KUCHARZ - PIZZER D臋bica oferta pracy "SZWEJK" S.C. CISZEK KATARZYNA, KOSIBA MIROS艁AW
Stanowisko: KUCHARZ - PIZZER
Wynagrodzenie: od 2聽300 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅 dla klient贸w pizzerii Quattro.Godziny pracy: 10:00 - 22:00
Data publikacji: 2018-11-07
Lokalizacja: D臋bica (podkarpackie)
Pracodawca: "SZWEJK" S.C. CISZEK KATARZYNA, KOSIBA MIROS艁AW
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:G艂owackiego 51, 39-200 D臋bica, powiat: d臋bicki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie da艅 dla klient贸w pizzerii Quattro.Godziny pracy: 10:00 - 22:00
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽300 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - PIZZER
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: D臋bica
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: d臋bicki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: D臋bica
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: pozostali kucharze
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽300 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 07.11.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
WYMAGANE CH臉CI DO PRACY, MO呕LIWO艢膯 PRZYUCZENIA DO ZAWODU
Nazwa pracodawcy: "SZWEJK" S.C. CISZEK KATARZYNA, KOSIBA MIROS艁AW
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w D臋bicy
Adres pracodawcy:
BUDZISZ 47, 39-200 D臋bica, powiat: d臋bicki, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV NA EMAIL: quattrodebica (at) gmail.com, SKIEROWANIE
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: d臋bicki
Gmina pracodawcy: D臋bica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: D臋bica
Ulica pracodawcy: BUDZISZ
Numer budynku pracodawcy: 47
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Restauracje i inne sta艂e plac贸wki gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w D臋bicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 07.11.2018
Oferta pracy wa偶na do: 07.12.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 07.11.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 07.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w wg. receptur restauracji (np. w艂oskie desery).
Fe. Ro. Gonfia Sp. J. - 2017-03-16 - Tychy (艣l膮skie)
obs艂uga kuchni
FHU Grzegorz Wi艣niewski - 2015-12-21 - Czernikowo (kujawsko-pomorskie)
Wymagany tytu艂 zawodowy kucharza, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiej臋tno艣膰 sporz膮dzania posi艂k贸w, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, do艣wiadczenie w pracy w gastronomii. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortyment贸w diet, rozdzia艂 偶ywno艣ci na oddzia艂y szpitalne, porcjowanie zywno艣ci, dbanie o porz膮dek i 艂ad w miejscu pracy, prowadzenie rejestr贸w do procedur systemu HACCP, wsp贸艂dzia艂anie w sprawowaniu nadzoru nad prac膮 personelu pomocniczego zatrudnionego w dziale 偶ywienia, przestrzeganie prawid艂owej eksploatacji maszyn i urz膮dze艅, dbanie o nale偶yty stan maszyn, narz臋dzi i sprz臋tu. Aplikacje zawieraj膮ce CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzaj膮ce kwalifikacje zawodowe oraz zgod臋 na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezb臋dnych do procesu rekrutacji mo偶na kierowa膰 poczt膮 elektorniczn膮 na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poni偶szej klauzuli: "Wyra偶am zgod臋 na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Pa艅stwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzib膮 w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezb臋dnych do procesu obecnej i przysz艂ych rekrutacji zgodnie z ustaw膮 z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ PA艃STWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2018-04-04 - Rybnik (艣l膮skie)
GOTOWANIE Z UMIEJ臉TNO艢CI膭 I ZNAJOMO艢CI膭 KUCHNI HINDUSKIEJ, STOSOWANIE PRZYPRAW ORAZ OBS艁UGA SPECJALNYCH PIEC脫W TANDOOR DO SPORZ膭DZANIA POTRAWWYMAGANE WYKSZTALCENIE 艢REDNIE, UMIEJ臉TNO艢膯 GOTOWANIA POTRAW WG KUCHNI HINDUSKIEJ, BRAK PRZECIWWSKAZA艃 DO PRACY. WYMAGANY STA呕 PRACY MINIMUM 2 LATA. MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO.
kontakt przez PUP - 2018-08-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Gotowanie, porcjowanie, pakowanie w pojemnikach na wynos, obs艂uga prostego programu komputerowego, porz膮dek na stanowisku pracy.Wymagane zaanga偶owanie do pracy, do艣wiadczenie mile widziane.
N&D Gastro Limited Company Jolanta D膮bek - 2018-10-22 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
- przygotowanie posi艂k贸w i ich przygotowanie
VILLA U BERGERA Richard Berger - 2018-07-20 - Dzier偶oni贸w (dolno艣l膮skie)
-
Us艂ugi Gastronomiczne Elwira Linder Gogolin - 2018-02-02 - Malnia (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Abramczuk Nikola Firma Cateringowa "u Kaczmark贸w" - 2018-07-31 - Grz臋dzice (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-08-24 - Warszawa (mazowieckie)
Osoba zatrudniona na stanowisku kucharza odpowiedzialna b臋dzie za: realizacj臋 bie偶膮cych zada艅 kuchni i przygotowanie planu pracy kuchni, tworzenie nowych potraw i sposobu ich prezentacji, kontrol臋 i weryfikowaniewydawanych potraw, zapewnienie go艣ciom najwy偶szej jako艣ci us艂ug, Dodatkowo odpowiada膰 b臋dzie za utrzymanie czysto艣ci stanowiska pracy swojego oraz ca艂ego zespo艂u.
MANUFAKTURA 69 S.C. MA艁GORZATA 呕脫艁TOWSKA, WOJCIECH 呕脫艁TOWSKI - 2017-02-28 - Dorotowo (warmi艅sko-mazurskie)
obs艂uga pieca tandoor
Krzysztof Grabski "Lobo" - 2018-02-21 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w barze z domowymi obiadami
BAR BERNI DAMIAN BERNA艢 - 2017-09-28 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Gliczar贸w Dolny (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 Z ORYGINALNYCH PRZEPIS脫W KUCHNI WIETNAMSKIEJ,ZAMAWIANIE TOWARU OD DOSTAWC脫W POCHODZENIA WIETNAMSKIEGO.
LAN ANH-THANH TUNG PHAM - 2018-08-30 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie ukrai艅skich da艅 wg. oryginalnej receptury ukrai艅skiej, praca w godz.6-10
GOLD TRADE CORPORATION SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-02-27 - Opole (opolskie)
przygotowywanie surowc贸w i p贸艂produkt贸w, zamawianie towaru do restauracji, przygotowywanie posi艂k贸w, wsp贸艂praca z wietnamskoj臋zycznymi wsp贸艂pracownikami
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw serbskich w oparciu o receptury tradycyjnej kuchni serbskiej (m.in. zupy, dania mi臋sne, dania z owoc贸w morza, makarony, desery)
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Grz臋dy (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej (kebab)
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Przemy艣l (podkarpackie)
Brak danych
Chopin Airport Development sp. z o.o. - 2017-03-29 - Jurata (pomorskie)
zakres obowi膮zk贸w zwi膮zanych z wykonywaniem pracy na stanowisku kucharza.
ZAJAZD "POD WIERZB膭" BOGUS艁AW MAKAREWICZ - 2018-06-15 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie menu i posi艂k贸w w Restauracji Stara Karczma wg receptury kuchni polskiej i ukrai艅skiej.
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
utrzymanie porz膮dku
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowe PLASTPOM Beata Szwabis (VILLA MEDUZA) - 2016-09-20 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
kucharzpraca na dwie zmiany10.00-23.00za pracuj膮ce soboty i niedziele przys艂uguj膮 dni wolne
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2018-04-03 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji hotelowej, przygotowywanie potraw zgodnie z zasadami dobrej praktyki higienicznej, wykonywanie obowi膮zk贸w zgodne z BHP. Praca na pe艂ny etat, 3/4 dni w ci膮gu tygodnia w godzinach 10-22.
De Silwa Haus S.A. - 2016-06-24 - Pruszk贸w (mazowieckie)
Kucharz/Kucharka. Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z receptur膮 restauracji.
GO艢CINIEC "U GIENKA" NOCLEGI i JADALNIA NAD DOBRZYC膭 Eugeniusz Tyma - 2016-10-17 - Dobrzyca (zachodniopomorskie)
-
CUKIERNICTWO MA艁A GASTRONOMIA GOSPA-EJO- M. URBA艃SKA - 2017-05-12 - Wrze艣nia (wielkopolskie)
Przygotowanie da艅 arabskich, potraw arabskich.
"Kebab Turecki" Ma艂gorzata Wi臋ckowska - 2018-02-22 - Kraszewo (mazowieckie)
obs艂uga klient贸w zajazdu
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - 艁osie (ma艂opolskie)
Wykszta艂cenie kierunkowe kucharz. Wynagrodzenie podstawowe + premia. Osoba z do艣wiadczeniem. Wydawanie gotowych posi艂k贸w. Mile widziana osoba z grup膮 inwalidzk膮. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
FERDYN AGNIESZKA POLITA艃SKI - 2018-11-05 - Rybnik (艣l膮skie)
- Przygotowanie da艅 na bazie p贸艂produkt贸w.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posi艂ek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto + ekwiwalent 0,70 z艂/netto do ka偶dej przepracowanej godziny + miesi臋czne premie motywacyjne. Na pocz膮tek praca na umow臋 o prac臋 na okres pr贸bny 1 miesi膮c. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Istnieje mo偶liwo艣膰 pracy w niepe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - wed艂ug grafiku. Wymaganie wykszta艂cenie min. podstawowe. Do艣wiadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna).
"AMREST" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2017-04-20 - Katowice (艣l膮skie)