KUCHARZ Świdwin oferta pracy Przedsiębiorstwo Usług Hotelarskich i Gastronomicznych E. Z. Rybiccy S. C.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie posiłków.
Data publikacji: 2019-04-03
Lokalizacja: Świdwin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Usług Hotelarskich i Gastronomicznych E. Z. Rybiccy S. C.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Armii Krajowej 1, 78-300 Świdwin, powiat: świdwiński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świdwin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: świdwiński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świdwin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.04.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno - epidemiologiczna
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Usług Hotelarskich i Gastronomicznych E. Z. Rybiccy S. C.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świdwinie
Adres pracodawcy:
Armii Krajowej 1, 78-300 Świdwin, powiat: świdwiński, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: świdwiński
Gmina pracodawcy: Świdwin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świdwin
Ulica pracodawcy: Armii Krajowej
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: hotel
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świdwinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.04.2019
Oferta pracy ważna do: 30.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 03.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 03.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Przygotowywanie potraw w restauracji w Iwkowej. Praca w godz. od 10.00-21.00.
ZYGMUNT GRYZ F.P.H. "CZARDASZ" - 2016-10-12 - Iwkowa (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków w oparciu o jadłospis dekadowy z uwzględnieniem walorów smakowych; Przynoszenie półproduktów, produktów i poddawanie ich obróbce wstępnej i wtórnej zgodnie z zasadami GMP i GHP; Zmywanie i dezynfekcja naczyń zgodnie z rozwieszonymi instrukcjami HACCP; Zachowywanie wymaganej czystości w pomieszczeniach przedprodukcyjnych, produkcyjnych, socjalnych.Zachowanie wymaganej czystości sprzętu kuchennego. Wykonywanie zaleceń kierownika kuchni; Zwracanie uwagi na oszczędne zużycie wody i gazu orazzachowanie szczególnej uwagi przy załączaniu i wyłączaniu gazu. Przestrzeganie instrukcji obsługi urządzeń mechanicznych (kotłów, patelni,itp.) Wypełnianie dokumentów GMP i GHP. Zwracanie szczególnej uwagi na właściwe i higieniczne przygotowanie posiłków.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ IM.ŚW.BRATA ALBERTA PROW.PRZEZ ZG.S. ALBERTYNEK - 2017-12-22 - Poraj (śląskie)
-obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;-ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, właściwe gospodarownie nimi;-obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);-posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw;-sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchi polskiej i innych narodów;-przygotowywanie potraw, napojów oraz deserów na przyjęcia okolicznościowe-utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy;-porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Obsługa kuchni, przygotowywanie posiłków
Apiherba dr Edward Kałużny - 2016-03-07 - Witosław (wielkopolskie)
organizacja pracy kuchni i przygotowywanie posiłków
Przedszkole Samorządowe w Wilczynku - 2017-08-29 - Baniocha (mazowieckie)
.
kontakt przez PUP - 2019-01-22 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
dekorowanie,zapoznanie się z techniką podawania dań głównych,przystawek,deserów, wydawanie potraw,obsługa urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Wygiełzów (małopolskie)
WYKSZTAŁCENIE: GASTRONOMICZNE - MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE.MIEJSCE WYKONYWANEJ PRACY: MŁYNY 115ZAKRES OBOWIĄZKÓW:PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, ZUP, MIĘS ITD., DBANIE O MIEJSCE PRACY.
KITELA I KITELA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-24 - Młyny (podkarpackie)
Planowanie i kontrola procesu produkcyjnego, koordynacja podległych brygad, wdrażanie usprawnień w procesie produkcyjnym, wynagrodzenie do ustalenia.Praca w godz. 6-14; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 7-15
TRITEC Production Sp. z o.o. - 2016-07-14 - Redzikowo (pomorskie)
Sporządzanie potraw.
CATERMED S.A. - 2018-03-23 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków
"AUTO-MARKET" Ryszard Iwaszkiewicz | Hotelik "KARMEL" Iwaszkiewicz Ryszard - 2017-03-27 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie dań z karty menu, obróbka wstępna surowców, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy
NAD ANIOŁEM ANNA FABJAŃSKA-HETMAŃCZYK SEBASTIAN ROGOCZ S.C. - 2018-04-10 - Piekary Śląskie (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2018-04-03 - Łódź (łódzkie)
ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ I WŁOSKIEJ, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ I WŁOSKIEJ.WYNAGRODZENIE 16,00 ZŁ BRUTTO ZA GODZINĘ. PRACA TRZY ZMIANOWA, W GODZINACH 10.00 - 02.00. PRACA W WOLNE DNI.MIEJSCE PRACY UL. BOGUSŁAWA X 5/U1 SZCZECIN.
kontakt przez PUP - 2019-04-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Dbanie o sprawność techniczną pensjonatu.
Agencja Turystyczno-Usługowa "BAWDIM" - 2016-07-01 - Przysietnica (podkarpackie)
Przygotowywanie Sushi w restauracji.
EVENT Mariusz Jakóbowski - 2017-02-14 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie ciepłych dań dla gości A'la kare
Malinowe Hotele Sp. z o.o. - 2016-08-03 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Wystawianie faktur, przyjmowanie towarów na podstawie dokumentu WZ, obsługa klienta, sporządzanie raportów, analiz, przygotowywanie dokumentów dla głównej ksiegowej. Miejsce pracy: Wrocław ul. legnickaKontakt z kandydatami elektroniczny: finanse (at) basoglu.plOferta znajduje się w sali: E
BASOGLU POLAND CABLE AND PROFILE SPÓŁKA Z O.O. - 2016-07-29 - Wrocław (dolnośląskie)
- zarządzanie kuchnią- planowanie wspólnie z intendentem jadłospisów- przygotowywanie 3 posiłków dziennie dla grupy 125 dzieci w wieku 3 - 7 lat- wymagane wykształcenie kierunkowe - gastronomiczne- praca w godz. 07:00 - 15:00 lub 06:30 -14:30- wstępne zatrudnienie w ramach umowy o pracę na czas określony z możliowścią przedłużenia umowy i jej zawarcia na czas nieokreślony
Przedszkole Miejskie Nr 152 - 2018-09-04 - Łódź (łódzkie)
wykształcenie bez znaczeniawymagane doświadczenie
BOCHEN MARZENA CAFE & RESTAURANT "PARIS" - 2016-10-13 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków typu fast-food
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Zakliczyn (małopolskie)
do uzgodnienia
SETIAN S.C. - 2017-12-05 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie dań A la carte,
Hampton By Hilton Gdańsk Aiport - 2016-10-26 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie mięsa, ryb i innych produktów pod kartę dań. Obróbka termiczna , smażenie pieczenie, gotowanie składników potrzebnych do rotującej karty menu. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego, pakowarki próżniowej, szokarki, cyrkulatora.
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
-
TK Gastro Tomasz Kudrycki - 2016-03-18 - Białystok (podlaskie)
-
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Zahutyń (podkarpackie)
Rodzaj pracy: Praca na kuchniZakres podstawowych obowiazków: Samodzielne stanowisko, praca przy palnikach oraz grillu lawowym, przyądzanie potraw, dekorowanie.
kontakt przez PUP - 2019-01-31 - Mikołów (śląskie)
obsługa pieca konwekcyjnego
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Franciszków (mazowieckie)