KUCHARZ Nakło nad Notecią oferta pracy PRACOWNIA BIZNESU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 460 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, dbanie o estetyczną ekspozycję potraw, kontrola stanów magazynu, przygotowywanie deserówZmianowość: dwie zmiany (godziny pracy do uzgodnienia)
Data publikacji: 2019-02-27
Lokalizacja: Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: PRACOWNIA BIZNESU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Gimnazjalna 4, 89-100 Nakło nad Notecią, powiat: nakielski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków, dbanie o estetyczną ekspozycję potraw, kontrola stanów magazynu, przygotowywanie deserówZmianowość: dwie zmiany (godziny pracy do uzgodnienia)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 460 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: wynagrodzenie do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nakło nad Notecią
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nakielski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Nakło nad Notecią
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 460 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.02.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
Nazwa pracodawcy:
PRACOWNIA BIZNESU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nakle nad Notecią
Adres pracodawcy:
RYNEK 6 4, 89-100 Nakło nad Notecią, powiat: nakielski, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: nakielski
Gmina pracodawcy: Nakło nad Notecią
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nakło nad Notecią
Ulica pracodawcy: RYNEK 6
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nakle nad Notecią
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.02.2019
Oferta pracy ważna do: 26.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 27.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 27.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-
KAMI DOROTA STANKIEWICZ DARŁOWO - 2017-03-16 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
BERLIN DONER IRFAN DEMIR - 2016-05-17 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków.Praca na umowę zlecenie codziennie w godz. 10-20 w Ustroniu Morskim. Stawka godzinowa 12,37 brutto/ h (przy założeniu 310 godz. w miesiącu wynagrodzenie 3834,70)
Katarzyna Cap Firma Wielobranzowa Czarna Perła - 2016-04-14 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie dań wg. receptur kuchni indyjskiej- konieczna znajomość kuchni indyjskiej oraz oryginalnych receptur i przypraw tej kuchni
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie dań z karty menu, marynowanie mięs, obróbka cieplna mięsa. Umowa zlecenie lub o pracę.
MONIKA CZERWIŃSKA-ZIEMANN VILLA PALLADIUM - 2016-07-22 - Miszewo (pomorskie)
kucharzpraca w godz. 8-16
Maciej Witek BOCIANÓWKA - 2016-04-05 - Baranów Sandomierski (podkarpackie)
Kucharz/a, kelner.
kontakt przez OHP - 2016-02-01 - Bodzentyn (świętokrzyskie)
wyrabianie pizzy, gotowanie potraw
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Wiktor Caputa - Pizzeria VITTORIO - 2015-10-28 - Leśna (śląskie)
brak
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Szeligi (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Czarny Dunajec (małopolskie)
przygotowywanie potraw obiadowych, imprez okolicznosciowych, wycena karty dań
PPHU "MAWI-S" S. Zięba - 2015-11-19 - Tworzyjanki (łódzkie)
-Obsługa klienta,-Kontakt telefoniczny 792-048-227-Adres e-mail: hause2eco (at) gmail.com
HAUSE-ECO.PL BARTŁOMIEJ WRÓBEL - 2018-02-07 - Tczew (pomorskie)
Konsrwacje, naprawy, drobne prace remontowe oraz rozwożenie posiłków
Selment sp. z o.o. - 2018-08-31 - Szeligi (warmińsko-mazurskie)
- Samodzielne przygotowywanie posiłków,- Miejsce pracy: Tczew- Kontakt: tel. 692-714-959, e-mail: dzana7708 (at) wp.pl
ROBI - INTERNATIONAL ROBERT BRZESKI - 2018-03-28 - Tczew (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE PROSTYCH DAŃ I POTRAW RYBNYCH W BISTRO PRZY FIRMOWYM SKLEPIE RYBNYM, UTRZYMANIE KUCHNI W CZYSTOŚCIWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA PROSTYCH DAŃ, BRAK P/WSKAZAŃ DO PRACY, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 2 LATA STAŻU PRACY W BRANŻY, MOGĄ BYĆ OSOBY Z ORZECZENIEM O STOPNIU NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI;KONTAKT Z PRACODAWCĄ: OSOBISTY, TELEFONICZNY 728 534 136 LUB CV NA E-MAIL: aniapawliszak (at) seamor.com.plNA SPOTKANIE UMAWIAĆ SIĘ TELEFONICZNIE W CELU USTALENIA MIEJSCA SPOTKANIA;PL. BATOREGO 4 POK. 327MIEJSCE PRACY: WOJSKA POLSKIEGO 34, PRACA-PON-PT 10.-17., SOB. 10-15
SEAMOR INTERNATIONAL LTD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
UMIEJĘTNOŚĆ SAMODZIELNEGO GOTOWANIA
BAKAMI CATERING JUZWISZYN-WRONA BARBARA - 2017-10-26 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
praca w kuchni , gotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Wieruszów (łódzkie)
Tworzenie aplikacji dla klientów międzynarodowych, udział w projektach międzynarodowych, kontakt z klientami ze Stanów Zjednoczonych Ameryki oraz z Ukrainy. - programowanie w wybranym języku programowania, - opracowywanie zadań projektowanej aplikacji w formie algorytmów, a następnie kodowanie przy pomocy odpowiedniego języka programowania, - tworzenie aplikacji w danym języku programowania, o różnym zastosowaniu i z uwzględnieniem wymagań organizacyjnych, finansowych i technicznych, - testowanie aplikacji i usuwanie błędów, - implementowanie testów jednostkowych, - wdrażanie zaprojektowanych aplikacji i obsługiwanie zgłoszeń dotyczących błędów aplikacji, - podejomowanie działań na rzecz rozwoju danej aplikacji, - aktywne współuczestniczenie w procesie tworzenia oprogramowania poprzez udział w spotkaniach konsultacyjnych zespołu projektowego dotyczących architektury oraz używanych technologii.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Wrocław (dolnośląskie)
jw.
SP ZOZ Wojewódzki Szpital Zakaźny - 2017-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
wykonywanie usług czystościowo - porządkowych, uzupełnianie środków higienicznych w łazienkach i toaletach, itp. zamiatanie i mycie ręczne przy użyciu maszyn czyszczących (automatów myjących), obługa maszyn czyszczących, dbanie o tereny zewnętrzne, np. koszenie trawy, zamiatanie, zbieranie papierków, itp., wykonywanie innych zadan porzadkowych zleconych przez przełożonego, dbanie o powierzony sprzęt.
ERA Spółka z o.o. - 2015-12-01 - Chorzów (śląskie)
jw.
My Life - 2016-05-31 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIA POSIŁKÓW ZGODNIE ZE ZLECENIAMI I PROFILEM ZAKŁADU GASTRONOM.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI POLSKIEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 2 LATAGODZINY PRACY 07:00-16:00
FIRMA HANDLOWA BAJA S.C. JANUSZ LAZAR, LILIANA LAZAR - 2018-02-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z jadłospisem, wg. obowiązujących norm żywieniowyuch, układanie jadłospisów ( w zastępstwie).
DZIENNY DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W PIOTRKOWIE TRYB. - 2017-09-21 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej oraz potraw typu fast food, dbanie o porzadek, obsługa klientów
Multi Handicraft Anna Singh - 2018-10-25 - Gdynia (pomorskie)
W ZWIĄZKU Z DYNAMICZNYM ROZWOJEM, RESTAURACJA SPORT'S BAR-B-Q ZATRUDNI OSOBY NA STANOWISKO KUCHARZOFERUJEMY:-PRACĘ W DOŚWIADCZONYM ZESPOLE,-PRACĘ ZMIANOWĄ,-PAKIET PRZYWILEJÓW PRACOWNICZYCH,-MOŻLIWOŚĆ ROZWOJU ZAWODOWEGO.PROSIMY O DOPISANIE W DOKUMENTACJI APLIKACYJNEJ NASTĘPUJĄCEJ KLAUZULI: WYRAŻAM ZGODĘ NA PRZETWARZANIE MOICH DANYCH OSOBOWYCH DLA POTRZEB NIEZBĘDNYCH DO REALIZACJI PROCESU REKRUTACJI (ZGODNIE Z USTAWĄ Z DNIA 29.08.1997 ROKU O OCHRONIE DANYCH OSOBOWYCH; (TEKST JEDNOLITY: DZ. U. 2016 R. POZ. 922).
RAMP-REST - 2018-03-24 - Rzeszów (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, możliwość dźwigania do 15kg. Praca na umowę o pracę w godz. 7-15 w Ustroniu Morskim, praca również w soboty i niedziele
Adam Kujawa Villa Fenix - 2018-06-29 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
praca w kuchni, prace porządkowe
Agroturystyka Mirosław Jarząbek, Stępień - 2016-01-22 - Stępień (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, zabezpieczanie surowców przed zepsuciem, posługiwanie się maszynami przy przygotowywaniu potraw, konserwacja urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Puławy (lubelskie)