KUCHARZ Wodzisław Śląski oferta pracy Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, pizzy, dań obiadowych, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, pomoc przy obróbce wstępnej potraw.
Data publikacji: 2019-09-16
Lokalizacja: Wodzisław Śląski (śląskie)
Pracodawca: Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 13, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, pizzy, dań obiadowych, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, pomoc przy obróbce wstępnej potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wodzisławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
Rynek 13, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: wodzisławski
Gmina pracodawcy: Wodzisław Śląski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wodzisław Śląski
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 13
Profil działalności pracodawcy: gastronomia - Restauracja 7 dni
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.09.2019
Oferta pracy ważna do: 16.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 16.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 16.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?6186d28c86b0b5ffb15ed3f7955f1001
Podobne oferty pracy
przygotowywanie mieszanki do produkcji, konfekcjonowania i znakowania produktu, sortowanie produktu, przygotowywanie produktu do wysyłki
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Ruda Śląska (śląskie)
przygotowywanie sushi i dań orientalnych
Be Able Adam Gregorczyk - 2018-03-09 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanier posiłków z półproduktów i od podstaw
Bar Gastronomiczny "BB" Katarzyna Winterhoff Bielsko - 2015-11-19 - Bielsko (wielkopolskie)
jw.
JUMA M.BIERNACKI I WSP. SP.J - 2018-03-14 - Warszawa (mazowieckie)
Branża gastronomiczna.- wydawanie oraz przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej - przygotowywanie dań ze szczególnym uwzględnieniem półproduktów wg oryginalnych receptur tej kuchni
kontakt przez PUP - 2018-12-04 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
LECH SIEJEK GOSPODA POD BAŻANTEM - 2016-11-22 - Racot (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej i ukraińskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6-14, 14-22. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna we Wrocławiu.
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz
PHU MAMATEX Aditya Dutt - 2018-03-02 - Solina (podkarpackie)
Tworzenie dokumentacji szaf sterowniczych w oparciu o posiadane przez firmę projekty, w dalszym etapie samodzielne projektowanie.
PSA "ZAPIS-HARDWARE" SP. Z O.O. - 2017-05-11 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
DYM NA WODZIE R. NIEWIAROWSKI, M.KUCZYŃSKA-NIEWIAROWSKA SPÓŁKA CYWILNA - 2018-02-19 - Koszalin (zachodniopomorskie)
wg.stanowiska
Anna Starnawska FHU "CICHY GAIK" - 2017-01-23 - Ratajów (małopolskie)
kierowanie pracą kuchni, przygotowywanie posiłków dla dzieci zgodnie z normami żywienia, układanie jadłospisów
Przedszkole Miejskie Nr 19 - 2017-09-22 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie różnego rodzaju potraw, ciast i desrów itp.
ACER Sp. z o.o. - 2017-03-31 - Międzyrzecz (lubuskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami, przestrzeganie przepisów systemu HACCP
2 Wojskowy Oddział Gospodarczy we Wrocławiu - 2017-04-24 - Brzeg (opolskie)
Nauczanie języka angielskiego w kl. I-VII.
Szkoła Podstawowa w Boćwince - 2018-03-22 - Boćwinka (warmińsko-mazurskie)
Kontrola jakości wyrobów gotowych oraz kontrola międzyoperacyjna. Wypełnianie kart pomiarowych. Kontrola stanu narzędzi pomiarowych.
PAJOR TECHNOLOGY Sp. z o.o. - 2019-02-05 - Tarnów (małopolskie)
- przygotowywanie i wydawanie śniadań w pensjonacie, - sprzątanie kuchni,- mycie naczyń, - pomoc w obsłudze imprez
KAERTUR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-30 - Bolesławów (dolnośląskie)
przygotowania potraw kuchni włoskiej i śródziemnomorskiej
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Łomianki (mazowieckie)
Kucharz- Bar Bistro
Beata Gawełczyk BGPLAST - 2016-08-25 - Tarnów (małopolskie)
Wymagania: prawo jazdy kat. B, znajomość branży instalacyjnej (wod-kan), umiejętność kosztorysowania, obsługa komputera oraz pakietu MS Office.
Bre-energy Riedel Ryszard - 2016-02-05 - Roszków (śląskie)
obsługa nowoczesnych maszyn zbrojarskich
PRZEDSIĘBIORSTWO OGÓLNOBUDOWLANE ZORKA RYSZARD KWIATKOWSKI - 2016-05-18 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Kucharza
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Tyszowce (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie 2000 zł brutto do uzgodnienia; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00
Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra - 2017-07-28 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowanie posiłków w kuchni szkolnej, koordynowanie prac w kuchni, współpraca z intendentem.Konatkt z pracodawcą telefoniczny 23 662 46 88 lub osobisty w godzinach 08.00-14.00
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy - 2017-08-24 - Płońsk (mazowieckie)
Praca przy lini produkcyjnej i pakującej
LUDWIG CZEKOLADA Sp. z o.o. Zakład Produkcyjny w Tucznie - 2019-07-26 - Tuczno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej, chińskiej
kontakt przez PUP - 2019-10-03 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków (Hotel Gromada) Umowa o pracę na okres próbny 3 miesiące. Zmiany: 07.00 - 15.00, 06.00 - 14.00, 14.00 - 22.00, ale również możliwość pracy w godzinach nocnych.
OGÓLNOKRAJOWA SPÓŁDZIELNIA TURYSTYCZNA "GROMADA" - 2016-03-18 - Piła (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, SERWOWANIE DAŃ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
HOTEL WARSZAWA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-10-25 - Augustów (podlaskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
Apollo Anna Pajewska - 2017-04-05 - Darłowo (zachodniopomorskie)