KUCHARZ Sandomierz oferta pracy "COCTAIL BAR"Sylwia Broda
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków
Data publikacji: 2020-03-05
Lokalizacja: Sandomierz (świętokrzyskie)
Pracodawca: "COCTAIL BAR"Sylwia Broda
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 23, 27-600 Sandomierz, powiat: sandomierski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sandomierz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sandomierski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sandomierz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2020
Data zakończenia pracy: 30.10.2020
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: "COCTAIL BAR"Sylwia Broda
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sandomierzu
Adres pracodawcy:
Rynek 23, 27-600 Sandomierz, powiat: sandomierski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt z pracodawcą telefoniczny: 606 201 646 lub osobisty
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: sandomierski
Gmina pracodawcy: Sandomierz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sandomierz
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 23
Profil działalności pracodawcy: gastronomia
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sandomierzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.03.2020
Oferta pracy ważna do: 05.04.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 05.03.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 05.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c07e33dfa0a32d37ceea936bd7ae7584
Podobne oferty pracy
pomoc w montażu okien i drzwi
Dorota Jarecka DOMATOR - 2018-09-14 - Puławy (lubelskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2019-01-14 - Warszawa (mazowieckie)
-Produkcja zup, 2-dań i przekąsek-Praca jednozmianowa 6:00-14:00-Do wynagrodzenia zasadniczego premia,-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2018-08-02 - Tczew (pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2019-07-24 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
- reprocesowanie wyrobów medycznych i aparatury medycznej, tj. obsługa myjni-dezynfektorów, komór dezynfekcyjnych i sterylizatorów - prowadzenie dokumentacji obowiązującej na poszczególnych stanowiskach pracy, - dezynfekcja pomieszczeń, - przygotowywanie roztworów roboczych środków dezynfekcyjnych
SZPITAL UNIWERSYTECKI NR 2 IM. DR JANA BIZIELA W BYDGOSZCZY - 2019-02-25 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków wg. różnych technik sporządzania, porcjowanie potraw i wydawanie
Dom Pomocy Społecznej CICHY ZAKĄTEK - 2018-10-02 - Końskie (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
SAVONA Krzysztof Sawicki - 2017-02-14 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Wykształcenie: brak wymagań; doświadczenie mile widziane; książeczka sanepidowska; dwie zmiany; miejsce pracy: Pyskowice
ALINA PIASECKA Firma Handlowo Usługowa "RONY" 2 - 2016-11-24 - Pyskowice (śląskie)
przygotowywanie potraw, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych dań, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie należnej czystości godz. 6-14, 7-15
Szpital Wojewódzki w Opolu Sp. z o.o. - 2019-09-26 - Opole (opolskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; doświadczenie zawodowe: 2 lata; przygotowywanie posiłków i imprez okolicznościowych; jedna zmiana; miejsce pracy: Knurów
RESTAURACJA "Zacisze Leśne" NOCLEGI Gembala Wioletta - 2017-08-29 - Knurów (śląskie)
Przygotowywanie śniadań, obiadów i podwieczorków. Dbanie o czystość w pomieszczeniach kuchennych.
PRZEDSZKOLE NR 189 „NA WIERZBNIE” - 2019-06-27 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, pizzy, dań obiadowych, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, pomoc przy obróbce wstępnej potraw.
Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS - 2019-09-16 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Wykształcenie zawodowe, doświadczenie, książęczka sanitarno-epidemiologiczna. Zainteresowane osoby z profilem II powinny zgłosić się do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracodawcy. Oferta pracy w ramach refundacji wynagrodzenia, nagród i składek ZUS dla bezrobotnych do 30 roku życia. Dbanie o wizerunek firmy, dbanie o czystość stanowiska pracy, przygotowywanie i gotowanie potraw. Kontakt osobisty z pracodawcą.
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Rybnik (śląskie)
1. Przygotowywanie dań z menu restauracji. 2. Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Około 160 godzin pracy miesięcznie, praca w systemie równoważny, dyspozycyjność w godz.: 12-01. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lat. Sala G
kontakt przez PUP - 2018-10-03 - Wrocław (dolnośląskie)
KucharzOferta pracy skierowana do osób bezrobotnych do 30 r.ż. z ustalonym II profilem pomocy. Rodzaj wyk. pracy: wykonywanie zapiekanek, hamburgerów, pizzy.
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Nowa Dęba (podkarpackie)
- Prowadzenie kuchni w bufecie.- Wynagrodzenie: 3000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.-
"INTERCOM" PIOTR JEZIK, MICHAŁ JEZIK, KRZYSZTOF SKROBACKI S.C. - 2018-02-02 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie i gotowanie dań kuchni chińskiej i wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Brzozówka (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
"NEPTUN" Beata Szałach - 2017-08-03 - Szeligi (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
Piekarnia ZIARNO Jan Winiarski Spółka Jawna - 2018-03-23 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, obsługa sali, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
Klub "PARADA" Alicja Perońska - 2016-12-29 - Legnica (dolnośląskie)
utrzymywanie porządku i czystości wewnątrz oraz w otoczeniu budynku; pielęgnacja zieleni na terenie nieruchomości, zadania i czynności pomocnicze w stosunku do innych pracowników (przygotowywanie próbek, pakowanie wysyłek)
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie menu, zamówienia towaru, receptury, praca w godz. 7-15, 9-17 od pon. do piątku (sporadycznie weekendy).
kontakt przez PUP - 2019-02-06 - Wrocław (dolnośląskie)
Wykształcenie: średnie gastronomiczne; mile widziane doświadczenie zawodowe; ks.sanepidu-mile widziana; zakres obowiązków: w zależności od zmiany-przygotowywanie dań na stół szwedzki śniadaniowy; przygotowywanie warzyw, mięs do obróbki cieplnej; obsługa zmywarki do naczyń; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice restauracja Silvia
RESTAURACJA SILVIA- SYLWIA MAJNUSZ-WIEWIÓRKA - 2019-12-16 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie / serwowanie produktów żywnościowych dla odbiorców indywidualnych i firm. Około 80 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godzinach: 11:00-22:00. Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 lata. Umowa o pracę na okres próbny, następnie na czas określony.
kontakt przez PUP - 2020-01-03 - Wrocław (dolnośląskie)
w/z
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Bolków (dolnośląskie)
Zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-08-22 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
organizacja pracy w kuchni,przygotowanie potraw wysokiej jakości zgodnie z ustalonym menu, pomoc w robieniu zamówień
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2019-05-20 - Warszawa (mazowieckie)
Produkcja dań. Utrzymanie czystości w miejscu pracy. Wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Kazuń Nowy (mazowieckie)
- przygotowywanie potraw wg.orginalnych receptur kuchni orientalnejGodziny pracy: 11-15, 15-19
kontakt przez PUP - 2019-11-20 - Łódź (łódzkie)