KUCHARZ/ KUCHARKA Głuchołazy oferta pracy KRUMIX ŁUKASZ KRUTAK
Stanowisko: KUCHARZ/ KUCHARKA
Wynagrodzenie: 2 500 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków zgodnie z know-how, dbanie o czystość swojego stanowiska pracy.
Data publikacji: 2018-01-04
Lokalizacja: Głuchołazy (opolskie)
Pracodawca: KRUMIX ŁUKASZ KRUTAK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:AL. JANA PAWŁA II 38, 48-340 Głuchołazy, powiat: nyski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie posiłków zgodnie z know-how, dbanie o czystość swojego stanowiska pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 500 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Głuchołazy
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nyski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Głuchołazy
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 500 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.01.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie bez znaczenia, dyspozycyjność, dobra organizacja pracy, pozytywne usposobienie, umiejętność pracy w zespole, mile widziane doświadczenie na wyżej wymienionym stanowisku pracy, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
Nazwa pracodawcy: KRUMIX ŁUKASZ KRUTAK
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nysie
Adres pracodawcy:
Słowiańska 19, 48-300 Nysa, powiat: nyski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: nyski
Gmina pracodawcy: Nysa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nysa
Ulica pracodawcy: Słowiańska
Numer budynku pracodawcy: 19
Nazwisko osoby zgłaszającej: Łukasz Krutak
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nysie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 04.01.2018
Data dodania oferty pracy: 02.01.2018
Oferta pracy ważna do: 01.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 04.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 02.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zasadami sztuki kulinarnej - pod względem ilościowym i jakościowym, dbałość o jakość i smak przygotowywanych posiłków, wykonywanie przetworów mącznych oraz przetworów. pierwsza umowa o pracę na okres próbny 3 m-ce. Godziny pracy - dwie zmiany w zakresie: pn. - ndz. 08.00 20.00, 06.00 - 14.00. Zatrudnienie od maja 2018r.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W RZADKOWIE - 2018-04-06 - Rzadkowo (wielkopolskie)
przyrządzanie i przygotowanie potraw według tradycyjnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Mława (mazowieckie)
- prace gospodarcze,- toaleta ciała podopiecznego,- przygotowywanie posiłków,- pomoc w sprawach urzędowych,- towarzyszenie podczas wizyt lekarskich,- podawanie leków, zmiana bielizny i pościeli
Kujawsko-Pomorski Oddział Okręgowy Polskiego Czerwonego Krzyża - 2016-06-20 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków :śniadań i obiadokolacji
ELBEST sp. z o.o. - 2018-07-06 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla placówek oświatowych.
Catering Spiżarnia Jakub Stegliński - 2017-01-17 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; doświadczenie zawodowe: mile widziane; przygotowywanie posiłków i imprez okolicznościowych; jedna zmiana; miejsce pracy: Knurów
RESTAURACJA "Zacisze Leśne" NOCLEGI Gembala Wioletta - 2018-03-07 - Knurów (śląskie)
przygotowywanie oraz wydawanie posiłków
DHAKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ W ORGANIZACJI - 2016-01-15 - Radomsko (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie- kuchnia polska. Utrzymanie czystości powierzchni kuchennych.
RUBIN Sp. z o.o. - 2016-05-27 - Gdańsk (pomorskie)
- Przeglądy, konserwacja i naprawy maszyn szwalniczych z elektroniką,- Kontakt telefoniczny 58-682-35-90 lub 695-210-000,- Kontakt e-mail: kubus (at) kkubus.pl
KUBUŚ - 2017-04-27 - Cieplewo (pomorskie)
praca na hali produkcyjnej, krojenie mięsa, mielenie mięsa
Wiek-Pol 2 Mateusz Abramczuk - 2016-08-24 - Wiekowo (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYSJKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICE. DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY
GRAMEEN LINK SP. Z O.O. - 2018-03-08 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
praca na kuchni
F.H.U. "ADPOL" ADRIAN DZIELAWSKI - 2018-06-12 - Trzebniów (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla pacjentów. Praca od poniedziałku do niedzieli w godz. 6.30-18.30 w Jaworzu.
BESKIDZKI ZESPÓŁ LECZNICZO-REHABILITACYJNY SZPITAL OPIEKI DŁUGOTERMINOWEJ W JAWORZU - 2017-09-05 - Jaworze (śląskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków, stosowanie procedur czystości w miejscu pracy, obsługa gości w restauracji. WYMAGANIA: wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne , książeczka sanitarno - epidemiologiczna, mile widziane : doświadczenie, znajomość języka angielskiego w stopniu podstawowym. KONTAKT Z PRACODAWCĄ: osobisty, tel.16 736 11 20, e-mail: recepcja (at) bacowkaradawa.pl
PREIS Paweł Preisner Hotel Bacówka & SPA - 2017-09-29 - Radawa (podkarpackie)
Gotowanie potraw. Praca w godzinach 07:00-15:00, 12:00-20:00. Możliwość zakwaterowania do uzgodnienia z pracodawcą.
RIVERTON INVESTMENTS Sp. z o.o. - 2017-03-30 - Wejsuny (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
CENTRUM KULTURY "MUZA" - 2018-07-17 - Lubin (dolnośląskie)
prace elektryczne, drobne prace hydrauliczne, naprawa sprzętu w salonie fryzjerskim, naprawa mebli. Praca na 1/2 etatu od 9-17
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Janki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, zamawianie produktów
1.Ryszard Balkowski - PPUT Balkar, 2.P.U.T BALTUR s.c. Bonderowicz Andrzej, Balkowski Ryszard - 2016-07-04 - Stary Gierałtów (dolnośląskie)
Pomoc przy obróbce warzyw, wydawanie posiłków, dbanie o porządek w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Ryki (lubelskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w transporcie wewnątrz zakładowym z wykorzystaniem wózka widłowego.
Magnetic Systems Technology Sp.z.o.o Sp.k. - 2016-07-19 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
-Praca w godzinach 12-23 w systemie dwa dni pracy dwa dni wolne,-Wynagrodzenie od 10zł netto za godzinę,-Telefon 605-677-428.
SMAKI CK S.C. Marcin Gołyński Wiesław Ślizewski Krzysztof Urban - 2016-07-20 - Gniew (pomorskie)
Samodzielne przygotowanie dań, obróbka termiczna, przechowywanie, mycie, przestrzeganie norm HACCAP. Okres zatrudnienia- 23 miesiące. Praca w godz 8-16.
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Piła (wielkopolskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw i napojów
"SABAUDIA" PIZZERIA Bożena Kowal - 2016-06-17 - Biłgoraj (lubelskie)
Praca na stanowisku kucharza.
BAR/PUB PEEREL DAWID OCHNIO - 2016-03-18 - Wejherowo (pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt. Wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - róznych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych). Dyspozycyjność w godz. 5:30-24:00, praca 168-190 godzin w miesiącu, umowa zlecenie.
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Wrocław (dolnośląskie)
WSPIERANIE ROZWOJU PROCESÓW BIZNESOWYCH, KONTAKTY Z DZIAŁEM KONTROLI WEWNĘTRZNEJ, STWORZENIE SPECYFIKACJI FUNKCJONALNEJ WE WSPÓŁPRACY Z ANALITYKIEM BIZNESOWYM, OPTYMALIZACJA AUTORYZACJI UŻYTKOWNIKÓW I GLOBALNYCH PLATFORM SAP, PRZEPROWADZANIE KONFIGURACJI SYSTEMU, OPRACOWANIE KONCEPCJI I MATERIAŁÓW DO CELÓW SZKOLENIOWYCH.
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Kraków (małopolskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich
kontakt przez PUP - 2018-02-04 - Piaseczno (mazowieckie)