KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy Dom Emeryta Wojskowego
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 2聽470 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: 1. Post臋powanie zgodnie z instrukcjami, zgodnymi z wprowadzonym systemem HACCP. 2. W艂a艣ciwe wykorzystanie pobranych surowc贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w konsumentom. 3. Przestrzeganie higieny osobistej, higieny produkcji oraz zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy. 4. W艂a艣ciwe obs艂ugiwanie sprz臋tu i urz膮dze艅 technicznych znajduj膮cych si臋 w kuchni. 5. Przygotowywanie i wydawanie terminowo posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i re偶imami technologicznymi produkcji posi艂k贸w. 6. Znajomo艣膰 stosowanych w DEW diet, liczby 偶ywionych w danym dniu oraz przepis贸w dotycz膮cych gospodarki kuchennej. 7. Pobieranie pr贸bek 偶ywno艣ciowych oraz prawid艂owe ich przechowywanie. Praca w systemie 2/2 ( 2 dni pracy, 2 dni wolne)
Data publikacji: 2019-10-01
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Dom Emeryta Wojskowego
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Pirenejska 5, 01-493 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
1. Post臋powanie zgodnie z instrukcjami, zgodnymi z wprowadzonym systemem HACCP. 2. W艂a艣ciwe wykorzystanie pobranych surowc贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w konsumentom. 3. Przestrzeganie higieny osobistej, higieny produkcji oraz zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy. 4. W艂a艣ciwe obs艂ugiwanie sprz臋tu i urz膮dze艅 technicznych znajduj膮cych si臋 w kuchni. 5. Przygotowywanie i wydawanie terminowo posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i re偶imami technologicznymi produkcji posi艂k贸w. 6. Znajomo艣膰 stosowanych w DEW diet, liczby 偶ywionych w danym dniu oraz przepis贸w dotycz膮cych gospodarki kuchennej. 7. Pobieranie pr贸bek 偶ywno艣ciowych oraz prawid艂owe ich przechowywanie. Praca w systemie 2/2 ( 2 dni pracy, 2 dni wolne)
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽470 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: + premia 21%+ dodatek za wys艂ug臋 lat+ "13"
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽470 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.10.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe, po偶膮dana ksi膮偶eczka sanepidu.Obowi膮zki: 1. Post臋powanie zgodnie z instrukcjami, zgodnymi z wprowadzonym systemem HACCP. 2. W艂a艣ciwe wykorzystanie pobranych surowc贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w konsumentom. 3. Przestrzeganie higieny osobistej, higieny produkcji oraz zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy. 4. W艂a艣ciwe obs艂ugiwanie sprz臋tu i urz膮dze艅 technicznych znajduj膮cych si臋 w kuchni. 5. Przygotowywanie i wydawanie terminowo posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i re偶imami technologicznymi produkcji posi艂k贸w. 6. Znajomo艣膰 stosowanych w DEW diet, liczby 偶ywionych w danym dniu oraz przepis贸w dotycz膮cych gospodarki kuchennej. 7. Pobieranie pr贸bek 偶ywno艣ciowych oraz prawid艂owe ich przechowywanie. Praca w systemie 2/2 ( 2 dni pracy, 2 dni wolne) [Zg艂oszenia: j.kaminska (at) ron.mil.pl, 261 854 323 lub osobi艣cie]
Nazwa pracodawcy: Dom Emeryta Wojskowego
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Pirenejska 5, 01-493 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Po uzgodnieniu z pracodawc膮
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Adres strony pracodawcy: http://dew.wp.mil.pl/index.html
Ulica pracodawcy: Pirenejska
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.10.2019
Oferta pracy wa偶na do: 01.11.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.10.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 01.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?2dd1db336f5c736a21b631de96bbf993
Podobne oferty pracy
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Lubo艅 (wielkopolskie)
obs艂uga urz膮dze艅 do produkcji spr臋偶yn
Interios Sp. z o.o. - 2018-07-18 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie potraw - 偶ywienie zbiorowe,- wydawanie posi艂k贸w,- utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku w miejscu pracy.
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ Nr 1 W KRO艢NIE - 2019-09-10 - Krosno (podkarpackie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Skarbimierz-Osiedle (opolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - W艂oszczowa (艣wi臋tokrzyskie)
organizacja oraz realizacja produkcji gastronomicznej r贸偶nymi metodami i technikami w oparciu o normy surowcowe r贸偶nego rodzaju asortymentu potraw oraz produkt贸w kulinarnych. Obs艂uga narz臋dzi i sprz臋tu gastronomicznego, organizacja wydawki oraz jej koordynacja. Post臋powanie zgodne z HACCP.
CATERING ARTS EWELINA CZAJKA - 2018-09-18 - Chorz贸w (艣l膮skie)
wed艂ug programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2019-10-24 - Nowosielce (podkarpackie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w, sur贸wek, sa艂atek z zastosowaniem narzedzi i maszyn. Przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. Kuchnia polska.
kontakt przez PUP - 2019-05-31 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, wydawanie, sprzatanie pomieszcze艅
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Przasnysz (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w regeneracyjnych z kart da艅, posi艂ki dla przedszkoli; wysoko艣膰 wynagrodzenia 2500 z艂 brutto do uzgodnienia; kontakt wst臋pnie telefoniczny w godz. 10.00- 20.00
Restauracja SZAFRAN Andrzej Adamkiewicz - 2017-03-22 - S艂upsk (pomorskie)
opracowanie menu, przygotowywanie da艅 i oferty, szkolenie
kontakt przez PUP - 2019-10-23 - 艁uk贸w (lubelskie)
praca wg. programu stazu
kontakt przez PUP - 2019-07-03 - Lubacz贸w (podkarpackie)
obs艂uga dzia艂u warzywa / owoce
Carrefour Polska Sp. z o.o. - 2017-07-26 - Bytom (艣l膮skie)
gastronomia przemys艂owa, 偶ywienie zbiorowe, przygotowywanie posi艂k贸w, nadz贸r nad pomocnikami
Przesi臋biorstwo Us艂ugowo-Handlowe MARTINA CATERING Sp. z o.o. - 2016-09-02 - 艢nieciska (wielkopolskie)
praca na pe艂en etat lub 1/2 etatu, praca w Baszcie
ZAK艁ADY GASTRONOMICZNO - HOTELARSKIE A. CHOROSZY B. CICHY Wolsztyn - 2016-03-02 - 呕ody艅 (wielkopolskie)
kucharz
Przedsi臋biorstwo Handlowo - Us艂ugowe "KOGA" Osiecki Wies艂aw, Osiecka Danuta - 2016-09-16 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Nadz贸r nad pracami budowlanymi i podleg艂ymi pracownikami.
ZAK艁AD BUDOWLANY I INSTALACJI SANITARNYCH ANDRZEJ OBSZY艃SKI - 2019-04-09 - Gda艅sk (pomorskie)
Liczenie towaru w markecie.Obs艂uga urz膮dzenia skanuj膮cego.
kontakt przez OHP - 2019-11-06 - Tychy (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw wed艂ug polece艅 szefa kuchni, przygotowywaniemsk艂adnik贸w do potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Golub-Dobrzy艅 (kujawsko-pomorskie)
krojenie kebaba, wypiek pizzy, przygotowywanie sa艂atek, sos贸w.
Monika Paw D枚ner Peyman - 2018-08-23 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w.
Przedsi臋biorstwo Us艂ug Hotelarskich i Gastronomicznych E. Z. Rybiccy S. C. - 2019-04-03 - 艢widwin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-31 - Lublin (lubelskie)
Przygotowanie p贸艂produkt贸w takich jak sosy, warzywa, pasty w restauracji. Obs艂uga grilla, robienie burger贸w.
TOKO SUSHI S.C. - 2018-02-28 - Rumia (pomorskie)
zgodny, praca w restauracji, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych
Restaurant & Cafe Adrian Ploetz - 2019-10-01 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w wyrabianie ciasta na pizze
S TRADE&SERVICE - 2016-07-15 - Siemianowice 艢l膮skie (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw nepalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
operator produkcji
kontakt przez OHP - 2019-02-06 - Biskupice Podg贸rne (dolno艣l膮skie)
Wyr贸b i sprzeda偶 pizzy
Firma "TOMEX" Tomasz Szcz臋艣niak - 2017-12-07 - Komar贸wka Podlaska (lubelskie)
Kucharz
COS - O艣rodek Przygotowa艅 Olimpijskich - 2019-04-09 - Wa艂cz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2019-06-28 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)