KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy Szko艂a Podstawowa z Oddzia艂ami Integracyjnymi Nr 154 im. P.E. Strzeleckiego
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 2聽400 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - dob贸r surowc贸w i p贸艂produkt贸w (kt贸re wykorzystuje si臋 do przygotowywania potraw)- obr贸bka r臋czna, mechaniczna i termiczna surowc贸w- obs艂uga urz膮dze艅 wykorzystywanych w kuchni- koordynowanie pracy w kuchni- pobieranie pr贸bek przed wydaniem posi艂k贸w
Data publikacji: 2020-01-29
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Szko艂a Podstawowa z Oddzia艂ami Integracyjnymi Nr 154 im. P.E. Strzeleckiego
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Le艣nej Polanki 63/65, 03-142 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- dob贸r surowc贸w i p贸艂produkt贸w (kt贸re wykorzystuje si臋 do przygotowywania potraw)- obr贸bka r臋czna, mechaniczna i termiczna surowc贸w- obs艂uga urz膮dze艅 wykorzystywanych w kuchni- koordynowanie pracy w kuchni- pobieranie pr贸bek przed wydaniem posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽400 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
+ premia+ wys艂uga lat[Wynagrodzenie nie mniejsze ni偶 2600 z艂 brutto]
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽400 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 17.02.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Kucharz
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe (kucharz), po偶膮dana ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, znajomo艣膰 zasad 偶ywienia zbiorowego, co najmniej 1 rok do艣wiadczenia zawodowego. Obowi膮zki: - dob贸r surowc贸w i p贸艂produkt贸w (kt贸re wykorzystuje si臋 do przygotowywania potraw)- obr贸bka r臋czna, mechaniczna i termiczna surowc贸w- obs艂uga urz膮dze艅 wykorzystywanych w kuchni- koordynowanie pracy w kuchni- pobieranie pr贸bek przed wydaniem posi艂k贸w[Zg艂oszenia: renata.pinkos (at) sp154.waw.pl, tel. 22 884 23 81]
Nazwa pracodawcy:
Szko艂a Podstawowa z Oddzia艂ami Integracyjnymi Nr 154 im. P.E. Strzeleckiego
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Le艣nej Polanki 63/65, 03-142 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Po uzgodnierniu z pracodawc膮
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Le艣nej Polanki
Numer budynku pracodawcy: 63/65
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.02.2020
Oferta pracy wa偶na do: 29.02.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 03.02.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 29.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a088e36c21cf44d7cf0da5185b5e5d5f
Podobne oferty pracy
Przygotowanie da艅, girl , kebab
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Byt贸w (pomorskie)
Zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie da艅 obiadowych, pomoc w produkcji da艅, utrzymywanie czysto艣ci w kuchni.Miejsce odbywania sta偶u: Miko艂贸wCzas pracy sta偶ysty: pn-nd 12-20 (wg grafiku)Okres sta偶u: min. 3 m-ce.Proponowane zatrudnienie po sta偶u: umowa o prac臋, 3 m-ce.
kontakt przez PUP - 2019-09-20 - Miko艂贸w (艣l膮skie)
- przygotowanie potraw - nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci -dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni - ustalanieestetycznych sposob贸w podawania potraw - dbanie o odpowiednieczyszczenie, przechowywanie i ewentualn膮 wymian臋 przyrz膮d贸w u偶ywanycw kuchni - udzielanie informacji go艣ciom na temat sk艂adnik贸w u偶ywanych wpotrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi - znajomo艣膰zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy. Umiej臋tno艣ci i uprawnienia: - znajomo艣膰 kuchni w艂oskiej, ukrai艅skiej, polskiej, rosyjskiej - doskona艂a znajomo艣膰 techniksous vide - znajomo艣膰 kuchni molekularnej - kreatywno艣膰 i dba艂o艣膰 o estetyk臋 potraw.Dodatkowe wymagania: - dyscyplina w zachowaniu czysto艣ci i higieny pracy - sumienno艣膰 i rzetelno艣膰 - dyspozycyjno艣膰do pracy w systemie zmianowym - aktualna ksi膮偶eczka sanitarno - epidemiologiczna
Dawid Kami艅ski Trade&Consult - 2017-06-23 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Kucharz
Andrzej M膮del Prywatna Komunikacja Samochodowa - 2016-09-14 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Wykszta艂cenie brak wymaga艅; mile widziane osoby posiadaj膮ce uprawnienia KPOF oraz komunikatywn膮 znajomo艣膰 j臋z. angielskiego; oferta r贸wnie偶 dla os贸b z orzeczonym stopniem niepe艂nosprawno艣ci; niekaralno艣膰; umowa zlecenie; miejsce pracy : Strefa Ekonomiczna Gliwice;
SOLID SECURITY - 2016-12-22 - Gliwice (艣l膮skie)
Wymagania: wykszta艂cenie brak lub niepe艂ne podstawowe; umiejetno艣膰 przyrz膮dzania potraw kuchni japo艅skiej; 12 miesi臋cy do艣wiadczenia zawodowego.Zakres obowi膮zk贸w: przyrz膮dzanie potraw kuchni japo艅skiej wed艂ug straych receptur, praca w miedzynarodowym zespole.
kontakt przez PUP - 2019-02-27 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami i recepturami. Nadz贸r nad jako艣ci膮 serwowanych da艅. Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfikacji stanowiska. Dba艂o艣膰 o przestrzeganie procedur HACCP.Praca od pon. do pt. oraz w dni wolne od 5:00 do 13:00 lub od 13:00 do 21:00
Restauracja S艂oneczna Sp. z o. o. - 2019-05-20 - Syrynia (艣l膮skie)
Przygotowanie da艅 gor膮cych, makaron贸w, sa艂atek, zestaw贸w obiadowych, pomoc w przygotowaniu pizzy, dba艂o艣膰 o rotacj臋 zapas贸w, kontrola zapas贸w produkt贸w i p贸艂produkt贸w
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Bochnia (ma艂opolskie)
Wymagane do艣wiadczenie w zawodzie, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna.Wysoko艣膰 proponowanego wynagrodzenia do uzgodnienia z pracodawc膮.
d/b GASTRO Restauracje-Catering Dorota Bernadzik - 2016-08-23 - Racib贸rz (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w ( zupy,drugie dania,sur贸wki)miejsce pracy:Trzebnica,ul.3 Maja 5, SP nr 2
MINI BAR PIOTR OPA艁KA - 2019-09-13 - Trzebnica (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, utrzymywanie czysto艣ci naczy艅, narz臋dzi i sprz臋tu w kuchni, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2019-09-05 - G艂uch贸w (podkarpackie)
Miejsce pracy Teren RP.
CEMBLOK Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe Stanis艂aw Bielenda - 2018-03-05 - 艁膮ka (podkarpackie)
GOTOWANIE, PRACA NA KUCHNI, WYDAWANIE POTRAWWYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE PODSTAWOWE, ORZECZENIE O STOPNIU NIEPE艁NOSPRANO艢CI, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY NA KUCHNI, GOTOWANIAPRACA W HOTELU NA PRAWOBRZE呕U W SZCZECINIEgodziny pracy: 14:00-22:00
CENTRUM US艁UG IMPREZOWO BANKIETOWYCH ZBIGNIEW TADEUSZ MA艃KOWSKI - 2018-04-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Gotownie w 偶ywieniu zbiorowym
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowe" Violetta" S.C. - 2016-04-11 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Wysoko艣膰 wynagrodzenia w okresie pr贸bnym wynosi 2.100,00 z艂 brutto + premia.CV mo偶na wysy艂a膰 na adres e-mail: dominikdrogon (at) wp.pl lub dostarczy膰 osobi艣cie do Pizzeri "PaPi".
Ewa Drogo艅 Pizzeria "PAPI" Us艂ugi Gastronomiczne - 2018-12-07 - Wo艂贸w (dolno艣l膮skie)
wz
kontakt przez PUP - 2020-03-02 - Warszawa (mazowieckie)
Sporz膮dzanie potraw, zabezpieczanie produkt贸w, dekorowanie potraw.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SP脫艁KA JAWNA - 2016-05-05 - Zag贸rze (mazowieckie)
Przygotowanie wyrob贸w garma偶eryjnych do pakowania, obs艂uga urz膮dze艅 pakuj膮cych, wizualna ocena wygl膮du produktu.
kontakt przez PUP - 2019-12-18 - Starowa G贸ra (艂贸dzkie)
przygotowywanie gotowych posi艂k贸w dla go艣ci restauracji,dba艂o艣膰 o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak, estetyk臋, wydawanych posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Bobowa (ma艂opolskie)
magazynier, kierowca, dostawca, pakowanie towaru, przygotowanie dokumentacji do wysy艂ki itd.
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe HENZYM s.c - 2016-07-07 - Koleczkowo (pomorskie)
Sprzedawcasta偶 w godz. 10-18
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
- przyrz膮dzanie da艅 kuchnii japo艅skiejUmowa zlecenie na okres 3 lat.Mo偶liwa praca w dni wolne.Godziny pracy: wed艂ug grafiku, 11:00-15:00; 18:00-22:00
kontakt przez PUP - 2019-08-16 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w,planowanie bie偶膮cych zam贸wie艅,dbanie o porz膮dek na stanowusku pracy
Tawerna Ba艂tycka Agnieszka Pacan-Skiers - 2020-02-13 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
UNIVERSUM Pawe艂 Berent - 2017-05-25 - Wykrot (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE PLACK脫W TORTILLA. Praca w systemie dwuzmianowym (8-16, 16-22)
RAHMAN FOOD LUTHFUR RAHMAN - 2020-01-17 - Raszyn (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zujacymi standardami, przestrzeganie przepis贸w systemu HACCP
2 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy we Wroc艂awiu - 2020-02-27 - Brzeg (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Lublin (lubelskie)
Obs艂uga kelnerska go艣ci, prace przy bufecie
Instytut Naukowo-Badawczy Sebastianeum Silesiacum - 2020-02-11 - Kamie艅 艢l膮ski (opolskie)
Przygotowywanie potrawUtrzymywanie czysto艣ci stanowiska pracyDbanie o estetyk臋 podawanych potraw
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Handlowe RENE Wies艂aw Kolatowicz - 2016-05-17 - Przew艂oka (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Umowa o prac臋 na okres pr贸bny. Praca w godz. 6-18 w Ko艂obrzegu/Podczele, r贸wnie偶 w soboty i niedziele.
Nawrat Ryszard INFRASTER - Hotel Mona Lisa Boutique Wellness & Spa - 2019-07-04 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)