KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 2聽900 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie posi艂k贸w, serwowanie posi艂k贸w, odpowiedzialno艣膰 za utrzymanie czysto艣ci w kuchni .Praca w godz. 10-17, 17-24 (pon.-niedz.)
Data publikacji: 2020-02-14
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowanie posi艂k贸w, serwowanie posi艂k贸w, odpowiedzialno艣膰 za utrzymanie czysto艣ci w kuchni .Praca w godz. 10-17, 17-24 (pon.-niedz.)
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽900 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽900 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 14.02.2020
Data zako艅czenia pracy: 09.02.2023
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kuchnia arabska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie- brak lub niepe艂ne podstawowe; 3 miesi膮ce do艣wiadczenia zawodowego; znajomo艣膰 kuchni arabskiej.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 14.02.2020
Oferta pracy wa偶na do: 28.02.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 14.02.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 14.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a6205aea387912e5c8658bd3deb2ff78
Podobne oferty pracy
Praca w kuchni zbiorowego 偶ywienia w O艣rodku w Wandzinie.Proces przygotowywania posi艂k贸w: obr贸bka warzyw i mi臋s.Obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych.
O艣rodek Readaptacji Stowarzyszenia Solidarni "PLUS" EKO "Szko艂a 呕ycia" w Wandzinie - 2018-04-09 - Wandzin (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej z mi臋sa , ryb, owoc贸w morza, warzyw i innych. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony. Praca na dwie zmiany. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
- przygotowywanie kanapek- dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy- krojenie warzyw- praca w przedziale godz. 12:00 - 01:00
kontakt przez PUP - 2019-05-28 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie da艅 z r贸偶nych kultur kulinarnych, przek膮sek, przystawek. estetyczne i prawid艂owe prezentowanie potraw, dbanie o prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek w miejscu pracy
P. W. S臉KPOL L.KUKUROWSKI, L. CHOMICZ SP脫艁KA JAWNA - 2017-08-24 - O艣no Lubuskie (lubuskie)
Przygotowanie pizzy od surowca do gotowego produktu. Przygotowanie sa艂atek, da艅 obiadowych wg receptur ukrai艅skich i rosyjskich uwzgl臋dniaj膮c u偶ycie odpowiednich przypraw.
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Dzier偶oni贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni w艂oskiej.
KONPAR Konrad Kr臋pski - 2016-01-25 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie i sprzeda偶 posi艂k贸w typu fast-food
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Trzebinia (ma艂opolskie)
Praca w labolatorium zak艂adowym produkuj膮cym beton kom贸rkowy i towarowy
SOLBET KOLBUSZOWA SP脫艁KA AKCYJNA - 2019-02-06 - Lipie (podkarpackie)
sprzeda偶 przygotowywanych produkt贸w, obs艂uga klienta; praca w Green-Bistro ul. Portowa 13 b w S艂upsku (Inkubator Przedsi臋biorczo艣ci); Praca na okres pr贸bny: 3 miesi膮ce z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia; godziny pracy: 8.00- 16.00
Jaros艂aw Domaradzki - Eurostyropian, Pomorskie Restauracje, Restauracja Aureus, Restauracja Anna de Croy, Bistro Ratusz, Bistro - 2019-07-23 - S艂upsk (pomorskie)
Zapewnienie w艂a艣ciwego przygotowania potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami, obs艂uga gastronomiczna turnus贸w rehabilitacyjnych, kolonii, zielonych szk贸艂, dbanie o estetyk臋 potraw, dbanie o porz膮dek i czysto艣膰 w miejscu pracy, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 艣wiadczonych us艂ug.
Kancelaria Prawno-Finansowa "PARTNERZY" - 2020-03-19 - Jantar (pomorskie)
gotowanie posi艂k贸w; przygotowywanie da艅, receptur i menu; przygotowywanie indywidualnych zam贸wie艅 na imprezy okoliczno艣ciowe i ich kalkulacja; podzia艂 pracy w kuchni; dbanie o jako艣膰 potraw i gramatur臋; ustalanie harmonogramu pracy
"Firma Turystyczno Handlowa Wie偶a pod Bocianem", "Biuro Us艂ug Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2019-05-15 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
obr贸bka drewna
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Znakowo (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-28 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni
kontakt przez OHP - 2016-08-01 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie posi艂k贸w oraz pizzy
kontakt przez PUP - 2019-09-03 - 艁u偶na (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅 pod nadzorem szefa kuchni.
kontakt przez PUP - 2019-03-13 - Rogi (podkarpackie)
przygotowanie stanowiska pracy, wydawanie posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci stanowiska pracy, przygotowanie potraw na podstawie karty da艅
PRZEDSI臉BIORSTWO IMPORT-EXPORT AGATA MILLER-TRISCARI - 2018-12-11 - Turek (wielkopolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie da艅 z wykorzystaniem oryginalnych przypraw i receptur kuchni pakista艅skiej ( konieczna znajomo艣膰 )- przestrzeganie porz膮dku i zasad higieny pracy
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla pensjonariuszy DPS
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Starachowicach - 2019-01-11 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
Gotowanie zgodne ze standardami hoteli 4 gwiazdkowych
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
WYKONYWANIE INWENTARYZACJI TOWARU W SALONACH SPRZEAD呕Y ZGODNIE Z OBOWIAZUJ膭CYMI PROCEDURAMI
CCC S.A. - 2016-05-23 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
Obs艂uga klient贸w.
FHU KAWA4U Sp. z o.o. - 2018-03-07 - 呕yzn贸w (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
F.H.U. AGRO Adam Grol - 2016-08-11 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw ,
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Stare Jab艂onki (warmi艅sko-mazurskie)
wyrabianie pizzy, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy, godziny pracy 11.00-22.00, dwa dni praca, dwa dni wolne; I umowa zlecenie na 3 miesi膮ce, kolejna to umowa o prac臋;
TERESA SIELECKA PARADOX RESTAURACJA & PIZZERIA - 2017-03-29 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
Nauka oraz pomoc w :-pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych;- Zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych;- Ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi;- Obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna);- Gastronomiczne rozbieranie mi臋sa;- Wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowuymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych;- pos艂ugiwanie sie narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅;- wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych;- Odk艂adanie pr贸bek wydawanej 偶ywno艣ci zbiorowej;- Wype艂nianie dokumentacji haccp;- Przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w;- Utrzymywanie na nie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy;- Przestrzeganie przepis贸w BHP i ppo偶 obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego;- Stosowanie zasad polityki firmy oraz dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej.
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Banino (pomorskie)
x
"HORT - CAFE" Teresa i Stanis艂aw Komar Sp贸艂ka Jawna - 2019-05-06 - Bia艂ystok (podlaskie)
- Dzia艂ania przygotowawcze,- Wykonywanie da艅 wed艂ugi receptur, - Utrzymywanie czysto艣ci stanowiska pracy. Oko艂o 180 godzin pracy miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 w godzinach: 10:00-22:00. Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2020-03-12 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Lepienie pierog贸w ukrai艅skich, krokiety lwowskie, pielemienie, gotowanie potraw i da艅 ukrai艅skich
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Marki (mazowieckie)