KUCHARZ Pozna艅 oferta pracy DELTA VECTOR POLAND Sp.Zo.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Praca wykonywana jest g艂贸wnie na p贸艂 produktach:1) wykonywanie czynno艣ci zadanych przez g艂贸wnego kucharza2) przygotowanie potraw zgodnie ze specyfikacj膮 klienta3) przygotowanie potraw przed przyjazdem go艣ci4) dostosowanie artyku艂贸w spo偶ywczych w celu zaspokojenia go艣ci z alergiami lub szczeg贸lnymi problemami z diet膮5) przygotowanie niezb臋dnych sos贸w lub dodatk贸w przed rozpocz臋ciem posi艂k贸w6) przyprawianie 偶ywno艣ci wed艂ug receptur lub potrzeb firmy7) 艂膮cznik z pracownikami front-of-house w celu zapewnienia w艂a艣ciwej temperatury 偶ywno艣ci8) w razie potrzeby zamawianie sk艂adnik贸w i przypraw9) obs艂uga r贸偶ne urz膮dzenia kuchennych, takich jak blender, piekarnik, grill lub mieszalnik stoj膮cy10 )porcjowanie, uk艂adanie i przyrz膮dzanie potraw na podstawie preferencji klienta11) pomoc innym pracownikom podczas procesu produkcji 偶ywno艣ci12) Prowadzenie rejestru 偶ywno艣ci13) czyszczenie obszar贸w przygotowywania 偶ywno艣ci zgodnie z prawem i polityk膮 firmy14) sprz膮tanie po godzinach pracy15) komunikacja z firm膮 o tym, jak poprawi膰 obs艂ug臋 posi艂k贸w16) obs艂uga do ostatniego klienta
Data publikacji: 2018-09-11
Lokalizacja: Pozna艅 (wielkopolskie)
Pracodawca: DELTA VECTOR POLAND Sp.Zo.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Bukowska 34, 60-811 Pozna艅, powiat: m. Pozna艅, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Praca wykonywana jest g艂贸wnie na p贸艂 produktach:1) wykonywanie czynno艣ci zadanych przez g艂贸wnego kucharza2) przygotowanie potraw zgodnie ze specyfikacj膮 klienta3) przygotowanie potraw przed przyjazdem go艣ci4) dostosowanie artyku艂贸w spo偶ywczych w celu zaspokojenia go艣ci z alergiami lub szczeg贸lnymi problemami z diet膮5) przygotowanie niezb臋dnych sos贸w lub dodatk贸w przed rozpocz臋ciem posi艂k贸w6) przyprawianie 偶ywno艣ci wed艂ug receptur lub potrzeb firmy7) 艂膮cznik z pracownikami front-of-house w celu zapewnienia w艂a艣ciwej temperatury 偶ywno艣ci8) w razie potrzeby zamawianie sk艂adnik贸w i przypraw9) obs艂uga r贸偶ne urz膮dzenia kuchennych, takich jak blender, piekarnik, grill lub mieszalnik stoj膮cy10 )porcjowanie, uk艂adanie i przyrz膮dzanie potraw na podstawie preferencji klienta11) pomoc innym pracownikom podczas procesu produkcji 偶ywno艣ci12) Prowadzenie rejestru 偶ywno艣ci13) czyszczenie obszar贸w przygotowywania 偶ywno艣ci zgodnie z prawem i polityk膮 firmy14) sprz膮tanie po godzinach pracy15) komunikacja z firm膮 o tym, jak poprawi膰 obs艂ug臋 posi艂k贸w16) obs艂uga do ostatniego klienta
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 4聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Pozna艅
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Pozna艅
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Pozna艅
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 4聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 11.09.2018
Data zako艅czenia pracy: 11.03.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - B2 - wy偶szy 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B2 - wy偶szy 艣rednio zaawansowany
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: kurs zawodu - kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: aktualna ksi膮偶eczka Sanepid
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: DELTA VECTOR POLAND Sp.Zo.o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
Hallera 192/15, 53-203 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: zg艂oszenia telefoniczne, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Hallera
Numer budynku pracodawcy: 192
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 10
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.09.2018
Oferta pracy wa偶na do: 30.09.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 11.09.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 11.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie pizzy i potraw
Alwo s.c. - 2017-05-16 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
Przygotowywanie da艅, sporz膮dzanie list zakup贸w, przygotowywanie zam贸wie艅 - catering. Godziny pracy: 7-15 i 9-17. Oferta dost臋pna w sali G. Kontakt z pracodawc膮 - tel.: 501 207 900.
"RORO" Miros艂aw Rychel - 2017-02-28 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
produkcja garma偶erki
SKLEP MI臉SNO-W臉DLINIARSKI, PRODUKCJA WYROB脫W GARMA呕ERYJNYCH ZDZIS艁AW FORDON - 2018-05-10 - Sulech贸w (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
ADAM W膭SIK RESTAURACJA EXCLUSIVE - 2016-01-08 - Radomsko (艂贸dzkie)
sprzeda偶 karnet贸w, prowadzenie dokumentacji
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - 呕ary (lubuskie)
wg rogramu sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Trzcianka (wielkopolskie)
-
SIWA CZAPLA Joanna Wis, Krystyna Ros艂an, Rafa艂 Wis; s.c. - 2017-03-03 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci restauracji wg okre艣lonych standard贸w, estetyczne i eleganckie prezentowanie da艅, dba艂o艣膰 o najwy偶szy poziom 艣wiadczonych us艂ug, nadzorowanie serwowanych da艅.
Auto-Centrum M.Z. Kierat Sp. Jawna - 2017-03-23 - Tychy (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w oparciu o jad艂ospis dekadowy z uwzgl臋dnieniem walor贸w smakowych; Przynoszenie p贸艂produkt贸w, produkt贸w i poddawanie ich obr贸bce wst臋pnej i wt贸rnej zgodnie z zasadami GMP i GHP; Zmywanie i dezynfekcja naczy艅 zgodnie z rozwieszonymi instrukcjami HACCP; Zachowywanie wymaganej czysto艣ci w pomieszczeniach przedprodukcyjnych, produkcyjnych, socjalnych.Zachowanie wymaganej czysto艣ci sprz臋tu kuchennego. Wykonywanie zalece艅 kierownika kuchni; Zwracanie uwagi na oszcz臋dne zu偶ycie wody i gazu orazzachowanie szczeg贸lnej uwagi przy za艂膮czaniu i wy艂膮czaniu gazu. Przestrzeganie instrukcji obs艂ugi urz膮dze艅 mechanicznych (kot艂贸w, patelni,itp.) Wype艂nianie dokument贸w GMP i GHP. Zwracanie szczeg贸lnej uwagi na w艂a艣ciwe i higieniczne przygotowanie posi艂k贸w.
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ IM.艢W.BRATA ALBERTA PROW.PRZEZ ZG.S. ALBERTYNEK - 2017-12-22 - Poraj (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w np. dania mi臋sne, sa艂atki, makarony
RESTAURACJE WITKOWSCY SP脫艁KA JAWNA - 2016-05-17 - Stargard (zachodniopomorskie)
robienie pielmieni, farszy, t艂umaczenie receptur ukrai艅skich i rosyjskich, pomoc w przygotowywaniu regionalnych potraw ukrai艅skich i rosyjskich
SWIET-SMAK SWIET艁ANA PSTRZOCH - 2018-06-04 - Radzymin (mazowieckie)
obs艂uga klient贸w zgodnie z przyj臋tymi standardami firmy, obs艂uga kasy fiskalnej i rozliczanie kasy, 艣rodk贸w p艂atniczych, sprawdzanie towar贸w pod wzgl臋dem jako艣ciowym, dbanie o estetyczny wygl膮d miejsca pracy
Sklep Wielobran偶owy R. Dytko i B. Dytko Sp贸艂ka Jawna - 2016-05-27 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni arabskiej, indyjskiej, i bengalskiej wed艂ug tradycyjnych receptur. Uk艂adanie menu, sk艂adanie zam贸wie艅 za granic臋. Dbanie o porz膮dek i higien臋 w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Pisz (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obieranie warzyw, utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy. Praca w godz. 7-14, 14-19.
Dom Pomocy Spo艂ecznej MECENAT s.c. - 2017-11-28 - P艂ock (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Spa艂a (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
"BENET" s.c. Tomasz Szymanik - 2016-12-21 - Mak贸w Podhala艅ski (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, zamawianie produkt贸w
1.Ryszard Balkowski - PPUT Balkar, 2.P.U.T BALTUR s.c. Bonderowicz Andrzej, Balkowski Ryszard - 2016-07-04 - Stary Giera艂t贸w (dolno艣l膮skie)
Sporz膮dzanie potraw, zabezpieczanie produkt贸w, dekorowanie potraw.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SP脫艁KA JAWNA - 2016-05-05 - Zag贸rze (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 10-18 w Ko艂obrzegu. Praca r贸wniez w weekendy.
Firma Us艂ugowo - Handlowa ROMA (Sma偶alnia MOLA) - 2016-02-04 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie wed艂ug tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej, sk艂adanie zam贸wie艅, uk艂adanie menu, czytanie receptur
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - 呕yrard贸w (mazowieckie)
PRACA NA SAMODZIELNYM SATNOWISKU KUCHARZA, ORGANIZACJA MIEJSCA PRACY, KIEROWANIE POMOC膭 KUCHENNA
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Ciechocin (kujawsko-pomorskie)
Pomoc w sporz膮dzaniu potraw, obr贸bka wst臋pna surowc贸w, wydawanie gotowych posi艂k贸w.WYMAGANIA: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, mile widziane do艣wiadczenie.
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Jaros艂aw (podkarpackie)
Sporz膮dzanie kebab贸w, przygotowywanie da艅, krojenie warzyw, obs艂uga klienta
KEBABISTAN Izabela Alkan - 2016-03-21 - Sopot (pomorskie)
nauczyciel biologii i chemii
Niepubliczny Zesp贸艂 Szkolno-Przedszkolny w 艁臋kawce - 2017-10-26 - 艁臋kawka (ma艂opolskie)
Obs艂uga koparki ko艂owej lub minikoparki przy robotach wod-kan i drogowych. Miejsce pracy wojew贸dztwo opolskie.
kontakt przez PUP - 2017-07-25 - Niemodlin (opolskie)
praca w kuchni przy produkcji potraw, produkcja wg receptur
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw,dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smakprzygotowywanych da艅,porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w,utrzymanienale偶nej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅,sprz臋tu i pomieszcze艅. Zmianowo艣膰: trzy zmiany I. 06:00-14:00 II. 07:00-15:00 III. 11:00-19:00
Szpital Wojew贸dzki w Opolu Sp. z o.o. - 2017-12-29 - Opole (opolskie)