KUCHARZ Kirchham / Niederbayern oferta pracy kontakt przez OHP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 900 EUR
Zakres obowiązków: Praca w kuchni lub w bufecie polegająca na przygotowywaniu świeżych dań na oczach gości, organizacja bufetu, pomoc w zamawianiu żywności oraz dbałość o zapewnienie dostaw. Podczas przygotowywania różnych rodzajów zimnych i ciepłych dań w kuchni - praca ściśle zespołowa i zgodna z przepisami bhp. Dbałość o fakt podejmowania działań aby potrawy przygotowywane były w odpowiednim czasie i we właściwej kolejności.
Data publikacji: 2017-03-03
Lokalizacja: Kirchham / Niederbayern ()
Pracodawca: kontakt przez OHP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Kirchham / Niederbayern, NiemcyRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca w kuchni lub w bufecie polegająca na przygotowywaniu świeżych dań na oczach gości, organizacja bufetu, pomoc w zamawianiu żywności oraz dbałość o zapewnienie dostaw. Podczas przygotowywania różnych rodzajów zimnych i ciepłych dań w kuchni - praca ściśle zespołowa i zgodna z przepisami bhp. Dbałość o fakt podejmowania działań aby potrawy przygotowywane były w odpowiednim czasie i we właściwej kolejności.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 900 EUR
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Podane wynagrodzenie jest stawką wyjściową / podstawową uwarunkowaną kwalifikacjami pracownika.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kirchham / Niederbayern
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Niemcy
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 900 EUR
Data rozpoczęcia pracy: 30.04.2017
Data zakończenia pracy: 30.04.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: niemiecki, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
W przypadku braku wykształcenia kierunkowego koniecznym jest posiadanie ukończonego szkolenia zawodowego w zawodzie kucharz. Mile widziane doświadczenie zawodowe w obszarze systemu pracy "a-la-carte". Mile widziane jest również posiadanie prawa jazdy i samochodu prywatnego w celu dojazdu do miejsca pracy.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez OHP
Sposób aplikowania: kontakt przez OHP
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Podkarpacka Wojewódzka Komenda
Adres pracodawcy:
Piłsudskiego 31, 35-074 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: angielski, niemiecki
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV oraz dokumenty potwierdzające kwalifikacje.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Pocztą email lub pocztą tradycyjną.
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
Ulica pracodawcy: Piłsudskiego
Numer budynku pracodawcy: 31
Profil działalności pracodawcy: Hotelarstwo i gastronomia.
Oferta zgłoszona przez: Podkarpacka Wojewódzka Komenda
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.03.2017
Oferta pracy ważna do: 30.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 03.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
Podobne oferty pracy
Zarządzanie zmianą, gotowanie.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na czas określony 3 m-ceMiejsce wykonywania pracy: MikołówPraca w godzinach: 8-15, 15-23 pn-ndz. w tym dni wolne ( system równoważny wg. grafiku)
SJESTA-Przedsiębiorstwo Usługowo -Handlowe Alina Kalisz-Dunia - 2017-01-10 - Mikołów (śląskie)
obróbka wstępna, przygotowywanie posiłków od podstaw, wydawanie posiłków, sprzątanie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Brodnica Górna (pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym,przyrzadzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przyrządzanie potraw
"Ostoja" Marzena Markiewicz - 2016-08-11 - Gutkowo (warmińsko-mazurskie)
Gastronomia.Sporządzanie róznego rodzju potraw, ciast, napojów deserów. Obróbka wstępna surowców.
TWIST KRYSTYNA BŁASZCZYK, SZYMON BŁASZCZYK S.C. - 2018-07-04 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie obiadów w stołówce szkolnej dla około 250 dzieci.
Szkoła Podstawowa Nr 17 - 2017-09-22 - Gdynia (pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw tadżyckich
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej i pizzy, dania Fast Food, sporządzanie menu, zarządzanie podległym personelem, wysoki nacisk na czystość i higienę osobistą, dbałośc o wysoką jakość
GOSPODA PIZZERIA BOGACZOWICZANKA MARCIN BRADEL - 2016-02-24 - Stare Bogaczowice (dolnośląskie)
Samodzielna zmiana na kuchni, zarządzanie podległym pracownikiem zmianowym, kontrola stanów magazynowych i czystości.
Potrafka Wojciech Zaborek - 2016-04-11 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z know-how, dbanie o czystość swojego stanowiska pracy.
KRUMIX ŁUKASZ KRUTAK - 2018-01-04 - Głuchołazy (opolskie)
Praca zgodna ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Wykształcenie podstawowe/zawodowe, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie dań z grilla, dowóz zamówień do klienta
Patryk Jankowski - 2018-02-12 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, napojówi, deserów z zastosowaniem maszyn i urządzeń gastronomicznych, w tym: pieca konwercyjnego , frytkownicy, sokarki, taboretu gazowego, młynka do mięsa; wykonywanie samodzielne potraw, w tym w szczególności kuchni świata/tajskiej, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy oraz porządkowie pomieszczeń produkcyjnych. Praca na umowę zlecenie, ok. 40 godzin pracy tygodniowo, dyspozycyjność w godz. 9:00-21:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dostępna w sali g
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-18 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Rehabilitacyjno-Sanatoryjny PEREŁKA Z. i H. Iwaszko - 2016-04-12 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowanie surówek i dań
FHU KEBAB "MARTIN" Marcin Maćkowiak - 2017-09-28 - Jarocin (wielkopolskie)
praca w kuchni
New Gastro Marcin Jędryszek - 2018-03-06 - Kozienice (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
F.H.U U WOLAKA Jacek Wolak Kamienna Góra - 2016-12-14 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie imprez okolicznościowych, kateringów, obsług arestauracji hotelowej, istnieje mozliwosć przyuczenia do zawodu
P.H.U. ALPOL S.C. - 2018-02-22 - Rochna (łódzkie)
według zawodu
Hotel Huszcza Stanisław Huszcza - 2017-05-04 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
wykonywanie prac na stanowisku kucharz
Firma Handlowo - Usługowa Mirosław Palbow - 2015-11-18 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Stawianie szalunków i zbrojeń.
„Lait” Sp.z.O.O - 2017-03-03 - Gdańsk (pomorskie)
wymagane wykształcenie zawodowe-kucharz, doświadczenie w pracy minimum 4 lata, umiejętności kulinarne kuchnia wschodnioeuropejska, znajomość j.rosyskiego, angielskiego,niemieckiego na poziomie dobrym, prawo jazdy kat.B
Eko Agro Turystyka Młyn A.Drulis - 2016-05-24 - Witowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
J&G WICZ Jacek Żyłkiewicz Świeradów - 2016-10-31 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Przytowanie posiłkówGotowanie potrawObsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Gonice (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
PHU ANTYKI PIOTR PRYCZEK - 2016-12-30 - Jarocin (wielkopolskie)
Obsługa śniadań, przygotowywanie i wydawanie śniadań
HLT FILIP WÓJCIKIEWICZ O ASTOR SPORTHOTEL - 2016-08-22 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków z karty menu.
Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra - 2018-03-09 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Wisła (śląskie)
szyci epokrowców na zagłówki samochodowe, szycie na maszynach przemysłowych, łuczniki, overlocki
Max Power sp. z o.o - 2016-10-14 - Żory (śląskie)