białystok (podlaskie)
tradycyjna kuchnia domowa
"Tradycyjna Kuchnia Domowa" Katarzyna Kazberuk - 2016-04-11 - Białystok (podlaskie)
Bieżąca obsługa klienta, uzupełnianie asortymentu, sprawdzanie dostaw.
Drawa Sp.z o.o. - 2016-05-30 - Trzebnica (dolnośląskie)
przewożenie ładunków na trasach krajowych i międzynarodowych.
BKE Transport&Spedycja sp. z o.o. - 2018-02-15 - Opole (opolskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującym menu i zamówieniami gości, opracowywanie menu restauracji oraz imporez specjalnych, dbałość o czystość pomieszczeń kuchni, sprzętów, naczyń kuchennych, stosowanie norm i zasad zawartych w księdze HACCP, zamówienia i odbiór towarow żywnościowych oraz napoi
BAJDARKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-15 - Suraż (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Działdowo (warmińsko-mazurskie)
- gotowanie
Ośrodek wypoczynkowy - Wiesław Ernst - 2016-05-10 - Skarszewy (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Warszawa (mazowieckie)
doradca do spraw rynku nieruchomościami
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków dla gości restauracji
RESTAURACJA "10-tka" Ewa Karwaszewska - 2018-07-18 - Obrowo (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań obiadowych, sałatek. Praca na 2 zmiany (7.00-15.00, 11.00-19.00, co druga sobota 8.00-15.00).
Bar Dworcowy s.c. Dariusz, Krystyna Machelak - 2017-09-06 - Zabrze (śląskie)
Gotowanie potraw kuchni włoskiej, wyrób pizzy, sprzątanie, realizacja planów sprzedażowychwymagania pracodawcy: wykształcenie min. zawodowe, umiejętność gotowania potraw kuchni włoskiej, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, min. roczne doświadczenie w pracy w gastronomii, podstawowa znajomość języka angielskiego
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Lublin (lubelskie)
Zgodny z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-08-10 - Byczyna (opolskie)
Przygotowywanie posiłków.
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "GASTROTEX" MARIOLA PAJDOWSKA - 2016-08-22 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie samodzielnie potraw zgodnie z a la carte. Umiejętność prowadzenia profesjonalnej kuchnii. Umiejętność kierowania personelem niższego stopnia.
FIRMA HANDLOWA MGR INŻ.DARIUSZ KUCZYŃSKI - 2016-04-06 - Kruklin (warmińsko-mazurskie)
-
Pizzeria K-2 - 2018-03-07 - Września (wielkopolskie)
kucharz w DPS.
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Zabrze (śląskie)
sprzedaż
Sklep Ogólnospożywczy Mięsny i Przemysłowy R. Niciejewski - 2016-04-07 - Chojnice (pomorskie)
Przygotowywanie produktów do pizzy, pieczenie kurczaków z rożna, pieczenie pizzy.
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Odporyszów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
"JANCAR" Boruch Jan - 2016-01-19 - Kamieńczyk (mazowieckie)
Brak danych
RZESZOWSKIE ZAKŁADY DROBIARSKIE " RES-DROB" SP. Z O.O. - 2018-01-24 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, dbanie o czystość i higienę pracy
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Gniezno (wielkopolskie)
-Przygotowywanie półproduktów (krojenie, obróbka itd.),- Obróbka ryby,- Przygotowywanie zalew do ryżu i różnego rodzaju sosów,- Gotowanie ryżu i odpowiednie przyprawianie, sklejanie rolek sushi,- Dbanie o czystość w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-01-16 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie potraw
kontakt przez OHP - 2017-05-22 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Warszawa (mazowieckie)