KUCHARZ (O) Tarnów oferta pracy Piekarnia ZIARNO Jan Winiarski Spółka Jawna
Stanowisko: KUCHARZ (O)
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz
Data publikacji: 2018-03-23
Lokalizacja: Tarnów (małopolskie)
Pracodawca: Piekarnia ZIARNO Jan Winiarski Spółka Jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:-, 33-100 Tarnów, powiat: m. Tarnów, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Prośba pracodawcy
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (O)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tarnów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Tarnów
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tarnów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.03.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie min. zasadnicze zawodowe kierunkowe, min. 1-2 lata stażu pracy, może być osoba z orzeczeniem o stopniu niepełnosprawności. Praca w Tarnowie na dwie zmiany w godz. 6.00-14.00, 14.00-19.00; wynagrodzenie 2 100 zł brutto do uzgodnienia. Kontakt: Piekarnia ZIARNO Jan Winiarski Sp. j. ul. Skrzyszowska 11, 33-100 Tarnów, wcześn. kontakt telefoniczny 14 620 19 17 ( godz. 9.00-15.00), CV przesyłać na adres e-mail: skziarno (at) ziarno.pl
Nazwa pracodawcy: Piekarnia ZIARNO Jan Winiarski Spółka Jawna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowie
Adres pracodawcy:
Skrzyszowska 11, 33-100 Tarnów, powiat: m. Tarnów, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie, CV lub bezpośrednio do pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: wcześniejszy kontakt tel., Godziny : 9.00-15.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Tarnów
Gmina pracodawcy: Tarnów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tarnów
Ulica pracodawcy: Skrzyszowska
Numer budynku pracodawcy: 11
Profil działalności pracodawcy: produkcyjno-handlowa -wypiek pieczywa
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.03.2018
Oferta pracy ważna do: 16.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 27.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 23.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków - obiadów. Praca w godz. 11:00-22:00 od pn. do nd.
Restauracja Retro s.c. Zofia i Lech Kruszakin - 2018-05-10 - Nowa Sól (lubuskie)
przygotowywanie (gotowanie) posiłków dla podopiecznych
Prywatny Zakład Pielęgnacyjno- Opiekuńczy - 2018-08-01 - Pilchowo (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków dla klientów
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Napierki (warmińsko-mazurskie)
Pracownik kontroli jakości na szwalni
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe "Kama" Sp. z o. o. - 2016-09-27 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
zadania:przygotowanie potrawdekoracje potrawprowadzenie ewidencji przygotowywanych potraw zgodnie z wymaganiami HCCP (Dobrych Praktyk Higienicznych)utrzymywanie w czystości pomieszczeń i sprzętu kuchennegosporządzanie potraw zgodnie z gramaturąOferta Stażowa realizowana w ramach RPO +30
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Ruda Śląska (śląskie)
przygotowywanie dań w restauracji
WIKTOR KAJETANOWICZ - 2017-10-25 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiejwysokość wynagrodzenia do uzgodnieniazagwarantowana miła atmosfera w pracy
GTPL Piotr Langierowicz - 2018-04-27 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Wykształcenie wyższe, obsługa komptera, prawo jazdy kat. B,doświadczenie na stanowisku: samodzielny przedstawiciel handlowy. Prowadzenie bieżącej dokumentacji szkoleń,rekrutacja, ustalanie szegółów dotyczących organizacji szkoleń, obsługa urządzeń biurowych.Praca jednozmianowa w pełnym wymiarze pracy od 08:00-16:00. Umowa na okres próbny od 16.11.2015-16.02.2016. Wynagrodzenie 1.750 zł brutto.
AGENCJA USŁUG OŚWIATOWYCH "OMNIBUS" Sp. z o.o. - 2015-12-02 - Kłodzko (dolnośląskie)
PAKOWANIE MEBLI
ART FORM SP. Z O.O. - 2017-10-02 - Hermanowa (podkarpackie)
przygotowywanie masy mącznejdo wyrobów garmażeryjnych, przygotowywanie farszu do pierogów, krokietów, klusek z mięsem
kontakt przez PUP - 2017-12-27 - Głowno (łódzkie)
murowanie, szalowanie, zbrojenie (zakres podstawowy). Praca na terenie woj. śląskiego. Docelowo praca na umowę o pracę.
kontakt przez PUP - 2018-08-20 - Zabrze (śląskie)
Prace magazynowe
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Sieradz (łódzkie)
Gotowanie sporządzanie posiłków
Restauracja "KOLOROWA" Mirosław Kopka - 2016-08-16 - Sosnowiec (śląskie)
zapewnienie sprawnego działania sprzętu technicznego i środków transportu wew.,naprawy, konserwacje, remonty
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie świeżych potraw najwyższej jakości. Kuchnia tradycyjna z regionu Turyngii jak i potrawy kuchni śródziemnomorskiej.
Lobdeburgklause Berglokal, Wandergaststätte Inh. Katja Leichsenring - 2017-06-23 - Niemcy (Niemcy)
w/g stanowiska
FEEL BETTER Katarzyna Sławska - 2016-10-14 - Kielce (świętokrzyskie)
pobieranie produktów z magazynu zywnosciowego do kuchni, przygotowywanie posiłków, wydawanie konsumentom, nadzór nad sprzetem kuchennym, obsługa urzadzeń kuccennych
12 Wojskowy Oddzial Gospodarczy - 2017-05-22 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Spała (łódzkie)
do uzgodnienia
XIII LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE Z ODDZIAŁAMI DWUJĘZYCZNYMI - 2018-07-09 - Radom (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem
P.H.U. "NIKO" Edyta Rezmer - 2016-03-16 - Lubichowo (pomorskie)
Obsługiwanie maszyny rozlewniczej, urządzeń do przechylania kadzi z płynna surówką, nawapniacza wlewnic, podciągarek specjalnego taboruoraz urządzeń dźwigowych np. elektrowciągów; kontrolowanie stanu technicznego rolek nośnych i napędu maszyny rozlewniczej; wytwarzanie mleka wapiennegooraz obsługa urządzeń wytwórni; obsługiwanie nawapniacza wlewnic mlekiem wapiennym w maszynach rozlewniczych mających jedną taśmę z wlewnicami, oczyszczanie dołów odstojnikowych ze zużytego mleka wapiennegooraz zbiorników z narostów wapna; organizowanie pracy zapewniajacej bezpieczeństwowłasne oraz otoczenia, zwłaszcza w trakcie rozlewu surówki.
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Wąsosz (śląskie)
przygotowywanie, smażenie i wydawanie dań rybnych
VITAMINKA Marzena Nasiadka - 2018-06-13 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
Przyrządzanie posiłków
Nadwiślańska Agencja Turystyczna Sp.z o.o. - 2018-04-12 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS, utrzymywanie czystości w kuchni oraz pomieszczeniach należących do kuchni.
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2018-03-09 - Wieleń (wielkopolskie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni.
MAZUR WIND Jarosław Jędrzejowski - 2016-05-11 - Bogaczewo (warmińsko-mazurskie)
koordynacja zespołem, zarzadzanie, przygotowywanie potraw, ustalanie menu, nadzór nad jakościai towarem, pilnowanie porządku i higieny. Wynagrodzenie 3000 zł plus premia. Wymagane wykształcenie zawodowe i doświadczenie w zawodzie. Mozliwość zakwaterowania.
Usługi Turystyczne Justyna Dziak-Głowacka - 2017-01-20 - Łuknajno (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie: zawodowe lub średnie kierunkowe; prawo jazdy kat. B; uprawnienia Sep powyżej 1 kV; uprawnienia energetyczne grupa 1; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice;
ELTRAKO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-13 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej; obsługa klientow;
Zaza Kebab- Firat Celikkol - 2016-12-27 - Opole (opolskie)
Przyrządzanie potraw, obróbka mięsa, warzyw, wydawanie zamówionych posiłków.WYMAGANIA:mile widziane doświadczenie.
DĄBROWSKI ZBIGNIEW - PHU BLACK COFFEE - 2018-10-08 - Jarosław (podkarpackie)