KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: Branża gastronomiczna.- wydawanie oraz przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej - przygotowywanie dań ze szczególnym uwzględnieniem półproduktów wg oryginalnych receptur tej kuchni
Data publikacji: 2018-12-04
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Branża gastronomiczna.- wydawanie oraz przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej - przygotowywanie dań ze szczególnym uwzględnieniem półproduktów wg oryginalnych receptur tej kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Znajomośc kuchni arabskiej w tym oryginalnych receptur, przepisów: KEBAB, SHARMA, ROLLO-KEBAB.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.12.2018
Oferta pracy ważna do: 18.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 04.12.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 04.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
Karczma "Koszarka" Ewa Gawryluk - 2016-11-09 - Ploski (podlaskie)
przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Żnin (kujawsko-pomorskie)
samodzielne prowadzenie kuchni
PRO ARTE HOTEL RESTAURACJA Hanna Wacław - 2016-06-22 - Poznań (wielkopolskie)
Wykonywanie tynków w budynkach przy zastosowaniu różnych rodzajów zapraw, narzędzi sprzętu i maszyn
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Wieprz (małopolskie)
tworzenie listy zaupów, przygotowywanie dań kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
gotowanie, znajomość kuchni ukraińskiej, rosyjskiej i gruzińskiej
Restauracja "KAMIONKI" Mariusz Niziałek - 2016-02-08 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie produkcji gastronomicznej (między innymi obieranie, krojenie, panierowanie), przyrządzanie potraw zgodnie z recepturami, utrzymanie czystości na stanowisku i w lokalu (podłogi, naczynia, sprzęty), praca co drugi dzień i co drugi weekend
"FS" Jadwiga Szeliga - 2018-08-10 - Sosnowiec (śląskie)
zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Olkusz (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków pod nadzorem szefa kuchni. Staż w ramach programu "GOTUJ SIĘ DO PRACY"
kontakt przez PUP - 2018-03-04 - Brzesko (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DO SPOŻYCIA NA MIEJSCU I NA WYNOS (KATERING)
kontakt przez PUP - 2018-12-01 - Żnin (kujawsko-pomorskie)
Przestrzeganie przepisów prawa w sprawie żywienia dzieci i młodzieży, gotowanie, współpraca z intendentem, przestrzeganie terminów ważności, planowanie i układanie jadłospisu, odpowiedzialność za pobieranie produktów z magazynu.
ZESPÓŁ SZKÓŁ NR 4 IM. KRÓLOWEJ JADWIGI W DĄBROWIE GÓRNICZEJ - 2018-02-20 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, opracowywanie menu
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Zgórsko (podkarpackie)
Gastronomia/Przygotowywanie półproduktów i potraw luchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej. Dbałość o porządek i czystość w kuchni.Praca od 10:00 do 22:00
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków dla grup zorganizowanych,śniadań hotelowych oraz obiadów abonamentowych
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wschodniej pod nadzorem ormiańskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Legionowo (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2017-09-05 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie potraw i posiłków. Praca w godzinach od 6:00-14:00 i 12:00-19:00. W wolne dni sporadycznie.
"HUTNIK" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-01 - Kęty (małopolskie)
kuchnia tradycyjna - obsluga baru
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych.
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla gości restauracyjnych oraz przygotowywanie bankietów okolicznościowych Praca w równoważnym systemie czasu pracy w dni wolne i robocze, pomiędzy godz. 7.00-19.00.
CKiR ORLE GNIAZDO SZCZYRK SP.Z O.O. - 2018-02-07 - Szczyrk (śląskie)
- Przygotowywanie i wydawanie potraw z surowców i półproduktów.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto + premia. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca od wtorku do soboty: 14:00-22:00. Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza lub pomocy kuchennej. Wymagana aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (9:00-18:00) (Tel. 609-401-625, 790-221-100) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Mariacka 6, 40-014 Katowice) lub e-mail: piwiarnia.katowice (at) gmail.com
SMF SYLWIA FIDLER - 2016-05-18 - Katowice (śląskie)
samodzielna praca w kuchni, przygotowywanie dań z karty menu oraz indywidualnego dania ustalonego z klientem bezpśrednim z Ukrainy, Białorusi, Rosji, znajomość kuchni ukraińskiej, przygotowywanie menu w przypadku spotkań biznesowych z klientami obcojęzycznymi
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Biała Podlaska (lubelskie)
Praca w kuchni w restauracji
Firma "Sun - Set" Artur Żuraw - 2018-07-17 - Leżajsk (podkarpackie)
Gotowanie
POŁÓW I SPRZEDAŻ RYB Z WŁASNEGO POŁOWU ZBIGNIEW WŁODYKA - 2016-04-19 - Chłopy (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw oraz wyrobów i półproduktów kulinarnych;
kontakt przez PUP - 2018-10-12 - Iława (warmińsko-mazurskie)
gotowanie pieczenie
kontakt przez PUP - 2016-07-28 - Świdnik (lubelskie)
- Organizowanie i kontrola pracy personelu kuchennego. Opracowywanie jadłospisu. Sporządzanie cogodzinnego zapotrzebowania żywności i pobieranie z magazynu. Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców internatu. Utrzymywanie porządku, czystości sanitarnej w miejscu pracy. Obróbka wstępna warzyw.- Wynagrodzenie: od 2186 zł/brutto + wysługa. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca od poniedziałku do czwartku w godzinach: 7:00-15:00, w piątki: 6:00-14:00. Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 4 lata na stanowisku kucharza. Wymagane aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (7:30-15:00) (Tel. 32-256-63-88) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Techników 5, 40-326 Katowice).
KATOWICKIE CENTRUM EDUKACJI ZAWODOWEJ IM. POWSTANCÓW ŚLĄSKICH - 2017-09-14 - Katowice (śląskie)
kierowanie zespołem, planowanie i przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Lubawka (dolnośląskie)
-PRZYGOTOWYWANIE OBIADÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI,-PROWADZENIE PRODUKCJI,-DBANIE O JAKOŚĆ SERWOWANYCH POTRAW.
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2017-04-03 - Polkowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej
WAM Investment Sp. z o.o. - 2016-03-30 - Sopot (pomorskie)