KUCHARZ Świeradów-Zdrój oferta pracy Firma Handlowo - Usługowa Mirosław Palbow
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 750 PLN
Zakres obowiązków: wykonywanie prac na stanowisku kucharz
Data publikacji: 2015-11-18
Lokalizacja: Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Pracodawca: Firma Handlowo - Usługowa Mirosław Palbow
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sienkiewicza 14, 59-850 Świeradów-Zdrój, powiat: lubański, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wykonywanie prac na stanowisku kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 750 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świeradów-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świeradów-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: staż pracy 2 lata
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Firma Handlowo - Usługowa Mirosław Palbow
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lwówku Śląskim
Adres pracodawcy:
Sienkiewicza 14, 59-850 Świeradów-Zdrój, powiat: lubański, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: lubański
Gmina pracodawcy: Świeradów-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świeradów-Zdrój
Ulica pracodawcy: Sienkiewicza
Numer budynku pracodawcy: 14
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lwówku Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.11.2015
Data dodania oferty pracy: 18.11.2015
Oferta pracy ważna do: 30.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 18.11.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 17.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- przygotowywanie dań a la carte oraz dań bufetowych,- przygotowywanie śniadań i kolacji w formie bufetu,- planowanie menu i opytamalizacja zakupów,- szkolenie pracowników z nowych dań,- zapewnienie prawidłowej pracy kuchni,- przeprowadzanie inwentaryzacji produktów,- dabnie o czystość w kuchni i prawidłowe użytkowanie urządzeń.
Fiedermannhof - 2016-03-24 - Niemcy (Niemcy)
mycie i sprzątanie samochodów
Luxury Cars -Sebastain Kolas - 2016-06-07 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
sporządzanie potraw kulinarnych z zastosowaniem maszyn i urzadzeń w zakładzie hastronomicznym
M.J.S. LACHOWICZ - SPÓŁKA JAWNA - 2018-06-24 - Konin (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków dla gości
Proinvest Bernarda Gulitz - 2017-02-10 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
F.H.U. HOTEL GÓRSKO Maria Sadkiewicz-Bill - 2016-01-07 - Wieliczka (małopolskie)
kucharz
FHU ISKIERKA Iwona Ławruk - 2018-03-07 - Mielec (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla osób indywidualnych i grup, praca na kuchni.
Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra - 2016-08-10 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowychna początku umowa zlecenie, z czasem umowa o pracę
L&P Sp. z o.o. - 2017-08-07 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
praca na kuchni
NASTULAK JACEK KAWIARNIA VID-BIL, ZAJAZD REGIONALNY - 2016-02-25 - Pełczyn (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych.
F.H.U. HOTEL GÓRSKO Maria Sadkiewicz-Bill - 2016-09-16 - Wieliczka (małopolskie)
Przygotowanie pizzy; rozwałkowanie ciasta, układanie produktów według receptury firmy, wypiekanie pizzy w piecu. Przygotowanie posiłków tj. zupy, sosy, gulasze. Sporządzanie sałatek, przyjmowanie zamówionych wcześniej towarów od hurtowników i układanie w magazynie. Dbałość o porządek w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Gorlice (małopolskie)
sporządzanie grafikuorganizacja pracy w kuchnipodział obowiązków podczas zmianykontrola stanu towaru na magazynachrealizowanie zamówień, lista zakupówprzygotowanie dańorganizacja pracy kuchni, wydawki, bieżąca kontrola jakości usług
Catering-Express s.c. B. Strzelec, T. Edries, M. Postupalski - 2017-04-18 - Oświęcim (małopolskie)
Ustalenie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, praca na kuchni europejskiej i ukraińskiej. Wybór sprzętów do przygotowania dań. Przygotowanie potraw, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach.
kontakt przez PUP - 2017-05-09 - Oleśnica (dolnośląskie)
Kucharz
VERSAL EXCLUSIVE Karol Spinda - 2016-09-15 - Tarnów (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
- przyrządzanie posiłków- prowadzenie i utrzymywanie porządku w magazynie żywnościowym- pobieranie produktów z magazynów i właściwe ich ewidencjonowanie- współpraca z intendentem- przestrzeganie norm żywieniowych- wykonywanie innych poleceń wydanych przez dyrektora
Żłobek "Niezapominajka" - 2018-05-10 - Gdynia (pomorskie)
przygotowanie i wypiek pizzy
kontakt przez OHP - 2016-04-15 - Okuninka (lubelskie)
Malowanie statków.
Nikolai Garai - 2016-10-05 - Gdańsk (pomorskie)
Praca wykonywana jest głównie na pół produktach:1) wykonywanie czynności zadanych przez głównego kucharza2) przygotowanie potraw zgodnie ze specyfikacją klienta3) przygotowanie potraw przed przyjazdem gości4) dostosowanie artykułów spożywczych w celu zaspokojenia gości z alergiami lub szczególnymi problemami z dietą5) przygotowanie niezbędnych sosów lub dodatków przed rozpoczęciem posiłków6) przyprawianie żywności według receptur lub potrzeb firmy7) łącznik z pracownikami front-of-house w celu zapewnienia właściwej temperatury żywności8) w razie potrzeby zamawianie składników i przypraw9) obsługa różne urządzenia kuchennych, takich jak blender, piekarnik, grill lub mieszalnik stojący10 )porcjowanie, układanie i przyrządzanie potraw na podstawie preferencji klienta11) pomoc innym pracownikom podczas procesu produkcji żywności12) Prowadzenie rejestru żywności13) czyszczenie obszarów przygotowywania żywności zgodnie z prawem i polityką firmy14) sprzątanie po godzinach pracy15) komunikacja z firmą o tym, jak poprawić obsługę posiłków16) obsługa do ostatniego klienta
DELTA VECTOR POLAND Sp.Zo.o. - 2018-09-11 - Poznań (wielkopolskie)
* Przygotowywanie potraw typowych dla regionu* Przygotowywanie menu* Sporządzanie listy zakupów* Dokonywanie zakupów potrzebnych produktów* Przestrzeganie przepisów BHP
Waldhotel Roggosen GmbH Inh. Heike Ehlenberger - 2015-10-12 - Niemcy (Niemcy)
zgodny ze stanowiskiem
BASZTOWA USŁUGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2017-08-01 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
gotowanie potraw kuchni ukraińskiej, utrzymanie porządku w pracy
LINA SERVICE Sp. z o.o. - 2016-05-17 - Poznań (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zawodowe, umiejętność: wykonywania potraw kuchni tajskiej, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie oraz wydawanie dań z zakresu kuchni tajskiej.
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Lublin (lubelskie)
Pozyskiwanie klientów, utrzymywanie dobrych relacji ze stałymi klientami, sprzedaż powierzchni reklamowych
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
gotowanie i przyrządzanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-01-12 - Brzozów (podkarpackie)
Praca w kuchni - Kuchnia Polska
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Skawina (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
"Tawerna Bar Morski" Mirosław Rogowski - 2015-12-22 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
wyszukiwanie dostawców i odbiorców w Chinach i w Polsce, nawiązywanie i podtrzymywanie kontaktów handlowych, sprzedaż hutrowa i detaliczna, nadzór nad magazynem, monitorowanie rynku
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)