KUCHARZ Jastrzębia Góra oferta pracy "Tawerna Bar Morski" Mirosław Rogowski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 750 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2015-12-22
Lokalizacja: Jastrzębia Góra (pomorskie)
Pracodawca: "Tawerna Bar Morski" Mirosław Rogowski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Królewska 7, 84-104 Jastrzębia Góra, powiat: pucki, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 750 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jastrzębia Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Władysławowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2015
Data zakończenia pracy: 31.08.2015
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: "Tawerna Bar Morski" Mirosław Rogowski
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Adres pracodawcy:
Elizy Orzeszkowej 7, 84-100 Puck, powiat: pucki, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: pucki
Gmina pracodawcy: Puck
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Puck
Ulica pracodawcy: Elizy Orzeszkowej
Numer budynku pracodawcy: 7
Profil działalności pracodawcy: usługi gastronomiczne
Nazwisko osoby zgłaszającej: Mirosław Rogowski
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 22.12.2015
Data dodania oferty pracy: 25.02.2015
Oferta pracy ważna do: 31.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 25.02.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 06.02.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI RECEPTURAMI ,DBANIE O NAJWYŻSZĄ JAKOŚĆ I SMAK PRZYGOTOWYWANYCH POSIŁKÓW,PORCJOWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW, DBANIE O GOSPODARKĘ MAGAZYNOWĄ.
FIRMA WIN - 2018-06-14 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
NARODOWA FUNDACJA POMOCY - 2018-06-22 - Brześć Kujawski (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, rozdzielanie pracy pracownikom pracującym w kuchni, dopilnowywanie zasad BHP w miejscu pracy
ENERGOPOL - Warszawa S.A. - 2018-08-06 - Pasym (warmińsko-mazurskie)
Liczenie asortymentu sklepowego
kontakt przez OHP - 2016-03-11 - Przemyśl (podkarpackie)
samodzielne przygotowywanie dańtworzenie menuorganizacja pracy w kuchnizarządzanie zespołem
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Ustroń (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Praca za barem - obsługa klientów.Praca w godzinach 12.00-22.00.
RESTAURACJA "ROMA"-Piotr Rębisz - 2016-01-20 - Stalowa Wola (podkarpackie)
kuchnia polska
ANATOL TIMOSZUK - 2017-05-09 - Białystok (podlaskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci, śniadania, obiady podwieczorki, Prace porządkowe w kuchni i na salach, przygotowywanie jadłospisów, zaopatrzenie w produkty spoożywcze. Wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, , mile widziane doświadczenie jako kucharz lub pomoc kuchenna. Praca na dwie zmiany w godz. 6:30 - 18:00
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Mysłowice (śląskie)
KUCHARZ
RESTAURACJA "MARKUS" Marian Oblong - 2017-02-17 - Kolonowskie (opolskie)
Osoba samodzielnie pracująca na wymienionym stanowisku. Przygotowywanie dań obiadowych, przekąsek itp. dla klienta indywidualnego oraz przygotowywanie impres okolicznościowych (np. komunie)
Adam Lewczuk Firma Handlowo Usługowa - 2016-01-20 - Zbuczyn (mazowieckie)
ustalanie karty dań, nadzór nad jakością dań,podział pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Zgierz (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
ZGROMADZENIE SIÓSTR ŚW.ELŻBIETY, DOM ZAKONNY W KWIDZYNIE - 2017-11-14 - Kwidzyn (pomorskie)
Przygotowywanie kuchni azjatyckiej
Bar Hanoi - 2018-01-16 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Wykształcenie zawodowe, doświadczenie w zawodzie, praca na 3/4 etatu, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt osobisty z pracodawcą.
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Rydułtowy (śląskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni tureckiej z mięsa, drobiu, warzyw. Miejsce pracy: WrocławKontakt telefonicznyOferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - Wrocław (dolnośląskie)
UKŁADANIE KOSTKI BRUKOWEJ , BUDOWA OGRODZEŃ, FUNDAMENTYMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY :DĘBICA I OKOLICE
F.P.U.H. "DARIO" MARZENA DZIURGOT - 2016-10-03 - Chotowa (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, prace pomocnicze w kuchni
Bar Gastronomiczny Na Skarpie Anna Krawczyk-Krzemińska - 2018-04-13 - Siemiany (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelu, utrzymywanie porządku w miejscu pracy.System pracy dwuzmianowy, godz. pracy między 6.00 a 22.00, nie mniej niż 140 godz. w miesiącuMiejsce pracy: Biskupice Podgórne, ul. PolnaSala G
ADEL KOMPLEKS SP. Z O.O. - 2017-05-30 - Biskupice Podgórne (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
CEZAR Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dariusz Bogdan Niewiński - 2016-07-08 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Fryzjerstwo
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Wadowice (małopolskie)
.
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie dań zg. z menu baru, przestrzeganie zasad BHP, PPOŻ, zasad higieniczno-sanitarnych, utrzymywanie czystości na st. pracy, zachowanie tajemnicy informacji dla dobra firmy, przygotowanych posiłków, oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem, wykonywanie poleceń przełożonego.
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Bramki (mazowieckie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2016-07-01 - Tuszyn (łódzkie)
przygotowywanie tradycyjnych polskich posiłków
Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe OWAD Małgorzata Siemińska - 2017-02-13 - Lubnica (wielkopolskie)
Wymagana aktualna książeczka zdrowia oraz umiejętności zawodowe i chęci do pracy. Praca w barze całodobowym na stacji paliw w Strzebielinie. Po okresie próbnym pracodawca oferuje podpisanie umowy o pracę. Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od umiejętności i kwalifikacji kandydatów.
"GRONO" s.c. "Oberża Cztery Pory Roku" - 2017-08-21 - Strzebielino (pomorskie)
obsługa klientów, sprzedaż towarów, doradztwo w sprzedaży, przyjmowanie towaru
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Złoczew (łódzkie)
utrzymanie czystości na stanowisku ; praca wg standardów
kontakt przez OHP - 2016-07-01 - Koszalin (zachodniopomorskie)