KUCHARZ Racibórz oferta pracy PSS "Społem"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 262 PLN
Zakres obowiązków: • przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań• dbałość o jakość i estetyczny wygląd przygotowanych potraw• dbanie o porządek i higienę w kuchni
Data publikacji: 2019-05-06
Lokalizacja: Racibórz (śląskie)
Pracodawca: PSS "Społem"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 8-9, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
• przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań• dbałość o jakość i estetyczny wygląd przygotowanych potraw• dbanie o porządek i higienę w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 262 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Racibórz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: raciborski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Racibórz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 262 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: PSS "Społem"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Adres pracodawcy:
Nowa 1, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: raciborski
Gmina pracodawcy: Racibórz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Racibórz
Adres strony pracodawcy: www.spolemraciborz.pl
Ulica pracodawcy: Nowa
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy:
Sprzedaż detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach z przewagą żywności napojów i wyrobów tytoniowych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.05.2019
Oferta pracy ważna do: 31.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 07.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 06.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d9ae1aa07a37aba27aaf6e1940811731
Podobne oferty pracy
Rozwożenie posiłków. Praca w godz. 12:00-22:00 w systemie równoważnym w Kołobrzegu i okolicach, również w weekendy.
Usługi Gastronomiczne Józef Mielczarek - 2017-02-06 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków. Posługiwanie się narzędziami, dekorowanie potraw, utrzymywanie na bierząco cvzystości na stanowisku pracy.WYMAGANIA:wykształcenie średnie ,umiejętność obsługi sprzętu gastronomicznego doświadczenie zawodowe 1 rok.KONTAKT Z PRACODAWCĄ; 515 152 351
WYCZAWSKI WŁADYSŁAW - FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "HETMAN" - 2018-03-07 - Jarosław (podkarpackie)
Przyrządzanie drinków, rożnego rodzaju kaw, deserów, serwowanie napojów alkoholowych i chłodzących, obsługa terminala i urządzeń barowych, dbałość o czystość i estetykę stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Włodawa (lubelskie)
Przetwarzanie żywności, przygotowyawnie potraw, wykonywanie czynności typowych dla pracy w kuchni na stanowiku kucharza. Praca na umowe zlecenie, nie mniej niż 80 godzin miesięcznie, dyzpozycyjność od poniedziały do soboty w godz. 12:00-21:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-03-08 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw,kuchni śródziemnomorskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-23 - Rzeszów (podkarpackie)
Oferta dla osób do 30 roku życia. Praca w restauracji, przygotowywanie dań z mięsa i ryb, pizzy, sałat, deserów.
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Łódź (łódzkie)
wg stanowiska
Sanatorium Uzdrowiskowe DUKAT Medical SPA Dąbki ,ul. Wydmowa 9 - 2017-03-02 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Utrzymanie czystości na stanowisku, kontrola dat przydatnści do spożycia. Praca na umowę zlecenie. Dyspozycyjność w godz. 6:30-21:30, wg grafiku w sobotę, niedzielę. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Wrocław (dolnośląskie)
- Przejście instruktażu szkoleniowego z zakresu BHP- Zapoznanie z regulaminem pracy, zasadami HACCPPrzechowywanie żywności: - sprawdzanie terminów przydatności do spożycia produktów- użytkowanie urządzeń do przechowywania Przygotowywanie półproduktów i obróbka art. spożywczych:- mycie, obieranie i rozdrabnianie art. spożywczych- wykonywanie obróbki ręcznej, mechanicznej i termicznej Sporządzanie potraw i napojów:- stosowanie receptur gastronomicznych- dobieranie surowców do sporządzania posiłków- przygotowywanie potraw z mięs, ryb, warzyw- panierowanie, obsmażanie, gotowanie- przygotowywanie ciast i napojów bezalkoholowychDekorowanie potraw- porcjowanie, estetyczne układanie i dekorowanie- wykorzystywanie różnych technik dekorowaniaObsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych- Zapoznanie się ze sprzętem i urządzeniami wykorzystywanymi w kuchni z zachowaniem zasad bezpiecznego ich użytkowaniaUtrzymanie czystości naczyń, narzędzi i sprzętu odpowiedniego do rodzaju czyszczonych powierzchni środkami myjącymi- sprzątanie i mycie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Zgorzałe (pomorskie)
przygotowywanie posiłków do spożycia a la Carte, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie bankietów i posiłków cateringowych.
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Ciężkowice (małopolskie)
wg stanowiska
Restauracja "Ruta" Waldemar Pieczulis - 2017-03-03 - Puńsk (podlaskie)
- gotowanie
Ośrodek wypoczynkowy - Wiesław Ernst - 2016-08-17 - Skarszewy (pomorskie)
sporządzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, przygotowywanie zamówień, organizacja pracy własnej
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Pruszków (mazowieckie)
Praca na recepcji.
Centrum Aktywnej Odnowy "Na Wzgórzu" M. Farasiewicz - 2016-05-18 - Odargowo (pomorskie)
wykształcenie zawodowe-mechaniczne, doświadczenie bez znaczenia. Prace ślusarskie i spawalnicze.
SPÓŁDZIELCZY ZAKŁAD MECHANICZNY W KOŹMINIE WIELKOPOLSKIM - 2017-07-18 - Koźmin Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie dań na imprezy okolicznościowe
"OFERTA" ANNA PRUSIŃSKA - 2017-03-14 - Kwidzyn (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej. Dbanie o powierzony sprzęt. Przestrzeganie przepisów BHP i p.pożSystem czasu pracy: 11:00-19:00, 14:00-22:00. Proponowany okres zatrudnienia: 01.10.2018-30.09.2019.
kontakt przez PUP - 2018-08-09 - Wrocław (dolnośląskie)
sprzedaż towarów, obsługa klientów, sporządzanie zamówień w języku chińskim
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 8-20, 6-14, 13-22, 18-6 w Kołobrzegu. Pracodawca zapewnia wyżywienie.
"ARKA-MEGA" S. A. - 2017-06-22 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie gotowych dań
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Szprotawa (lubuskie)
Obsługa klientów lady mięsnej, weryfikacja terminów ważności, dbanie o ekspozycję towaru, obsługa krajalnicy, stekownicy
STOKROTKA SP. Z O.O. - 2017-07-18 - Warka (mazowieckie)
zapoznanie się z menu lokalu, nauka obsługi maszyn i urządzeń kuchennych, zapoznanie się ze sposobem przygotowywania potraworaz dań serwowanych w lokalu, dekorowanie potraw i dań, sporządzanie list zakupów produktów spożywczych.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Gostynin (mazowieckie)
Do obowiązków kucharza należy przygotowanie dań zimnych i ciepłych, kwestia przygotowania od 300 do 600 posiłków w ciągu dnia, gotowanie według receptur, organizacja zamówień oraz odpowiednie przechowywanie żywności.
kontakt przez OHP - 2016-08-02 - Niemcy (Niemcy)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna,); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, wykonywanie różnymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi-różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych, układanie i zarządzanie bufetem szwedzkim
GERVITA SERVICE Sp. z o.o. - 2016-05-30 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków
BARTUŚ S.C. J.R.B WILCZYŃSCY - 2018-01-10 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Warszawa (mazowieckie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie posiłków, utrzymywanie kuchni w czystości; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe lub średnie - kucharz
Stacja Paliw L&W Ziółkowscy Kamienica Śląska - 2016-05-02 - Kamienica (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Warszawa (mazowieckie)
sprzedaż art. spożywczych
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Trzebinia (małopolskie)