KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - przygotowywanie potraw kuchni ciep艂ej i zimnej- wydawanie posi艂k贸w- przygotowywanie da艅 na eventy, bankiety, catering
Data publikacji: 2020-11-23
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- przygotowywanie potraw kuchni ciep艂ej i zimnej- wydawanie posi艂k贸w- przygotowywanie da艅 na eventy, bankiety, catering
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1465
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 10.12.2020
Data zako艅czenia pracy: 09.12.2022
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany sta偶 - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: umiej臋tno艣膰 gotowania, umiej臋tno艣膰 produkcji potraw, umiej臋tnos膰 zarz膮dzania, co najmniej 1 rok do艣wiadczenia zawodowego. Obowi膮zki: - przygotowywanie potraw kuchni ciep艂ej i zimnej- wydawanie posi艂k贸w- przygotowywanie da艅 na eventy, bankiety, catering
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7581909950
danePracodawcy_regon: 550737453
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
danePracodawcy_kodPowiatu: 1465
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0918123
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|426
Data dodania oferty pracy: 23.11.2020
Oferta pracy wa偶na do: 23.01.2021
Data udost臋pnienia oferty pracy: 23.11.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.11.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f012a0123cc4f87d2cd0267b509cf35c
Podobne oferty pracy
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()