KUCHARZ/KA Piła oferta pracy OGÓLNOKRAJOWA SPÓŁDZIELNIA TURYSTYCZNA "GROMADA" ODDZIAŁ W PILE
Stanowisko: KUCHARZ/KA
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych i restauracji.Zatrudnienie od zaraz na podstawie umowy o pracę na okres próbny - 3 miesiące, praca wg grafiku w godzinach: 7.00-15.00; 15.00-23.00.
Data publikacji: 2018-09-28
Lokalizacja: Piła (wielkopolskie)
Pracodawca: OGÓLNOKRAJOWA SPÓŁDZIELNIA TURYSTYCZNA "GROMADA" ODDZIAŁ W PILE
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Piastów 15, 64-920 Piła, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych i restauracji.Zatrudnienie od zaraz na podstawie umowy o pracę na okres próbny - 3 miesiące, praca wg grafiku w godzinach: 7.00-15.00; 15.00-23.00.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Piła
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pilski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Piła
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: ksiażeczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie min. zawodowe - gastronomiczne; książeczka sanepidowska lub gotowość do jej wyrobienia; mile widziane doświadczenie zawodowe.
Nazwa pracodawcy:
OGÓLNOKRAJOWA SPÓŁDZIELNIA TURYSTYCZNA "GROMADA" ODDZIAŁ W PILE
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Adres pracodawcy:
Powstańców Warszawy 2, 00-030 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: Kontakt telefoniczny celem umówienia spotkania.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Powstańców Warszawy
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy: hotelarstwo
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.09.2018
Oferta pracy ważna do: 28.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 28.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 28.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wprowadzanie danych do komputera, pisanie pism urzędowych, wyliczanie podatku, obsługa urządzeń biurowych
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Augustów (podlaskie)
Gastronomia, przygotowywanie potraw kuchni chińskiej według oryginalnych receptur.
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, nadzorowanie świeżości używanych składników spozywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowywania wystepujących w karcie dań potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualna wymiane przyrządów używanych w kuchni, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, zanjomość zasad dotyczących żywienia i wcielania ich w przygotowywane potrawy
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Ruda Śląska (śląskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW/DAŃ WEDŁUG MENU KUCHNI EGZOTYCZNEJ ZASTOSOWANIE METOD, TECHNIK I PRZYPRAW KUCHNI AZJATYCKIEJ.WYMAGANIA:STAŻ PRACY/PRAKTYKA W ZAWODZIECERTYFIKATYWYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE,UMIEJETNOŚC GOTOWANIA-KUCHNIA EGZOTYCZNA,MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚC JEZYKA NIEMIECKIEGO I ANGIELSKIEGO W STOPNIU DOBRYMWYNAGRODZENIE 2400,00 BRUTTO
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kucharz samodzielny
ARBITER HOTEL Sp. z o. o. - 2016-08-31 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw kuchni włoskiej i polskiej zgodnie ze sztuką i recepturą. Dbanie o gospodarkę magazynową. Zapewnienie wysokich standardów obsługi restauracji. Udział w inwentaryzacjach asortymentu. Przestrzeganie przepisów HACCP oraz zasad higieny pracy.
TKAS TERESA KNUT, AGNIESZKA SŁOWIK SPÓŁKA CYWILNA - 2016-03-21 - Lublin (lubelskie)
Gotowanie obiadów, wstępne przygotowanie śniadań i kolacji dla 73 mieszkanek domu pomocy społecznej. Praca w godz.: 6:00-14:00. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 782 766 616 - siostra Beata Olech, 71 328 19 49 - Anna Bock lub osobisty.
Dom Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek MNP - 2018-08-08 - Wrocław (dolnośląskie)
Obsługa frezarek i frezarek narzędziowych. Praca jedno lub dwuzmianowa w godz. 6.00-22.00 w Mesznej (możliwość zapewnienia dowozu lub noclegu).
KUROWSKI G&T SP. Z O. O. - 2015-11-18 - Meszna (śląskie)
kontakt z pracodawcą tel: 695990947
WINNICE JAWOREK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-08 - Miękinia (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków
Bar "EWA" Ewa Kufel - 2016-05-10 - Szumiąca (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw, składników, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, dbałość o powierzone urządzenia, sprzęty
GASTRONOMIA I HANDEL Maria Janicka Chojna - 2016-02-10 - Chojna (zachodniopomorskie)
Przyrządzanie potraw, dan, przekąsek, planowanie jadłospisów
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Tleń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków (pizza, makarony, sałatki) godziny pracy 11.00-22.00, pt.-sob. 11.00-23.00 ( dzień pracy, dzień wolny);
"RUCOLA PIZZA E PASTA" EWELINA SZATKOWSKA - 2017-09-14 - Bogatynia (dolnośląskie)
jw.
Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy Nr 2 - 2016-07-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie raportów i sprawozdań finansowychcodzienny kontakt z klientem obcojęzycznym
kontakt przez PUP - 2017-12-19 - Kraków (małopolskie)
Wykształcenie zawodowe, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Charakterystyka pracy: przygotowywanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy. Praca w Wojewodzkim Szpitalu Specjalistycznym Nr 3 w Rybniku w godzinach od 6.00-14.00 oraz od 13.00-21.00. Kontakt z pracodawcą osobisty po wcześniejszym umówieniu lub telefoniczny.
KAMA JOB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-29 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie, dbanie o czystość.
Burza Marcin Kamiński - 2017-10-24 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni rosyjskiej oraz ukraińskiej, pomoc nowym pracownikom z ukrainy na podległych stanowiskach.
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie dań obiadowych- praca w Ostaszewie, wynagrodzenie 1850 zł brutto+ dodatek do 10% wynagrodzenia
UMC CATERING SERVICES - 2016-04-27 - Ostaszewo (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni orientalnej, tureckiej, pakistańskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Chełm (lubelskie)
Przygotowanie posiłków, obróbka termiczna produktów.
Kuchnia Caritas - Wyroby Garmażeryjne - 2018-02-22 - Nysa (opolskie)
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku. Wynagrodzenie: 1800 zł brutto + 47% premii. Praca według grafiku od poniedziałku do niedzieli.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2016-05-04 - Pruszków (mazowieckie)
praca w kuchni restauracji przy stacji paliw , czynności zgodne z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Ostromęczyn-Kolonia (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, dbanie o przestrzeganie HCCP
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "BAŁTYK" Waldemar Garmulewicz - 2016-08-10 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisami. Praca w Bystrej, w równoważnym systemie czasu pracy w godz. 6.00-18.00.
P.P.H.U.JOL-MARK Marek Krzysiak - 2016-04-29 - Bystra (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla funkcjonariuszy CSP (śniadania i obiady).
Aldar Sp. z o.o. - 2016-02-24 - Legionowo (mazowieckie)
Restauracja Appetito poszukuje kucharza.
MAGDALENA KOZYRA - 2017-12-12 - Racibórz (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, szybka i zorganizowana praca w kuchni, utrzymanie porządku w miejscu pracy, umiejętność pracy w zespole.
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda OHP - 2017-06-28 - Mielenko Drawskie (zachodniopomorskie)
KUCHARZ - przygotowywanie oraz podawanie posiłków według przepisów oraz zgodnie ze sztuką kilinarną
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Nowa Sól (lubuskie)
PRZYGOTOWYWYANIE POSIŁKÓW, USTALANIE MENU
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Maciejewo (zachodniopomorskie)