KUCHARZ KUCHNI JAPO艃SKIEJ Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI JAPO艃SKIEJ
Wynagrodzenie: od 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Wymagania: wykszta艂cenie brak lub niepe艂ne podstawowe; umiejetno艣膰 przyrz膮dzania potraw kuchni japo艅skiej; 12 miesi臋cy do艣wiadczenia zawodowego.Zakres obowi膮zk贸w: przyrz膮dzanie potraw kuchni japo艅skiej wed艂ug straych receptur, praca w miedzynarodowym zespole.
Data publikacji: 2019-02-27
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Wymagania: wykszta艂cenie brak lub niepe艂ne podstawowe; umiejetno艣膰 przyrz膮dzania potraw kuchni japo艅skiej; 12 miesi臋cy do艣wiadczenia zawodowego.Zakres obowi膮zk贸w: przyrz膮dzanie potraw kuchni japo艅skiej wed艂ug straych receptur, praca w miedzynarodowym zespole.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca w weekendyr贸wnowa偶ny system czasu pracy
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI JAPO艃SKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.03.2019
Data zako艅czenia pracy: 01.02.2022
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kuchnia japo艅ska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie brak lub niepe艂ne podstawowe; umiejetno艣膰 przyrz膮dzania potraw kuchni japo艅skiej; 12 miesi臋cy do艣wiadczenia zawodowego.Zakres obowi膮zk贸w: przyrz膮dzanie potraw kuchni japo艅skiej wed艂ug straych receptur, praca w miedzynarodowym zespole.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 01.03.2019
Oferta pracy wa偶na do: 13.03.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 01.03.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 27.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Prudnik (opolskie)
przygotowywanie potraw
LOFT79 Sp. z o.o. - 2016-04-12 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
LA SPEZIA FIRMA GASTRONOMICZNO-HANDLOWA - MARCIN CHOJNACKI - 2017-04-20 - Radom (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, PRACA W ZESPOLE, ODPOWIEDZIALNO艢膯, KREATYWNO艢膯, AKTUALNA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 2 LATA DO艢WIADCZENIA;GODZINY PRACY: 12.00-24.00
PANORAMA HOTEL SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-06-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
Pizzeria "RADOS" Rados艂aw Wojtarowicz - 2017-02-07 - Kamienna G贸ra (dolno艣l膮skie)
Brak danych
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie w barze,sprzatanie,mycie
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Borne Sulinowo (zachodniopomorskie)
zgodny
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Handlowe FIRMA SADOWSKI - 2018-02-23 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
praca biurowa
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie potraw kuchni europejskiej, wyjazdowe szkolenia do kraj贸w Unii Europejskiej.
RBS Porter - 2016-06-28 - Sopot (pomorskie)
Przygotowanie kuchni da艅 peruwia艅skich, wsp贸艂praca z drugim kucharzem, znajomo艣膰 da艅 kuchni peruwia艅skiej i przyrz膮dzanie jej.
POLLO LOCO GRA呕YNA PINDELSKA DE CHOY - 2018-11-28 - Sopot (pomorskie)
rozwo偶enie opa艂u i materia艂贸w budowlanych. Dbanie o stan techniczny pojazdu
"TRANS-OPA艁" Jan Kramek - 2016-06-07 - Z艂otoryja (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie 艣niada艅 i innych posi艂k贸w; obieranie warzyw, obs艂uga go艣ci hotelu - obcokrajowc贸w;
kontakt przez PUP - 2018-07-09 - Pabianice (艂贸dzkie)
przygotowywanie i sporz膮dzanie potraw wg kuchni orientalnej (tureckiej i azerbejd偶a艅skiej)
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Che艂m (lubelskie)
Do uzgodnienia
SANOK RUBBER COMPANY SP脫艁KA AKCYJNA - 2018-12-19 - Sanok (podkarpackie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, napoj贸wi, deser贸w z zastosowaniem maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych, w tym: pieca konwercyjnego , frytkownicy, sokarki, taboretu gazowego, m艂ynka do mi臋sa; wykonywanie samodzielne potraw, w tym w szczeg贸lno艣ci kuchni 艣wiata/tajskiej, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy oraz porz膮dkowie pomieszcze艅 produkcyjnych. Praca na umow臋 zlecenie, ok. 40 godzin pracy tygodniowo, dyspozycyjno艣膰 w godz. 9:00-21:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali g
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
organizacja zabaw, zapewnienie opieki, planowanie pracy opieku艅czej, kszta艂towanie aktywno艣ci i samodzielno艣ci dziecka
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Jaros艂aw (podkarpackie)
praca w kuchni hotelowej, przygotowywanie potraw wg zam贸wie艅 go艣ci restauracji i na bankiety i konferencje.
kontakt przez PUP - 2018-06-28 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
zgodnie z zapisami wniosku
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
do uzgodnienia
RAFF'S SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-09-07 - Pionki (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2018-12-28 - Lublin (lubelskie)
WYKONYWANIE KOMPOZYCJI KWIATOWEJ, UK艁ADANIE TOWARYU, OBS艁UGA KASY FISKALNEJ
KWIATY-CENTRUM SP脫艁KA JAWNAJERZY RUEBENBAUER, DOROTA KUSAL - 2015-11-23 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej od surowca do gotowej potrawy.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Samodzielne przygotowywanie potraw zgodnie z receptur膮, dbanie o wyb贸r sk艂adnik贸w najlepszej jako艣ci, w艂a艣ciwe przechowywanie produkt贸w.
IZABELA KOZ艁OWSKA-DECHNIK MANDRAGORA - 2017-05-18 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, nadz贸r nad personelem
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni polskieii i w艂oskiej. Obs艂uga imprez okoliczno艣coiwych
Hotel Mu偶akowski HEALTH RESORT Sp. z o.o. S.K. - 2018-02-06 - 艁臋knica (lubuskie)
Zabiegi rehabilitacyjne z osobami le偶膮cymi.
Zakon Pos艂uguj膮cych Chorym Ojcowie Kamilianie / Kamilia艅skie Centrum Opieku艅czo-Lecznicze w Zabrzu - 2017-02-24 - Zabrze (艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w.Mo偶liwo艣膰 przyuczenia do zawodu.
Restauracja PIZZERIA HIT - 2016-07-04 - Nowy Dw贸r Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowanie da艅 i pizzy, obs艂uga klient贸w i kasy fiskalnej
SQUARE Krzysztof Korsak - 2017-05-09 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie bufet贸w i da艅 z karty.
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)