KUCHARZ Gdynia oferta pracy Dwie Ręce M. Kołacka i M. Klepczyńska spółka cywilna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 25 PLN
Zakres obowiązków: wykonywanie bieżących zadań produkcyjnych, przygotowywanie zamówień, organizacja pracy na kuchni
Data publikacji: 2019-09-04
Lokalizacja: Gdynia (pomorskie)
Pracodawca: Dwie Ręce M. Kołacka i M. Klepczyńska spółka cywilna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bytomska 18, 81-509 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
wykonywanie bieżących zadań produkcyjnych, przygotowywanie zamówień, organizacja pracy na kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 25 PLN
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gdynia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gdynia
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gdynia
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 25 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagana chęć do pracy oraz kreatywność. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku.
Nazwa pracodawcy:
Dwie Ręce M. Kołacka i M. Klepczyńska spółka cywilna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gdyni
Adres pracodawcy:
Działdowska 20, 81-208 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: - CV- Świadectwa pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdynia
Gmina pracodawcy: Gdynia
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdynia
Ulica pracodawcy: Działdowska
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gdyni
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.09.2019
Oferta pracy ważna do: 04.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 04.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 04.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b468bfb8c22c617d6d442d33d4e7410d
Podobne oferty pracy
- przygotowanie potraw - ustalanie karty dań - wybór naczyń do podawania dań - wybór sprzętów do przygotowania dań - nadzór nad jakością zamówionej żywności - dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami - dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni - rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni - ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw - zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze - dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni - wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania - nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych - ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw - dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę
Hotel Sp. z o.o. - 2019-09-25 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
praca przy produkcji płyt głównych do telewizorów
Progres HR Sp. z o.o. Oddział w Gorzowie Wielkopolskim - 2017-09-01 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie kanapek, panierowanie kawałków kurczaka, przygotowywanie sałatek, obsługa kasy fiskalnej, przyrządzanie hamburgerów, panino, tortilli.
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Tarnów (małopolskie)
Koordynowanie pracy pracowników kuchni przy przygotowywaniu posiłków - obiadów. Przyrządzanie posiłków zgodnie z obowiązującym jadłospisem i zasadami technologii. Odpowiedzialność, za jakość i terminowość wydawanych posiłków, dbanie o racjonalne zużycie produktów. Uzgadnianie z intendentem zakupu niezbędnych produktów. Branie udziału w układaniu jadłospisu z intendentem. Utrzymanie wraz z personelem kuchni i innych pomieszczeń w czystości.Praca w godzinach: 7.30 - 15.30.
Szkoła Podstawowa Nr 1 - 2019-07-05 - Zabrze (śląskie)
opieka nad dziećmi w wieku od 1 do 3 lat
AD24 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-12-28 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków śniadań obiadów kolacji dla gości
Relaksacyjno-Kontemplacyjne Centrum Terapeutyczne SPeS "Pustelnia Złotego Lasu" - 2018-02-06 - Rytwiany (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Warszawa (mazowieckie)
....
kontakt przez PUP - 2018-11-05 - Ruchenna (wielkopolskie)
lepienie pierogów
kontakt przez OHP - 2016-11-04 - Praszka (opolskie)
przygotowywanie dań wg receptur, komponowanie dań, gotowanie, smażenie, pieczenie, utrzymanie czystości w kuchni ( mycie, sprzątanie)
kontakt przez PUP - 2020-03-11 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
w/g potrzeb
JJ TRADE JAROSŁAW JAS - 2016-06-06 - Kielce (świętokrzyskie)
Kucharz/Kucharka w przedszkoluUmowa zlecenie - okres próbnyPo okresie próbnym umowa o pracęKwota wynagrodzenia do uzgodnienia
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE "SŁONECZKO" S.C. - 2018-12-14 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z regulaminem pracy
RESTAURACJA BUKACIK - 2017-03-20 - Łękno (wielkopolskie)
jw
Szkoła Podstawowa Nr 279 im. Batalionów AK GUSTAW i HARNAŚ - 2018-08-24 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowywanie zdrowych i urozmaiconych posilków- branie udziału w ustaleniu jadłospisów zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia- przyjmowanie produktów z magazynu i kwitowanie ich odbioru w raportach żywieniowych- przyjmowanie odpowiedniej ilości posiłków zgodnie z frekwencją- wydawnie posiłków dzieciom i personelowi- przestrzeganie podstawowych zasad higieny- czuwanie nad prawidłowym myciem i wyparzaniem naczyń kuchennych- utrzymywanie należytej czystości w magazynach i pomieszczeniach kuchennych- przestrzeganie zarządzeń Dyrekcji Szkoły- przestrzeganie bhp i p.poż, dyscypliny pracy- aktualna pracownicza książeczka zdrowia
Szkoła Podstawowa Nr 149 - 2019-03-11 - Łódź (łódzkie)
produkcja dań z karty; przygotowywanie dań dla gości indywidualnych, przygotowywanie imprez; przygotowanie dań z mięsa, makaronów, surówek, klusek; pra; Wynagrodzenie po okresie próbnym -1 miesiąca wzrasta do wysokości 3500 zł. Praca w systemie dwa dni pracy dwa dni wolne
kontakt przez PUP - 2016-10-31 - Opole (opolskie)
Praca w kuchni lub w bufecie polegająca na przygotowywaniu świeżych dań na oczach gości, organizacja bufetu, pomoc w zamawianiu żywności oraz dbałość o zapewnienie dostaw. Podczas przygotowywania różnych rodzajów zimnych i ciepłych dań w kuchni - praca ściśle zespołowa i zgodna z przepisami bhp. Dbałość o fakt podejmowania działań aby potrawy przygotowywane były w odpowiednim czasie i we właściwej kolejności.
kontakt przez OHP - 2017-03-03 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie dań dla klientów pizzerii Quattro.Godziny pracy: 10:00 - 22:00
"SZWEJK" S.C. CISZEK KATARZYNA, KOSIBA MIROSŁAW - 2018-11-07 - Dębica (podkarpackie)
sporzadzanie posiłków, dbanie o czystość i higienę pomieszczeń w kuchni
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowaczy - 2016-05-17 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Planowanie menu; kalkulacja surowców; korzystanie z maszyn i urządzeń; przygotowywanie potraw; wydawanie posiłków; prawidłowe gospodarowanie produktami, przechowywanie surowców i wyrobów gotowych; w zakresie cateringu planowanie produkcji i zakupów; organizacji produkcji i wydania; kalkulacja kosztów; współtworzenie ofert; negocjacje warunków. Wszystkie czynności jako pomoc oraz nauka.
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2019-02-28 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
samodzielne przygotowywanie dań a'la carta, menu okolicznościowego, bufetów, obiadokolacji, deserów
Hotel Kryształ**** Conference & Spa Szklarska Poręba ASTURIA Dorota Powiecka - 2018-05-14 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Pomoc w przygotowaniu makaronów, sałatek, zestawów obiadowych, pomoc w przygotowaniu pizzy.
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Bochnia (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie dań, obsługa imprez okolicznościowych, utrzymanie stanowiska pracy w czystości
kontakt przez PUP - 2019-03-26 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Praca w godz. 8-18 (2 dni pracy - 2 dni wolne) w Nowej Hucie.
NOWOHUCKI SŁOIK S.C. JOANNA MIC, MARTA SYROWIECKA - 2017-04-04 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców, warzyw i innych. Miejsce pracy: Wrocław ul. DrobneraKontakt kandydatów z pracodawcą telefonicznyOferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Wrocław (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Warszawa (mazowieckie)
Wypiekanie pizzy oraz dań, potraw zgodnie z przepisami kuchni ukraińskiej, rosyjskiej. Organizacja pracy w kuchni, przyjmowanie posiłków, prawidłowe przechowywanie produktów spożywczych, dbanie o stanowisko.
P.S. PRZEMYSŁAW SKRZYPEK - 2016-12-09 - Gdańsk (pomorskie)
wyrób pizzy, sałatek, makaronów, tostów, knysz.
BADI Dariusz Bezrąk - 2016-06-01 - Oleśnica (dolnośląskie)