KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy SZKO艁A PODSTAWOWA NR 375 IM. ORL膭T LWOWSKICH
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 2聽450 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - wsp贸艂praca z kierownikiem sto艂贸wki i osobami zatrudnionymi w kuchni- sporz膮dzanie posi艂k贸w z powierzonych produkt贸w- dbanie o bezpieczne warunki pracy- dbanie o czysto艣膰
Data publikacji: 2020-07-08
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: SZKO艁A PODSTAWOWA NR 375 IM. ORL膭T LWOWSKICH
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Gen. Romana Abrahama 10, 03-982 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- wsp贸艂praca z kierownikiem sto艂贸wki i osobami zatrudnionymi w kuchni- sporz膮dzanie posi艂k贸w z powierzonych produkt贸w- dbanie o bezpieczne warunki pracy- dbanie o czysto艣膰
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽450 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
+ premia regulaminowa (do 20%)+ wys艂uga lat (do 20%)
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1465
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽450 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 20.07.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany sta偶 - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 2)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Kuchnia polska
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Zasady HACCP
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe (gastronomiczne), znajomo艣膰 kuchni polskiej, umiej臋tno艣膰 obs艂ugi urz膮dze艅 kuchennych, znajomo艣膰 zasad HACCP, ukonczenie kurs贸w 偶ywieniowych, 2 lata do艣wiadczenia zawodowego.Obowi膮zki:- wsp贸艂praca z kierownikiem sto艂贸wki i osobami zatrudnionymi w kuchni- sporz膮dzanie posi艂k贸w z powierzonych produkt贸w- dbanie o bezpieczne warunki pracy- dbanie o czysto艣膰[Zgloszenia: afraczak (at) edu.um.warszawa.pl, 22 671 08 42]
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 2
Nazwa pracodawcy: SZKO艁A PODSTAWOWA NR 375 IM. ORL膭T LWOWSKICH
danePracodawcy_nip: 1132949977
danePracodawcy_regon: 367999108
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Gen. Romana Abrahama 10, 03-982 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Po uzgodnieniu z pracodawc膮
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
danePracodawcy_kodPowiatu: 1465
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0918123
Ulica pracodawcy: Gen. Romana Abrahama
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 09.07.2020
Oferta pracy wa偶na do: 08.08.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 09.07.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 08.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?0875abd2034b9b73a7e692b5017a4dd5
Podobne oferty pracy
Wykszta艂cenie: zawodowe lub techniczne; do艣wiadczenie w pracy jako mechanik samochodowy; wiedza techniczna dotycz膮ca naczep, ew. pojazd贸w ci臋偶arowych; efektywno艣膰, odpowiedzialno艣膰, sumienno艣膰; mile widziane prawo jazdy kat. C; mile widziana umiej臋tno艣膰 spawania; dwie zmiany; praca w co drug膮 sobot臋; miejsce pracy: Gliwice
EWT TRUCK & TRAILER POLSKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-07-25 - Gliwice (艣l膮skie)
Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy.Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.Danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska.
kontakt przez PUP - 2019-03-07 - Szymocice (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym-kuchnia wietnamska, przyrz膮dzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
praca wg. stanowiska w hotelu
EMIK EMILIAN KACZMAREK - 2017-09-26 - Krosno Odrza艅skie (lubuskie)
wykonywanie bie偶膮cych zada艅 produkcyjnych, przygotowywanie zam贸wie艅, organizacja pracy na kuchni
Dwie R臋ce M. Ko艂acka i M. Klepczy艅ska sp贸艂ka cywilna - 2019-09-04 - Gdynia (pomorskie)
sporz膮dzanie potraw kuchni tureckiej: lahmacun, musake, kebab, sosy, burek, kasze
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
prace gastronomiczne
AKWAMARYN SPA WYNAJEM POKOI W艁ODZIMIERZ MATUSZAK W NIECHORZU - 2019-04-26 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, przestrzeganie higieny pracy.Wysoko艣膰 wynagrodzenia zale偶na od do艣wiadczenia. Praca w weekendy.
Tomasz Niedzi贸艂ka 1. Catering Blue 2. ATN - 2017-06-29 - Mokobody (mazowieckie)
-Gotowanie zup, obiad贸w, sporz膮dzanie garma偶u, wydawanie posi艂k贸w,-Praca jednozmianowa 6-14,-Kontakt telefoniczny 58-531-54-52
BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A - 2015-12-01 - Tczew (pomorskie)
Opis stanowiska: Osoba na tym stanowisku b臋dzie odpowiedzialna zaprzygotowywanie oraz wydanie posi艂k贸w dla go艣ci restauracji z dba艂o艣ci膮 o ichjako艣膰 i smak. Poszukujemy osoby, kt贸ra ma zdolno艣ci kulinarne, gotowaniejest dla niej przyjemno艣ci膮 i chcia艂aby podzieli膰 si臋 tym z innymi.
ILLUSTRO DORADZTWO S.C. G. Rippel, N. Kotas-Rippel - 2018-01-09 - Opole (opolskie)
Kelner/kelnerka 艣niadaniowa, praca w godzinach 6.00-14.00 ewentualnie obs艂uga przerw kawowych
Jacek Legendziewicz Jordan Group - 2017-03-07 - Krak贸w (ma艂opolskie)
kucharz
DZIENNY DOM POMOCY W O艢WI臉CIMIU - 2016-01-07 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 A'LA CARTE ZGODNIE Z ZALECENIAMI SZEFA KUCHNI, PRZYGOTOWANIE POTRAW NA IMPREZY OKOLICZNO艢CIOWE, ESTETYCZNE I PRAWID艁OWE PREZENTOWANIE POTRAW I DA艃, DBANIE O PRAWID艁OWE MAGAZYNOWANIE 呕YWNO艢CI I SPRZ臉TU ORAZ PRZESTRZEGANIE ZASAD POST臉POWANIA Z 呕YWNO艢CI膭
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
przygotowanie i podawanie potraw, napoi i deser贸w z zakresu kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
FIRMA HANDLOWA WACHOWIAK MACIEJ - 2018-07-18 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z receptur膮zamawianie surowc贸w i racjonalne gospodarowanie surowcami i p贸艂produktami, wykorzystanie surowc贸w zgodnie z ich przeznaczeniempromowanie oferowanych us艂ug w trakcie trwania imprez (life cooking)prowadzenie dokumentacji HACCP przygotowywanych potraw
kontakt przez PUP - 2019-01-09 - Cieszyn (艣l膮skie)
przygotwanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2020-01-30 - Nowa Wie艣 (kujawsko-pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - 艁owicz (艂贸dzkie)
Znajmo艣膰 kuchni polskiej. Umiej臋tno艣膰 lepienia pierog贸w i przygotowania da艅 kuchni polskiej.
KOPI DOMINIK PAWLAK - 2017-04-07 - Sopot (pomorskie)
sporz膮dzanie potraw, obs艂uga sprz臋tu w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-10-09 - Tczew (pomorskie)
wyrabianie pizzy, gotowanie potraw
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe Wiktor Caputa - Pizzeria VITTORIO - 2015-10-28 - Le艣na (艣l膮skie)
przygotowywanie, gotowanie posi艂k贸w: 艣niada艅, obiad贸w i kolacji w systemie cateringowym
JUMAR CATERING Wojciech Olszewski - 2017-02-08 - 艁臋gajny (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie posi艂k贸w
"COCTAIL BAR"Sylwia Broda - 2020-03-05 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie 艣niada艅,pieczenie potraw potrzebnych do produkcji,przygotowywanie sa艂atek
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Gotowanie prostych potraw z makaronu, z p贸艂produkt贸w.
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Jab艂onna (mazowieckie)
kucharz w restauracji praca w godz. 11-19
"STAN-MARK" s.c. Stanis艂aw i Marek Piotrowski - 2018-09-07 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Obs艂uga produkcji; wykonywanie i poprawne stosowanie polece艅 przekazywanych w instrukcjach pracy, zleceniach produkcyjnych itp.; kontrola komponent贸w w celu eliminowania wszelkich wad w wytwarzanych produktach, reklamacji oraz zwrot贸w.
kontakt przez PUP - 2020-02-07 - Chrzan贸w (ma艂opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 2 lata, r贸wnowa偶ny system czasu pracy
Pizza Pazza Adriana Adamiak - 2017-12-13 - S艂upsk (pomorskie)
Praca przy produkcji wyrob贸w garma偶eryjnych:pierogi, krokiety, go艂膮bki.
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Ulan贸w (podkarpackie)