KUCHARZ Rytwiany oferta pracy Stowarzyszenie Miłośników Pustelni Złotego Lasu w Rytwianach
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków:śniadań,obiadów,kolacji dla gości przebywających w Pusteli Złotego Lasu. Sprządzanie różnego rodzaju potraw, ciast,napojów i derów z zastosowaniem narzędzi i urządzeń znajdujących się na wyposażeniu kuchni. Praca wymaga samodzielności, umiejętności układania jadłospisu, zanjomości zapotrzebowania racji żywnościowych dla organizmu, znajomości i wdrażania programu systemu bezpieczeństwa żywności HACCP.
Data publikacji: 2019-03-01
Lokalizacja: Rytwiany (świętokrzyskie)
Pracodawca: Stowarzyszenie Miłośników Pustelni Złotego Lasu w Rytwianach
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Klasztorna 25, 28-236 Rytwiany, powiat: staszowski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie posiłków:śniadań,obiadów,kolacji dla gości przebywających w Pusteli Złotego Lasu. Sprządzanie różnego rodzaju potraw, ciast,napojów i derów z zastosowaniem narzędzi i urządzeń znajdujących się na wyposażeniu kuchni. Praca wymaga samodzielności, umiejętności układania jadłospisu, zanjomości zapotrzebowania racji żywnościowych dla organizmu, znajomości i wdrażania programu systemu bezpieczeństwa żywności HACCP.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rytwiany
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: staszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rytwiany
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Dyspozycyjność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: praca w zespole
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
Umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, miła aparycja, znajomosć zasad obsługiwania gości, dyspozycyjność,
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: KURS PRAWA JAZDY B
Nazwa pracodawcy:
Stowarzyszenie Miłośników Pustelni Złotego Lasu w Rytwianach
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Staszowie
Adres pracodawcy:
Klasztorna 25, 28-236 Rytwiany, powiat: staszowski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: staszowski
Gmina pracodawcy: Rytwiany
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rytwiany
Ulica pracodawcy: Klasztorna
Numer budynku pracodawcy: 25
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Staszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 01.03.2019
Data dodania oferty pracy: 01.03.2019
Oferta pracy ważna do: 30.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 01.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 01.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie itp.
Mariola Żyła - 2017-07-31 - Żory (śląskie)
przygotowywanie potraw
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe ASTRA s.c. Halina Jagłowska, Mirosław Dermont - 2016-08-23 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
Murowanie z kamienia, praca na terenie woj. opolskiego. Wymagane prawo jazdy kat. b
Adrian Plottnik Granit - Bud - 2017-04-03 - Krapkowice (opolskie)
Przygotowywanie potraw według karty dań.
Dom Dziecka Nr 1 Zwierzyniec - 2018-11-26 - Zwierzyniec (lubelskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Legionowo (mazowieckie)
Ścisła współpraca z Szefem Kuchni, koordynowanie pracy poszczególnych zespołów, reprezentowanie Szefa pod jego nieobecność, przygotowanie potraw i posiłków dla gości hotelowych, przyjmowanie dostaw, utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
FOLWARCZNA GÓRSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2017-06-19 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie dań dla gości.Utrzymanie czystości.
Döner King Andrzej Burczyk - 2018-04-13 - Starogard Gdański (pomorskie)
- wykonywanie różnego rodzaju potraw kuchni polskiej, tajskiej; porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, deserów, sushi według oryginalnych przepisów- gastronomiczny rozbiór mięsa, ryb; - obsługa pieca konwekcyjno-parowego 5xGN1/1 ChefTop Mind.Maps one 7 kW UNO, grilla Roller GR60E, frytur SwitchON-DF-Boo1 Tech Form, taj WOK
kontakt przez PUP - 2019-02-27 - Łódź (łódzkie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Radom (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie dań kuchni chińskiej z oryginalnych przepisów i receptur. Znajomość przypraw i dodatków.Praca na dwie zmiany w godzinach od 7 - 22.
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków.
Sklepy Spożywcze Renata Maludzińska Jędrzejów - 2018-06-18 - Skroniów (świętokrzyskie)
przyrządzanie różnego rodzaju potraw, dań i przekąsek, dbanie o porządek
PHU AGNIESZKA TATAREK - 2017-08-10 - Wierzchowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie półproduktów do obróbki, samodzielna obróbka w tym termiczna, przygotowywanie ciast ciężkich, zabezpieczenie produktów gotowych.
kontakt przez PUP - 2018-12-07 - Mysłowice (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Warszawa (mazowieckie)
przyrządzanie dań sybkiej obsługi, wypiekanie pizzy, przyrzadzanie sałatek, zapiekanek, tortilli, frytek
Bowling Zone Sp. zo.o. Sp. K. - 2017-09-25 - Jaworzno (śląskie)
prowadzenie dokumentacji socjalnej, w razie potrzeby pomoc przy pensjonariuszkach
Dom Pomocy Społecznej dla Dzieci i Młodzieży - 2016-08-17 - Augustów (podlaskie)
Kontrola jakości i ilości produktów wykonanych na obrabiarkach:sprawdzanie zgodności wymiarowej w oparciu o dokumentacjętechniczną, nadzorowanie działań korygujących. Praca od 7-15
LUC PRODUCT sp. z o.o. - 2018-04-17 - Chróścice (opolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-03-15 - Radom (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Strefa Rozrywki II, spółka z o.o. - 2016-04-19 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
x
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie zamówień, potraw, utrzymanie czystości na stanowisku
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Żory (śląskie)
przygotowanie pizzy, dań,oraz obsługa abonamentowa,
Firma Usługowo-Gastronowmiczna MIKA Bogusława Zimorodzka - 2017-03-07 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe, umiejętność wykonywania potraw kuchni kaukaskiej, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata pracy, znajomość j. angielskiego w stopniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw kuchni kaukaskiej, posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów, wykańczanie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy( mycie, wyparzanie suszenie i polerowanie naczyń kuchennych oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy, przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładzie. Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren kraju.
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Lublin (lubelskie)
Prace serwisowe (czyszczenie maszyn, wycieranie kurzu na maszynach), sprzątanie na wysokości (drabina)
ISS FACILITY SERVICES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-09-06 - Kraków (małopolskie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiejętność sporządzania posiłków, umiejętność pracy w zespole. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2017-03-24 - Rybnik (śląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
Karczma Łabędź Wojenkowski Łukasz - 2016-09-02 - Nowa Wieś (warmińsko-mazurskie)
według stanowiska
PARTNERSHIP CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-22 - Słomniki (małopolskie)
Gotowanie potraw pod zamówienie, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, kontrola dosraw
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Piaseczno (mazowieckie)