KUCHARZ Łódź oferta pracy Szkoła Podstawowa Nr 149
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 318 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie zdrowych i urozmaiconych posilków- branie udziału w ustaleniu jadłospisów zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia- przyjmowanie produktów z magazynu i kwitowanie ich odbioru w raportach żywieniowych- przyjmowanie odpowiedniej ilości posiłków zgodnie z frekwencją- wydawnie posiłków dzieciom i personelowi- przestrzeganie podstawowych zasad higieny- czuwanie nad prawidłowym myciem i wyparzaniem naczyń kuchennych- utrzymywanie należytej czystości w magazynach i pomieszczeniach kuchennych- przestrzeganie zarządzeń Dyrekcji Szkoły- przestrzeganie bhp i p.poż, dyscypliny pracy- aktualna pracownicza książeczka zdrowia
Data publikacji: 2019-03-11
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: Szkoła Podstawowa Nr 149
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Tatrzańska 69 A, 93-219 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie zdrowych i urozmaiconych posilków- branie udziału w ustaleniu jadłospisów zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia- przyjmowanie produktów z magazynu i kwitowanie ich odbioru w raportach żywieniowych- przyjmowanie odpowiedniej ilości posiłków zgodnie z frekwencją- wydawnie posiłków dzieciom i personelowi- przestrzeganie podstawowych zasad higieny- czuwanie nad prawidłowym myciem i wyparzaniem naczyń kuchennych- utrzymywanie należytej czystości w magazynach i pomieszczeniach kuchennych- przestrzeganie zarządzeń Dyrekcji Szkoły- przestrzeganie bhp i p.poż, dyscypliny pracy- aktualna pracownicza książeczka zdrowia
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 318 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia + dodatek stażowy
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 318 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.03.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: gastronomiczny
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, kierunek: gastronomiczny
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- minimum 5 lat stażu pracy w zawodzie- umiejętność przygotowywania obiadów- umiejetność organizacji pracy w kuchni
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: Szkoła Podstawowa Nr 149
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Tatrzańska 69 A, 93-219 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Tatrzańska
Numer budynku pracodawcy: 69 A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.03.2019
Oferta pracy ważna do: 10.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 11.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 11.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie półproduktów, przygotowywanie dań, obsługa maszyn gastronomicznych.
ZAKŁAD PHU - RESTAURACJA "STYLOWA" CZUBEK MIROSŁAWA - 2018-12-04 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Bażanowice (śląskie)
-
MIENTKI ARIEL MAŁA GASTRONOMIA "BAR POD BRZOZAMI" - 2019-01-30 - Wdzydze Tucholskie (pomorskie)
Przygotowanie posiłków, zarządzanie pracą w kuchni
Gminna Spółdzielnia Samopomoc Chłopska Pruszcz - 2016-03-09 - Cekcyn (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z przedstwioną recepturą/przepisami (grill, shorma) Praca w restauracji "SPHINX".
Łukasz Kurzyński - 2017-12-12 - Częstochowa (śląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłkówzamawianie produktów
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Wisła (śląskie)
przygotowanie posiłków:śniadań,obiadów,kolacji dla gości przebywających w Pusteli Złotego Lasu. Sprządzanie różnego rodzaju potraw, ciast,napojów i derów z zastosowaniem narzędzi i urządzeń znajdujących się na wyposażeniu kuchni. Praca wymaga samodzielności, umiejętności układania jadłospisu, zanjomości zapotrzebowania racji żywnościowych dla organizmu, znajomości i wdrażania programu systemu bezpieczeństwa żywności HACCP.
Stowarzyszenie Miłośników Pustelni Złotego Lasu w Rytwianach - 2019-03-01 - Rytwiany (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań z karty oraz bufetów. Wynagrodzenie ze stawką godzinową 16 zł/h. Miejsce pracy: Ciechocinek. Zgłoszenia cv na email.
B5 SP. z o.o. - 2016-06-22 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2018-02-08 - Głębinów (opolskie)
zgodny, praca w Grudziądzu na II zmiany
ABS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-03-01 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Obróbka wstępna mięsa i warzyw.Przygotowywanie gotowych potraw orientalnych, wydawanie gotowych potraw, zamawianie produktów, dbanie o ład i porządek na sanowisku pracy, przestrzeganie zasad HACAP.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Kolonia Poczesna (śląskie)
przygotowywanie dań mięsnych, obsługa sprzętów gastronomicznych, dbanie o czystość i higienę miejsca pracy, przygotowanie zakąsek, wydawanie posiłków z kuchni, dbanie o etetykę wydawanych posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Turek (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw w restauracji
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Zwierzyniec (lubelskie)
przygotowywanie dań z kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wypiek ciast
Justyna Starkowska Przedsiębiorstwo Wielobranżowe PNIEWEX Piekarnia handel Obwoźny - 2016-05-09 - Pniewy (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni gruzińskiej, dbałość o porządek i czystość
kontakt przez PUP - 2019-02-19 - Lublin (lubelskie)
wg stanowiska , przepisy w języku wietnamskimumiejętniość pracy w zespole, komunikatywność
"VIET-ANH" Lê Văn Vụ - 2017-05-23 - Ząbki (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i deserów
Best Food Factory Sp. z o.o. - 2017-09-04 - Żyrardów (mazowieckie)
Przygotowanie potraw od surowca do potrawy gotowej, praca w stołówce przedszkolnej.
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Podegrodzie (małopolskie)
dbanie o czystość miejsca pracy, przygotowywanie posiłków według standardów firmy
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Żabno (małopolskie)
w zakresie kucharza
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Czarne (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość stanowiska pracy, pakowanie zamówień
FOOD-RES Beata Kubatek - 2016-04-11 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o estetyczną ekspozycję potraw, kontrola stanów magazynu, przygotowywanie deserówZmianowość: dwie zmiany (godziny pracy do uzgodnienia)
PRACOWNIA BIZNESU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-02-27 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Warszawa (mazowieckie)
przyrządzanie pizzy
PIZZERIA "ZIELONA" S.C. WOJCIECH CHORZĘPA, KRYSTYNA JAWOR W ŁAŃCUCIE - 2016-05-11 - Łańcut (podkarpackie)
pomoc w przygotowaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw indyjskich, azjatyckich, przygotowanie potraw kuchni indyjskiej przygotowywane w specjalnym glinianym piecu tandoor
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Leszno (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, praca w Hotelu Biały Skorzęcin
Towarzystwo Inwestycyjne NEST SP.Z O.O. Gniezno - 2017-03-01 - Skorzęcin (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków fast-food
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
Wymagane doświadczenie w zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.Wysokość proponowanego wynagrodzenia do uzgodnienia z pracodawcą.
d/b GASTRO Restauracje-Catering Dorota Bernadzik - 2016-08-23 - Racibórz (śląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Bielsk Podlaski (podlaskie)