INTENDENT K/M Warszawa oferta pracy ZESPÓŁ DO OBSŁUGI PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH NR 1
Stanowisko: INTENDENT K/M
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: - nadzorowanie pracy kuchni pod względem wykorzystanie produktów zgodnie z jadłospisem i sztuką kulinarną, estetyki i ilości wydawanych posiłków, prawidłowości przechowywania - opracowywanie dekadowych jadłospisów z uwzględnieniem różnorodności gatunku i rodzaju artykułów- w ramach potrzeb opracowywanie harmonogramu pracy pracowników kuchni, zgodnie z obowiązującą normą czasu pracy w danych okresie rozliczeniowym- zamawianie od dostawców zgodnie z zawartą umową, artykułów żywnościowych- codzienne sporządzanie zestawienia produktów żywnościowych wydanych z magazynu(raport żywieniowy) z uwzględnieniem stanu wychowanków i zgłoszonych osób żywionych w placówkach- obliczanie dziennej stawki żywieniowej- sporządzanie sprawozdania z miesięcznego rozliczenia ilościowo-wartościowego z przyjętych i wydanych produktów żywnościowych- planowanie i wydawanie żywienia do placówek, zgodnie z gospodarką żywieniową- kontrola nad prawidłowością wpisów w dokumentacji HACCP prowadzonych przez pracowników kuchni oraz magazynów- uzupełnianie Księgi HACCP o nowe produkty wprowadzane do jadłospisu- kontrola temperatur w lodówkach i rejestrowanie zapisów w księdze HACCP- przyjmowanie zakupionego lub otrzymanego w darach towaru do magazynu na podstawie dokumentów: rachunek, faktura, protokół przekazania darów itp.- prowadzenie kartoteki magazynowej ilościowo-wartościowej w programie SPIŻARNIA- wydawanie z magazynu artykułów żywnościowych na podstawie zapotrzebowania żywnościowego (raport żywieniowy), oraz zapotrzebowania Koordynatorów placówek obsługiwanych przez Zespół akceptowanych przez dyrektora, kierownika lub osobę upoważnioną- kontrola nad segregowaniem i rozmieszczeniem artykułów w magazynie oraz nad utrzymaniem czystości, zabezpieczenie przed uszkodzeniem czy zepsuciem- kontrola artykułów pod względem terminu przydatności do spożycia- odpowiedzialność pod względem ilościowym za artykuły przyjęte do magazynu
Data publikacji: 2020-09-07
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: ZESPÓŁ DO OBSŁUGI PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH NR 1
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Św.Bonifacego 81, 02-945 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- nadzorowanie pracy kuchni pod względem wykorzystanie produktów zgodnie z jadłospisem i sztuką kulinarną, estetyki i ilości wydawanych posiłków, prawidłowości przechowywania - opracowywanie dekadowych jadłospisów z uwzględnieniem różnorodności gatunku i rodzaju artykułów- w ramach potrzeb opracowywanie harmonogramu pracy pracowników kuchni, zgodnie z obowiązującą normą czasu pracy w danych okresie rozliczeniowym- zamawianie od dostawców zgodnie z zawartą umową, artykułów żywnościowych- codzienne sporządzanie zestawienia produktów żywnościowych wydanych z magazynu(raport żywieniowy) z uwzględnieniem stanu wychowanków i zgłoszonych osób żywionych w placówkach- obliczanie dziennej stawki żywieniowej- sporządzanie sprawozdania z miesięcznego rozliczenia ilościowo-wartościowego z przyjętych i wydanych produktów żywnościowych- planowanie i wydawanie żywienia do placówek, zgodnie z gospodarką żywieniową- kontrola nad prawidłowością wpisów w dokumentacji HACCP prowadzonych przez pracowników kuchni oraz magazynów- uzupełnianie Księgi HACCP o nowe produkty wprowadzane do jadłospisu- kontrola temperatur w lodówkach i rejestrowanie zapisów w księdze HACCP- przyjmowanie zakupionego lub otrzymanego w darach towaru do magazynu na podstawie dokumentów: rachunek, faktura, protokół przekazania darów itp.- prowadzenie kartoteki magazynowej ilościowo-wartościowej w programie SPIŻARNIA- wydawanie z magazynu artykułów żywnościowych na podstawie zapotrzebowania żywnościowego (raport żywieniowy), oraz zapotrzebowania Koordynatorów placówek obsługiwanych przez Zespół akceptowanych przez dyrektora, kierownika lub osobę upoważnioną- kontrola nad segregowaniem i rozmieszczeniem artykułów w magazynie oraz nad utrzymaniem czystości, zabezpieczenie przed uszkodzeniem czy zepsuciem- kontrola artykułów pod względem terminu przydatności do spożycia- odpowiedzialność pod względem ilościowym za artykuły przyjęte do magazynu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + ZFŚS+ dodatek motywacyjny+ "13"
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: INTENDENT K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1465
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: intendent
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.09.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Intendent
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
średnie zawodowe, kierunek: dietetyka, zbiorowe żywienie, gastronomia
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe (dietetyka, zbiorowe żywienie, gastronomia).Obowiązki:- nadzorowanie pracy kuchni pod względem wykorzystanie produktów zgodnie z jadłospisem i sztuką kulinarną, estetyki i ilości wydawanych posiłków, prawidłowości przechowywania - opracowywanie dekadowych jadłospisów z uwzględnieniem różnorodności gatunku i rodzaju artykułów- w ramach potrzeb opracowywanie harmonogramu pracy pracowników kuchni, zgodnie z obowiązującą normą czasu pracy w danych okresie rozliczeniowym- zamawianie od dostawców zgodnie z zawartą umową, artykułów żywnościowych- codzienne sporządzanie zestawienia produktów żywnościowych wydanych z magazynu(raport żywieniowy) z uwzględnieniem stanu wychowanków i zgłoszonych osób żywionych w placówkach- obliczanie dziennej stawki żywieniowej- sporządzanie sprawozdania z miesięcznego rozliczenia ilościowo-wartościowego z przyjętych i wydanych produktów żywnościowych- planowanie i wydawanie żywienia do placówek, zgodnie z gospodarką żywieniową- kontrola nad prawidłowością wpisów w dokumentacji HACCP prowadzonych przez pracowników kuchni oraz magazynów- uzupełnianie Księgi HACCP o nowe produkty wprowadzane do jadłospisu- kontrola temperatur w lodówkach i rejestrowanie zapisów w księdze HACCP- przyjmowanie zakupionego lub otrzymanego w darach towaru do magazynu na podstawie dokumentów: rachunek, faktura, protokół przekazania darów itp.- prowadzenie kartoteki magazynowej ilościowo-wartościowej w programie SPIŻARNIA- wydawanie z magazynu artykułów żywnościowych na podstawie zapotrzebowania żywnościowego (raport żywieniowy), oraz zapotrzebowania Koordynatorów placówek obsługiwanych przez Zespół akceptowanych przez dyrektora, kierownika lub osobę upoważnioną- kontrola nad segregowaniem i rozmieszczeniem artykułów w magazynie oraz nad utrzymaniem czystości, zabezpieczenie przed uszkodzeniem czy zepsuciem- kontrola artykułów pod względem terminu przydatności do spożycia- odpowiedzialność pod względem ilościowym za artykuły przyjęte do magazynuPraca w godzinach: 7:00-15:00 lub 8:00-16:00[Zgłoszenia: m.kolano (at) zpow.waw.pl, 514 794 920]
Nazwa pracodawcy:
ZESPÓŁ DO OBSŁUGI PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH NR 1
danePracodawcy_nip: 5213806586
danePracodawcy_regon: 368966230
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Św.Bonifacego 81, 02-945 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Po uzgodnieniu z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
danePracodawcy_kodPowiatu: 1465
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0918123
Ulica pracodawcy: Św.Bonifacego
Numer budynku pracodawcy: 81
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|515102
Zawód wykonywany przez pracownika: intendent
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 07.09.2020
Oferta pracy ważna do: 30.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 07.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 07.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a4a533b7f35642a32fc19c58de4657f2
Podobne oferty pracy
Organizowanie pracy i kierowanie zespołem, montaż demontaż rusztowań-nadzór, praca przy komputerze-fakturowanie wynajmu i sprzedaży, sporządzenie ofert wynajmu rusztowań
M-S PICO Rusztowania Sp. z o.o. - 2018-10-24 - Borowina (lubuskie)
Wdrażanie mniej złożonych systemów obsługi firm, konfiguracja, migracja oprogramowania, migracja danych, konfiguracja systemów rozproszonych.
EUTRO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-13 - Chotów (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-15 - Warszawa (mazowieckie)
Zapewnienie wykonania projektów według potrzeb fabryki,koordynowanie pracy wewnętrznej grupy projektowej.
SCA HYGIENE PRODUCTS sp. z o. o. - 2017-12-22 - Oława (dolnośląskie)
- obsługuje incydenty w obszarze nadzorowanym przez dane CWI dla całego Zakładu,- utrzymuje i monitoruje wskazany poziom usług IT w zakresie nadzorowanym przez dane CWI dla całego Zakładu,- wspiera użytkowników w ramach wdrożeń oprogramowania i procedur w obszarze nadzorowanym przez dane CWI dla całego Zakładu,- uczestniczy w pracach projektowych, wdrożeniowych i testowych w obszarze nadzorowanym przez dane CWI,- proponuje usprawnienia dla realizowanych procesów i aktualizacji wykorzystywanej dokumentacji,- sporządza raporty w zakresie realizowanych zadań.
ZAKŁAD UBEZPIECZEŃ SPOŁECZNYCH ODDZIAŁ W TORUNIU - 2019-10-03 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
prace pomocnicze przy produkcji cukierków: zawijanie, odważanie, pakowanie itp.
PIAST BUSINESS SERVICE SP. Z O.O. - 2018-09-07 - Lublin (lubelskie)
rozładunek i załadunek towarów
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
CZYSZCZENIE PRZEWODÓW KOMINOWYCH W DOMKACH JEDNORODZINNYCH.W PRZYPADKU GDY KOMINIARZ POSIADA TYTUŁ MISTRZA TAKŻE WYKONYWANIEODBIORÓW, OPINIOWANIE, PRZEGLĄDY ROCZNE ITP.JEŻELI PRACOWNIK WYRAŻA WOLĘ PODJĘCIA PRACY W MIEJSCU INNYM NIŻ ZAMIESZKANIE (NP. Z POWODÓW OSOBISTYCH) ISTNIEJE MOŻLIWOŚC ODDELEGOWANIA DO INNEGO WOJEWÓDZTWA (NP.WIELKOPOLSKA,POMORSKIE) NA KRÓTKI BĄDŹ TEŻ DŁUŻSZY OKRES, WÓWCZAS PRACODAWCA ZAPEWNIA KWATERĘ A KOSZTY ZAKWATEROWANIA PONOSI PRACODAWCA
Twój Kominiarz - 2017-10-20 - Piła (wielkopolskie)
Prace ciesielskie
PBMH MODERN-BUD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-02-28 - Starokrzepice (śląskie)
przyjmowanie odpadów i ich selekcja
kontakt przez OHP - 2018-08-14 - Sędziszów (świętokrzyskie)
Dbałośc o obiekty pensjonatu SPA
P. W. SĘKPOL L.KUKUROWSKI, L. CHOMICZ SPÓŁKA JAWNA - 2017-06-01 - Ośno Lubuskie (lubuskie)
a) opracowywanie jadłospisów zgodnie z normami i zapotrzebowaniem energetycznym, wg gramaturb) zamawianie produktów żywnościowych u dostawców, odbiór od dostawców iwydawanie produktówc) rozliczanie jadłospisów, faktur, stanów magazynowychd) sprawowanie nadzoru nad sporządzaniemposiłków i ich prawidłowym wydawaniem, dbanie o ich kaloryczność zgodną z normami żywienia zbiorowego dziecie) sprawowanie kontroli warunków sanitarnych w pomieszczeniach kuchni i zaplecza oraz we wszystkich etapach produkcji i obrotu, zgodnie z obowiązującymi przepisamif) prowadzenie gospodarki pieniężnej, przyjmowanie wpłat za posiłkig) udzielanie konsultacji dotyczących zasad żywienia dla uczniów, rodziców, pracowników szkołyh) organizowanie spotkań z uczniami, rodzicami, nauczycielami dotyczących zdrowego odżywiania
Ogólnokształcąca Szkoła Baletowa - 2019-06-24 - Łódź (łódzkie)
Organizowanie i wykonywanie robót remontowych i rozbiórkowych. Nadzór nad brygadą budowy
Budom Spółka z ograniczona odpowiedzialnością w organizacji - 2018-03-23 - Orneta (warmińsko-mazurskie)
prace dekarskie, obróbka kominów
Spółdzielnia Mieszkaniowa "Osiedle Mileszewy" - 2016-02-17 - Mileszewy (kujawsko-pomorskie)
Dostarczanie przesyłek pocztowych.
"POCZTA POLSKA" S.A. - 2017-07-11 - Łańcut (podkarpackie)
przygotowywanie warzyw i owoców do potraw, zgodnie z zapotrzebowaniem. utrzymanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza, pomoc w gotowaniu, pakowanie dań. Praca w godz. 6-22
kontakt przez PUP - 2020-03-09 - Kajetany (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem 3/4 etatu, wynagrodzenie: 1800 zł Czas pracy do indywidualnego ustalenia
Szkoła Podstawowa Nr 8 - 2019-03-28 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
- obsługa klienta;- sprzedaż towaru;- obsługa kasy fiskalnej;- dbanie o wygląd sklepu itp.
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Ruda Śląska (śląskie)
Wyposażenie i zaopatrzenie w art. spożywcze, nadzór nad wyżywieniem.
kontakt przez PUP - 2019-03-28 - Wywłoczka (lubelskie)
- Pracownik odpowiada za kompletowanie i przygotowanie towarów do wysyłki- Zajmuje się zabezpieczeniem towarów przed uszkodzeniem w trakcie transportu do odbiorcy.- Obsługuje skaner, oraz sprzęt do pakowania. - Od kandydatów wymagamy możliwości relokacji w zależności od potrzeb naszych kontrahentów.
kontakt przez PUP - 2019-01-18 - Tychy (śląskie)
Bieżąca obsługa gości hotelowych, dbanie o wysoki standard obsługi gości, ścisła współpraca z pozostałymi działami hotelowymi (kuchnia, spa, aktywna rekreacja, marketing), udzielanie klientom informacji turystycznej.
Folwark Łękuk, Przyłuccy SJ - 2017-03-27 - Łękuk Mały (warmińsko-mazurskie)
segregacja odpadów komunalnych i wielkogabarytowych
kontakt przez OHP - 2018-06-19 - Zabrze (śląskie)
Obsługa urządzeń cukierniczych (maszyn na pracowni).Wyrabianie i wypiekanie ciast, biszkoptów.Dekorowanie wyrobów cukierniczych.Przygotowywanie mas i kremów.Przygotowywanie i pakowanie ciast do transportu.Sprzątanie swojego stanowiska pracy.
CUKIERNIA SZAROW MAREK - 2019-06-07 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Umiejętność wykorzystania zasad żywienia i norm żywieniowych, umiejętność układania jadłospisów zgodnie z normami żywieniowymi.Przestrzeganie zasad HACCAP i DPH. Naliczanie i przyjmowanie odpłatności za posiłki dzieci w szkole zgodnie z obowiązującą dokumentacją i przepisami. Rozliczanie stanu magazynowego. Składanie zamówień żywieniowych zgodnie z normami. Udział w inwentaryzacji. Współpraca z dyrektorem i wicedyrektorem ZSP Nr 1 w Strzyżowicach.Znajomość przepisów oświatowych dotyczących działalności szkoły i przedszkola.Informacja o warunkach zatrudnienia:1.Miejsce pracy: Szkoła Podstawowa im. Stanisława Polakowskiego wchodząca w skład Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 1 w Strzyżowicach.2. Zatrudniony kandydat musi odbyć służbę przygotowawczą zgodnie z art. 16 ust. 2 i 3 oraz art. 19 ustawy z dnia 21 listopada 2008 r. o pracownikach samorządowych Dz. U. z 2014 r. poz. 202).3. Praca przy monitorze ekranowym:- możliwość uczestnictwa w szkoleniach,- bezpieczne warunki pracy.4. Możliwość zatrudnienia od 1 września 2020 r.Praca na jedną zmianę w godzinach od 8:00 do 12:00 - istnieje możliwość ustalenia godzin pracy z pracodawcą.
Zespół Szkolno - Przedszkolny Nr 1 w Strzyżowicach - 2020-07-16 - Strzyżowice (śląskie)
sprzedaż wiążanek, upominków, kwiatów doniczkowych
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Trzcianka (wielkopolskie)
Zgodny ze stanowiskiem
KONTER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-11-22 - Kurzętnik (warmińsko-mazurskie)
prowadzenie zajęć lekcyjnych z języka polskiego, niepełny wymiar czasu pracy 10/18, wynagrodzenie maksymalnie do kwoty 3317 zł w wymiarze pełnego etetu
ZESPÓŁ SZKÓŁ SPECJALNYCH W WOLSZTYNIE - 2018-06-26 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Diagnostyka / naprawa / przeglądy silników DIESLA, diagnostyka / naprawa / przeglądy silników GAZOWYCH,montaż i uruchomienie agregatów prądotwórczych.
AKMEL AGREGATY PRĄDOTWÓRCZE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-03-11 - Wola Mielecka (podkarpackie)
ochrona powierzonego mienia
ARGUS Ochrona Osób i Mienia Sylwia Sawicka-Passendorfer - 2017-09-19 - Łowicz (łódzkie)
Pomoc w wykonywaniu prac elektrycznych oraz przy wykonywaniu prefabrykacji.
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUG TECHNICZNYCH ELEKTRYK SP. Z O.O. - 2017-06-14 - Imielin (śląskie)