KUCHARZ Łódź oferta pracy Przedszkole Miejskie Nr 152
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 160 PLN
Zakres obowiązków: - zarządzanie kuchnią- planowanie wspólnie z intendentem jadłospisów- przygotowywanie 3 posiłków dziennie dla grupy 125 dzieci w wieku 3 - 7 lat- wymagane wykształcenie kierunkowe - gastronomiczne- praca w godz. 07:00 - 15:00 lub 06:30 -14:30- wstępne zatrudnienie w ramach umowy o pracę na czas określony z możliowścią przedłużenia umowy i jej zawarcia na czas nieokreślony
Data publikacji: 2018-09-04
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: Przedszkole Miejskie Nr 152
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Retkińska 78, 94-004 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- zarządzanie kuchnią- planowanie wspólnie z intendentem jadłospisów- przygotowywanie 3 posiłków dziennie dla grupy 125 dzieci w wieku 3 - 7 lat- wymagane wykształcenie kierunkowe - gastronomiczne- praca w godz. 07:00 - 15:00 lub 06:30 -14:30- wstępne zatrudnienie w ramach umowy o pracę na czas określony z możliowścią przedłużenia umowy i jej zawarcia na czas nieokreślony
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 160 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia 20% + dodatek stażowy
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 160 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: Możliwość przyuczenia
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: WYMAGANA ZNAJOMOŚĆ ZASAD ZDROWEGO ŻYWIENIA
Nazwa pracodawcy: Przedszkole Miejskie Nr 152
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Retkińska 78, 94-004 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: KONTAKT OSOBISTY / TELEFONICZNY / E-MAIL
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Retkińska
Numer budynku pracodawcy: 78
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.09.2018
Oferta pracy ważna do: 03.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 04.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 04.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie posiłkow dla uczniów
Zespół Szkół w Kołczygłowach - 2016-01-12 - Kołczygłowy (pomorskie)
Załadunek i rozładunek kontenerów.
Grupacon Sp. z o.o. - 2017-11-21 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni domowej, prace porządkowe
"WALESTA" SP. Z O. O. - 2017-12-11 - Świebodzice (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw z różnych regionów świata, szczególnie potraw kuchni wschodniej, praca fizyczna wymagająca siły zarówno fizycznej jak i psychicznej, dużej odporności na stres. Praca pod presją czasu. Miejsce pracy: Wrocław ul. H. Modrzejwskiej Kontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny. Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, praca w Sushi Bar Kaiseki (Kuchnia Japońska), praca w systemie dwuzmianowym w godz. 11-22 wg grafiku
M 3 s.c. M. Jakubowski M. Pączek M. Klimaszewski - 2018-02-13 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków dla ok. 60 osób: Śniadania, Obiady, Podwieczorki, KolacjeUtrzymywanie czystości w KUCHNI oraz pomieszczeniach pomocniczychW wolnej chwili pomoc w karmieniu pensjonariuszy
kontakt przez OHP - 2016-11-25 - Lubczyna (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
"JANCAR" Boruch Jan - 2016-01-19 - Kamieńczyk (mazowieckie)
zarządzanie kuchnią, przygotowywanie potraw zgodnie z jadłospisem
KARDAMON CATERING Joanna Łysko-Kajstura - 2016-03-02 - Pszczyna (śląskie)
Przygotowywanie posiłków oraz pizzy
MAR-TYNA Marek Kryczkowski - 2016-04-11 - Starogard Gdański (pomorskie)
/
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
jw.
JOBHOUSE Sp. z o.o. (Agencja pracy tymczasowej nr 7097) - 2018-06-11 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc w przygotowaniu posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Nysa (opolskie)
przygotowywanie posiłków dla grup zorganizowanych,śniadań hotelowych oraz obiadów abonamentowych
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Augustów (podlaskie)
WYDAWANIE POSIŁKÓW I OBSŁUGA KASY FISKALNEJ
BAR "FRYKAS" S.C. CECYLIA NOWAK, STANISŁAW NOWAK - 2017-01-05 - Rzeszów (podkarpackie)
pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca w kuchni, organizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłopisem oraz estetyczne ich wydawanie, dbanie o jakość i ilość przygotowanych potraw, nadzór nad sprzętem kuchennym i stołowym oraz dbanie o jego użytkowanie
Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych/ 14 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2016-06-07 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku. Możliwość wykonywania pracy w innych miejscach wyznaczonych przez pracodawcę (zgodnie z potrzebą). Wynagrodzenie: 1674 zł brutto + 47% premii. Praca według grafiku od poniedziałku do niedzieli.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2016-05-06 - Pruszków (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw chińskich.
Restauracja Chińska - Marta Koczara - 2016-02-22 - Gdańsk (pomorskie)
-
Stowarzyszenie PRZESTRZEŃ INICJATYW SPOŁECZNO KULTURALNYCH - 2018-08-22 - Sudół (świętokrzyskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni irackiej według oryginalnych przepisów
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw, dań obiadowych dla pracowników
Przedsiębiorstwo Państwowe SETAR w Siedlcach - 2018-01-05 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
SOLANKI UZDROWISKO INOWROCŁAW SP. Z O. O. - 2017-10-11 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
doświadczenie zawodowe
BARBECUE Piotr Gancarewicz - 2016-02-10 - Starogard Gdański (pomorskie)
obsługa pieca konwekcyjno-parowego
Smażalnia ryb "ale'ryba" Grzegorz Bojanowski - 2017-02-02 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
-przygotowanie potraw zgodnie ze standardem - przestrzeganie norm i standardów produkcji- zachowanie estetyki wydawanych potraw oraz czystości stanowiska pracy
kontakt przez OHP - 2016-11-30 - Kościerzyna (pomorskie)
- przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej- przygotowywanie receptur kuchni ukraińskiej- przekazywanie wiedzy innym pracownikom
Billy's American Restaurants Sp.z o.o. - 2017-08-21 - Gdańsk (pomorskie)
praca wkuchni
Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe Elżbieta Smolińsk - 2016-03-30 - Łeba (pomorskie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-08-10 - Ogrodzieniec (śląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z wymogami szefa kuchni, serwowanie potraw oraz dbanie o ich estetykę, pomoc w zaopatrzeniu kuchni, przestrzeganie zasad higieny w kuchni
LUAN Aleksandra Dudzińska - 2017-03-23 - Władysławowo (pomorskie)
NAPRAWA SAMOCHODÓW
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Konin (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość i smak.
TAWERNA RAFA STASZKÓW SPÓŁKA JAWNA - 2018-02-16 - Człuchów (pomorskie)