KUCHARZ Zagórze oferta pracy GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 500 - 4 500 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie potraw, zabezpieczanie produktów, dekorowanie potraw.
Data publikacji: 2016-05-05
Lokalizacja: Zagórze (mazowieckie)
Pracodawca: GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:05-079 Zagórze 3, powiat: miński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie potraw, zabezpieczanie produktów, dekorowanie potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 500 - 4 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zagórze
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: miński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Halinów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 500 - 4 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.05.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mińsku Mazowieckim
Adres pracodawcy:
05-079 Zagórze 3, powiat: miński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: angielski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Kontakt telefoniczny przed spotkaniem.CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : 10-16
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: miński
Gmina pracodawcy: Halinów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zagórze
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mińsku Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.05.2016
Oferta pracy ważna do: 04.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 05.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWAIE, DEKOROWANIE I WYDAWANIE POSILKÓW WRAZ Z PIECZENIEM CIAST I INNYCH WYROBÓW CUKIERNICZYCH; PRZYGOTOWYWANIE IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH; PRZYGOTOWYWANIE PRODUKTÓW GARMAŻERYJNYCH; SPRZĄDZANIE I KALKULACJA JADŁOSPISU
HENRYK GMYREK - 2017-04-18 - Niechorze (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Warszawa (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Wojanów (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej Praca w systemie 2 dni pracy/2 dni wolnego Na okresie próbnym tj. 1-2 miesiące umowa zlecenie potem umowa długoterminowa
Zajazd Żuławy Wróblewski Zdzisław - 2015-12-01 - Kazimierzowo (warmińsko-mazurskie)
Montaż instalacji klimatyzacyjno-wentylacyjnych.
CLIMA TECHNOLOGY - 2016-09-21 - Banino (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe kierunkowe, umiejętność: wykonywania potraw kuchni tajskiej, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, znajomość j. angielskiego w stopniu dobrym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie oraz wydawanie dań z zakresu kuchni tajskiej, kompletowanie menu, zaopatrzenie.
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków.Doświadczenie zawodowe mile widziane.
DOMOWE SPECJAŁY Katarzyna Rońda - 2018-05-15 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Wykształcenie średnie, zawodowe; doświadczenie zawodowe mile widziane; uprawnienia do obsługi wózków widłowych mile widziane; książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych; zakres obowiązków: kompletowanie, uzupełnianie i magazynowanie towaru z zastosowaniem nowoczesnych narzędzi w procesach logistycznych oraz utrzymywanie czystości miejsca pracy i dbałość o sprzęt; praca w ruch ciągłym; miejsce pracy Kleszczów;
KAUFLAND POLSKA MARKETY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SP. KOMANDYTOWA - 2016-06-08 - Kleszczów (śląskie)
Przygotowanie, wyrób, wypiek pizzy. Praca w systemie 12 godzin co drugi dzień, w godzinach 11:00-23:00.Po miesięcznej umowie zlecenia pracodawca deklaruje zatrudnienie na dłuższy okres na podstawie umowy o pracę.
Łukasz Grad FOOD SYSTEM - 2018-04-06 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Przygotowanie posiłków
Blueblue Sławomir Baranowski - 2018-03-02 - Jerzmionki (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
"MIKO-TUR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-09 - Funka (pomorskie)
Przechowywanie surowców, półproduktów i wyrobów. Utrzymanie czystości na stanowisku. Przygowtowywanie półproduktów. Pomoc przy przygotowywaniu dań.
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Nawojowa (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Pszczyna (śląskie)
wyksz. zawodowe gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia, książeczka sanepidowska, osoba zarejestrowana w PUP na dzień 16.03.2017, powyżej 50 r/ż, profil II
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przyrządzanie potraw w restauracji
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE MAZUR MAŁGORZATA MAZURKIEWICZ - 2018-03-13 - Wieniec (kujawsko-pomorskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowanie posiłków; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe, minimalne doświadczenie
P.H.U. "Dedal" Zygmut Bryłka - 2015-10-19 - Lubliniec (śląskie)
Praca jako kucharz w godz. 7:00-15:00.Kontakt z pracodawcą e-mail: biuro (at) bgcatering.pl.
B&G Catering Marcin Budzisz, Magdalena Budzisz s.c. - 2016-06-24 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Kucharz śniadaniowy - przygotowywanie śniadań Praca na jedną zmianę 06:00 do 14:00. Pierwsza umowa zlecenie, kolejna na czas określony.
ARBITER HOTEL Sp. z o. o. - 2016-11-24 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, tworzenie nowych dań
SMK S.C. SEBASTIAN BANASIK, KRYSTIAN BANASIK, JÓZEFA BANASIK,EDWARD BANASIK, MAJA STEFANIAK - 2017-04-27 - Tarnów (małopolskie)
Praca w kuchni.
JOT-CE. CONCEPT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-20 - Kuraszków (dolnośląskie)
sporządzanie potraw i deserów, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Częstochowa (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań, obsługa gastronomiczna gości, dbałość o stanowisko pracy, przestrzeganie zasad BHP, obsługa kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Gniezno (wielkopolskie)
wykonywanie prac budowlanych
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Tarnów (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
TRUCK s.c. Sztuba Robert Restauracja-Myjnia-Hotel - 2016-02-18 - Psary Małe (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, tworzenie nowych dań.PRACA Restauracja OLIMP GALERIA FELICITY
SMK S.C. SEBASTIAN BANASIK, KRYSTIAN BANASIK, JÓZEFA BANASIK,EDWARD BANASIK, MAJA STEFANIAK - 2018-07-19 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie potraw, wyrób pizzy
Damian Marciszak DMC - 2016-11-22 - Głogów (dolnośląskie)
nauczyciel teoretycznej nauki zawodu elektryk w CKU Nr 2 przy Zakładzie Karnym we Włocławku
ZAKŁAD KARNY WŁOCŁAWEK - 2016-06-15 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)