KUCHARZ Zamość oferta pracy Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z karty menu.
Data publikacji: 2018-03-09
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek Solny 4, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z karty menu.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność pracy w zespole
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętności kulinarne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Chęć do pracy. Doświadczenie w pracy w kuchnii.
Nazwa pracodawcy:
Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
Rynek Solny 4, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Zamość
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zamość
Ulica pracodawcy: Rynek Solny
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 09.03.2018
Oferta pracy ważna do: 08.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 09.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 09.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przestrzeganie przepisów BHP, GMP, GHP, przygotowywanie potraw, przygotowanie menu, dekorowanie potraw, dbałość o estetykę
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Góra (dolnośląskie)
narabianie ciasta, ważenie surowców
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Kowalów (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków- śniadań, obiadów, kolacji
EVER CATERING SP.ZO.O - 2017-05-10 - Belsk Duży (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków śniadaniowych oraz karty dań. Obsługa kulinarnych imprez okolicznościowych. Komunikacja w języku ukraińskim z kadrą kucharzy oraz w języku polskim i angielskim z gośćmi.
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Nowe Boryszewo (mazowieckie)
przygotowanie posiłków,wynagrodzenie 15zł./h
Uzdrowisko Połczyn Grupa PGU S.A. - 2016-05-16 - Połczyn-Zdrój (zachodniopomorskie)
Odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-19 - Lubin (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Boszkowo-Letnisko (wielkopolskie)
Praca przy robieniu burgerów, frytek, sałatek, sosów. Przygotowanie posiłków i sprzątanie.
Projekt 17 Beata Różycka - 2018-04-17 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków do spożycia a la Carte, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie bankietów i posiłków cateringowych.
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Ciężkowice (małopolskie)
przygotowaanie pizzy oraz innych potraw serwowanych w Pizzerii,
MAXIMUS MARIUSZ RENKA - 2016-05-19 - Wojkowice (śląskie)
Przyżądzanie dań kuchni ukraińskiej wg tradycyjnych przepisów ukraińskich. Znajomośc języka ukraińskiego.
SPEED Agnieszka Zagórska - 2017-11-09 - Otwock (mazowieckie)
praca w kuchni
CARMEN WALDEMAR SŁOTA - 2016-04-06 - Łeba (pomorskie)
prace gastronomiczne w kuchni (restauracji)
Restauracja "POD ŚWIERKAMI" Bożena Kołtek - 2017-03-28 - Małdyty (warmińsko-mazurskie)
pieczenie pizzy, gotowanie posiłkoó obiadowych, sałatek, makaronów.
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Oleśnica (dolnośląskie)
Sortowanie surowców wtórnych, obsługa urządzeń hydraulicznych.
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Lubomierz (dolnośląskie)
przygotowywanie dowodów księgowych, sporządzanie sprawozdań, kompletowanie dokumentów
kontakt przez PUP - 2016-01-15 - Wieluń (łódzkie)
W ZAWODZIE
Barbara Mazurkiewicz Restauracja-Zajazd "Hajduk" Firma Handlowo-Usługowa - 2018-10-02 - Opolnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Anna Horoszkiewicz - 2017-07-27 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 10-18 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w soboty. W sezonie także niedziele.
Przedsiębiorstwo Handlowo- Usługowe Jarosław Sadowski (KUCHNIA POD JAWOREM) - 2016-02-02 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi i urządzeń gastronomicznych. Estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych na przyjęcia okolicznościowe.
ŻABI DWÓR BERNARD NIEDZIÓŁKA - 2017-04-06 - Ostrzyce (pomorskie)
prace pomocnicze w kuchni
S.C. VIDI Dorota Stadnicka, Piotr Stadnicki - 2018-04-18 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków
FIRMA HANDLOWA "MIRO" MIROSŁAW BEM - 2017-06-22 - Łeba (pomorskie)
Przygotowanie prostych posiłków.
Łowcy Pracy Jakub Będkowski - 2017-11-14 - Turów (śląskie)
- Przygotowywanie dań w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie pracą pomocników. Obsługa urządzeń kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o właściwą jakość posiłków, smak, wygląd, wielkość porcji. Dbanie o czystość i porządek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagane doświadczenie w zawodzie kucharza min. 6 miesięcy.
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS w Wieleniu.
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2018-06-11 - Wieleń (wielkopolskie)
Praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie mięs grillowanie mięs, rozbijanie,oczyszczanie i porcjowanie mięs
LUNA EXPRESS MIŁOSZ pIETRZAK - 2017-08-08 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w równoważnym systemie czasu pracy w godz. 7-20 w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
MAGNAT SPA PALACE Sp. z o.o. - 2016-04-18 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie na salę
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)