KUCHARZ KUCHNI JAPOŃSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI JAPOŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowiązków: - przyrządzanie dań kuchnii japońskiejUmowa zlecenie na okres 3 lat.Możliwa praca w dni wolne.Godziny pracy: według grafiku, 11:00-15:00; 18:00-22:00
Data publikacji: 2019-08-16
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przyrządzanie dań kuchnii japońskiejUmowa zlecenie na okres 3 lat.Możliwa praca w dni wolne.Godziny pracy: według grafiku, 11:00-15:00; 18:00-22:00
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: /h + premia uznaniowa + wyżywienie
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI JAPOŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność przyrządzania dań kuchnii japońskiej- predyspozycje fizyczne dla wykonywania zawodu kucharza
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.08.2019
Oferta pracy ważna do: 30.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 16.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 16.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?0c4bd32fd53ff5062b48547ce6c97e04
Podobne oferty pracy
Przygotowanie posiłków w barze.
ECO LIGHT Sp. z o.o. - 2016-03-18 - Kalisz (wielkopolskie)
Sporządzanie potrwa kuchni ukraińskiej. Umowa o prace na cazs okreslony. Praca na dwie zmiany, wg grafiku, caly tydzień, w godz. 10:00-18:00; 14:00-22:00. Przewidywany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-12-16 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
LOFT79 Sp. z o.o. - 2016-04-12 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
SPRZATANIE POMIESZCZEŃ BIUROWYCH I SOCJALNYCH
CLAR SYSTEM S.A. - 2018-02-15 - Ruchocice (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych i restauracji.Zatrudnienie od zaraz na podstawie umowy o pracę na okres próbny - 3 miesiące, praca wg grafiku w godzinach: 7.00-15.00; 15.00-23.00.
OGÓLNOKRAJOWA SPÓŁDZIELNIA TURYSTYCZNA "GROMADA" ODDZIAŁ W PILE - 2018-09-28 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie kanapek, pizzy.(Istnieje możliwość przuczenia).
PHU "AGA" Jarosław Stańczak - 2016-06-16 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
F.U. ZORBAS Piotr Grzelak - 2016-03-03 - Uniejów (łódzkie)
wykształcenie min. zawodowe-gastronomiczne, doświadczenie mile widziane
Dominik Bielawny CATERING BOLUŚ - 2017-04-25 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Obsługa urządzeń pralniczych
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
Zdzisława Baksalary Restauracja Gospoda - 2017-03-08 - Oborniki Śląskie (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE I SERWOWANIE POTRAW, PRZYGOTOWYWANIE MIEJSCA PRACY PRZED ROZPOCZĘCIEM WYDAWANIA POTRAW.System czasu pracy: RÓWNOWAŻNYPraca na czas określony: 30.01.2019 - 29.01.2021Godziny pracy 7:00 - 22:00
kontakt przez PUP - 2019-12-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Wg zawodu
IMBIS BAR 'SENATOR" s.j. Zofia Senator, Hubert Federowicz - 2016-05-27 - Łęknica (lubuskie)
Praca w kuchni
PHU Katarzyna Pruszyńska - 2019-03-14 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Prowadzenie pojazdów ciężarowych w ruchu krajowym(codzienne zjazdy na bazę).
EUROPE GROUP SP. Z O.O. - 2019-05-20 - Prusice (dolnośląskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Wierzchowice (dolnośląskie)
wszystkie zwyczajowe czynności związane z pracą kucharza w restauracji a la Carte, imprezy, catering, kuchnia hotelowa
Autohof Strohofer Geiselwind - 2018-02-14 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie podawanie potraw napoi i deserów nadzór nad przygotowaniem skladników i pólproduktów dla czałego menu
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
prowadzenie kuchni
Restauracja Marek Wzgarda - 2017-11-14 - Będzin (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
USŁUGI KATERINGOWE Józef Niecikowski - 2018-04-24 - Grajewo (podlaskie)
Lepienie pierogów Chinkali - przygotowywanie chaczapuri, oraz innych potraw kuchni Gruzinskiej z pieca. - przygotowywanie zup Gruzińskich np. Charczo, Czichitma, Lobio i inne.- udział w projektowaniu menu. Obsługa maszyn oraz urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2019-06-13 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie indyjskich potraw w sosach oraz z indyjskiego pieca tandoor. Obsługa pieca tandoor palonego węglem drzewnym. Przygotowywanie potraw wegańskich, wegetariańskich, mięsnych, potraw z ryb, przystawek, zup oraz indyjskich chlebów nan.
PPHU AG - MAHAL Agnieszka Rzaniak - 2018-03-15 - Sulechów (lubuskie)
- samodzielne przygotowanie posiłków,- przygotowanie posiłków na imprezy okolicznościowe,- dbałość o porządek w miejscu pracy- przestrzeganie zasad bhp
kontakt przez OHP - 2016-04-21 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Obsługa klienta, sprzedaż usług i towarów pocztowych
"POCZTA POLSKA SPÓŁKA AKCYJNA" - 2016-12-20 - Człuchów (pomorskie)
Zapoznanie się z regułami i zasadami firmy i przepisami BHP; przygotowanie i przechowywanie produktów żywnościowych; utrzymanie czystości na stanowisku pracy; obróbka wstępna i termiczna surowców; przygotowanie potraw w oparciu o receptury; wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
• przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań• dbałość o jakość i estetyczny wygląd przygotowanych potraw• dbanie o porządek i higienę w kuchni
PSS "Społem" - 2019-05-06 - Racibórz (śląskie)
obsługa kasy fiskalnej - sklep spożywczy
kontakt przez PUP - 2019-03-11 - Strzałków (mazowieckie)
przygotowanie posiłków
"Grill Solo"Joanna Mańka-Sieradzka - 2019-09-18 - Sandomierz (świętokrzyskie)
gotowanie potraw kuchni tradycyjnej, regionalnej, obsługa imprez okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2017-01-03 - Chorzów (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków gorących. Wykształcenie średnie gastronomiczne. Doświadczenie zawodowe 1 rok na w/w stanowisku. Dobra znajomość języka tureckiego ze względu na przyjazd gości z Turcji. Znajomość kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Ząbki (mazowieckie)