KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 2聽950 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie da艅/potraw wed艂ug specyfikacji kuchni orientalnej.
Data publikacji: 2020-01-29
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie da艅/potraw wed艂ug specyfikacji kuchni orientalnej.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽950 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca mi臋dzy 8 a 22praca r贸wnie偶 w weekendy
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽950 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.02.2020
Data zako艅czenia pracy: 31.01.2023
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 6)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
wietnamski, w mowie - B2 - wy偶szy 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B2 - wy偶szy 艣rednio zaawansowany
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie brak lub niepe艂ne podstawowe; 6 miesi臋cy do艣wiadczenia zawodowego; komunikatywna znajomo艣膰 j臋zyka wietnamskiego.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 29.01.2020
Oferta pracy wa偶na do: 07.02.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 29.01.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 29.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3d25483ec64197219b3f0baa66ead456
Podobne oferty pracy
Kontakt z zespo艂em w j臋zyku wietnamskim. Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej wg. oryginalnych receptur z wykorzystaniem przypraw kuchni wietnamskiej. Przygotowywanie sk艂adnik贸w. Dba艂o艣c o porz膮dek w kuchni.
kontakt przez PUP - 2019-12-16 - Zdu艅ska Wola (艂贸dzkie)
Przygotowywanie da艅 kuchni arabskiej. Znajomo艣膰 przepis贸w, przypraw oraz zasad ich stosowania.
B&F Food Beata Dich - 2019-09-26 - Zielonka (mazowieckie)
Piel臋gnacja teren贸w zieleni-trawnik贸w, drzew, krzew贸w, sadzenie, nawo偶enie, koszenie. Praca min. 20h/tydzie艅.
kontakt przez PUP - 2019-06-04 - Krak贸w (ma艂opolskie)
jw.
SUPERDROB ZAK艁ADY DROBIARSKO-MI臉SNE S.A. - 2016-01-20 - Karczew (mazowieckie)
Zak艂adanie instalacji elektrycz. na budowach.
FHU "ZUZIA" Agnieszka Prokuda - 2016-06-13 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-05-31 - Radom (mazowieckie)
koordynowanie zada艅, praca na g艂贸wnej kuchni
IZABELA GAJDAMOWICZ KARCZMA STODO艁AGRUPA PIEROGOWA ZAGRODA - 2017-06-19 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
- Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i p.po偶., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprzetem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku,- nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w, zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem,- obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣cicwe, p艂ukanie, dezynfekcj臋, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego, - obr贸bka st臋pna surowc贸w: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp.- sporz膮dzanie potraw w oparciu o ceceptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawierajacych: ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstajace w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w,- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np. zupy, dania g艂贸wne, desry, sur贸wki (wymieni膰 stosownie do znajduj膮cych si臋, porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja potraw),- udzielanie informacji na temat dost臋pnych rodzaj贸w potraw i napoj贸w, podawanie posi艂k贸w i napoj贸w zimnych i goracych.
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Miszewko (pomorskie)
pozyskiwanie dostaw jab艂ek dla sp贸lki; kontrola dostawc贸w; organizacja opakowa艅 oraz transportu owoc贸w; utrzymywanie kontakt贸w z klientami z Polski oraz Uktainy; pozykiwanie nowych odbiorc贸w
kontakt przez PUP - 2016-12-28 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni arabskiej i maroka艅skiej
kontakt przez PUP - 2018-10-24 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
FIRMA HANDLOWA "MIRO" MIROS艁AW BEM - 2017-04-06 - 艁eba (pomorskie)
min. 3 lata do艣wiadczenia na ww stanowisku,
MONIKA SODKIEWICZ KING - 2019-08-13 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Obs艂uga klient贸w, serwowanie posi艂k贸w, napoj贸w, sprz膮tanie sali.
kontakt przez PUP - 2019-07-09 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2019-05-08 - Radom (mazowieckie)
prace przy przygotowywaniu posi艂k贸w, obs艂uga kuchni
BAR "SURPRISE" ALEKSANDER PIER脫G - 2016-11-25 - Gubin (lubuskie)
kierowanie zespo艂em gastronomicznym w kuchni szkolnej
ZESP脫艁 SZK脫艁 DRZEWNYCH I OCHRONY 艢RODOWISKA IM.JANA ZAMOYSKIEGO W ZWIERZY艃CU - 2020-08-12 - Zwierzyniec (lubelskie)
Oferta dla os贸b do 30 roku 偶ycia. Przygotowywanie da艅 w kuchni.
kontakt przez PUP - 2019-01-04 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Wydawanie potraw, przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, kuchnia polska oraz mi臋dzynarodowa/ Praca dwuzmianowa w godz. 5.30-21.30 od poniedzia艂ku do niedzieli w Bielsku-Bia艂ej.
kontakt przez PUP - 2019-06-14 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
przew贸z materia艂贸w r贸偶nych ci膮gnikiem siod艂owym z naczep膮 firanka
CAR Andrzej Skrzypa - 2020-07-10 - Che艂m (lubelskie)
Opracowywanie jad艂ospis贸w, przygotowywanie produkt贸w (obr贸bka wst臋pna), przygotowywanie posi艂k贸w dla m艂odzie偶y i doros艂ych, dbanie o stanowisko pracy oraz sprz臋t, przestrzeganie zasad higieny i HACCP. jedna zmiana 6-14 lub 6:30-14:30.Kontakt z pracodawc膮: s.maria.monika87 (at) gmail.com lub 512 951 749
M艂odzie偶owy O艣rodek Wychowawczy im. Matki Teresy Potockiej - 2018-03-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
IRENA SZCZYPA - 2016-01-25 - Pu艂awy (lubelskie)
鈥rowadzenie pe艂nej ksi臋gowo艣ci 鈥rzygotowanie deklaracji podatkowych i sprawozda艅 (US/ZUS/GUS)鈥ompleksowa i terminowa ewidencja ksi臋gowa鈥ontrola poprawno艣ci dokumentacji ksi臋gowej
"MULTIAGENCJA CONDITOR" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-04-03 - Z膮bkowice 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie posilkow, dow贸z posi艂k贸w na terenie Rzeszowa
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych, g艂贸wnie potraw kuchni chi艅skiej, obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna), obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Wyszk贸w (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, ustalanie menu
FHU Ewelina Frankiewicz-Sty艣 - 2016-09-06 - Krasiczyn (podkarpackie)
- Przygotowywanie da艅 w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie prac膮 pomocnik贸w. Obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obs艂uga pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o w艂a艣ciw膮 jako艣膰 posi艂k贸w, smak, wygl膮d, wielko艣膰 porcji. Dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagane do艣wiadczenie w zawodzie kucharza min. 6 miesi臋cy.
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Katowice (艣l膮skie)
Prowadzenie kuchniWynagrodzenie 2000 z艂 netto - zale偶ne od do艣wiadczenia i umiej臋tno艣ciPraca 2/2
REA GROUP Sp. z o.o. Sp-ka Komandytowa - 2016-09-26 - Nowe Pole (warmi艅sko-mazurskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, , DOPILNOWANIE PORZ膭DKU I PRZESTRZEGANIA ZASAD HIGIENY W KUCHNI
DR INVEST S.C. " GUSTO CATERING" - 2017-01-26 - G艂og贸w Ma艂opolski (podkarpackie)
przygotowywanie menu, analiza Food Cost, przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Many (mazowieckie)