KUCHARZ/PIZZER Katowice oferta pracy F.H.U. AGRO Adam Grol
Stanowisko: KUCHARZ/PIZZER
Wynagrodzenie: do 12 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2016-08-11
Lokalizacja: Katowice (艣l膮skie)
Pracodawca: F.H.U. AGRO Adam Grol
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Pod Lipami 5, 40-474 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 12 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: wynagrodzenie 12 z艂 brutto/h
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/PIZZER
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Katowice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Katowice
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Katowice
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 12 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 11.08.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanepidowska moze by膰 nieaktualna
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: do艣wiadczenie zawodowe mile widziane
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: mo偶e by膰 osoba do przyuczenia
Nazwa pracodawcy: F.H.U. AGRO Adam Grol
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Chorzowie
Adres pracodawcy:
Pod Lipami 5, 40-474 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, Godziny : 13-21
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Katowice
Ulica pracodawcy: Pod Lipami
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Chorzowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.08.2016
Oferta pracy wa偶na do: 09.09.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 11.08.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 11.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Tworzenie i opracowywanie menu. Przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej. Tworzenie nowych receptur da艅 ukrai艅skich.
Tsunami Sp. z o.o. - 2016-06-09 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie i obr贸bka p贸艂produkt贸w, sporzadzanie potraw i napoj贸w, dekorowanie potraw, obs艂uga maszyn gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Stary S膮cz (ma艂opolskie)
Prowadzenie dziennika korespondencyjnego, segregowanie poczty, przygotowywanie pism, obs艂uga urz膮dze艅 biurowych,
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - My艣lenice (ma艂opolskie)
Przyrz膮dzanie potraw
Janosik Bar Restauracyjny Wycisk Dariusz - 2017-03-20 - Bytom (艣l膮skie)
Prace gastronomiczne w restauracji.
AMAZONKA - 2016-11-21 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, dba艂o艣膰 o stanowisko pracy, organizacja pracy zespo艂u.
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - 艢wiecie (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, da艅, obiad贸w, farszy, obs艂uga - przygotowywanie da艅 na imprezy okoliczno艣ciowe, wyroby garma偶eryjne.
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Szprotawa (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Krosno (podkarpackie)
sprz膮tanie pomieszcze艅 biurowych
SGP POSZWA I WSP脫LNICY SP脫艁KA JAWNA - 2016-11-07 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
1) Przygotowanie da艅 z menu restauracji, 2) Utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych. R贸wnowa偶ny czas pracy - miesi臋cznie 160 godzin (praca od godziny 12-24). Umowa zlecenie, w p贸藕niejszym okresie istnieje mo偶liwo艣膰 zatrudnienia na podstawie umowy o prac臋.
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 zimnych, gor膮cych, przekasek, garma偶erki
"SPO艁EM" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w w Wyszkowie - 2016-09-07 - Wyszk贸w (mazowieckie)
gotowanie zup i drugich ada艅, wyroby garma偶eryjne, przek膮ski
HOTEL "TUKAN " Piotr Oleszczak - 2018-03-05 - Poniatowa (lubelskie)
przygotowanie potraw, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielania ich w przygotowane potrawy
P.W. "FERDYNAND" S.C. D.ABRAMCZUK, A.BARANOWSKI, D.KO艁ODZIEJ - 2016-11-09 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, przygotowywanie da艅 na miejscu i na wynos, obsluga klienta.
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Radzy艅 Podlaski (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w firmie obs艂uguj膮cej Wojew贸dzki Szpital Zespolony w Elbl膮gu, godz. pracy 5.00-20.00 (dwie zmiany), 13 z艂 za godz. brutto, mo偶liwo艣膰 przej艣cia na umow臋 o prac臋
Rebus Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2016-08-29 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Sporz膮dzanie ca艂odziennych posi艂k贸w (艣niada艅, obiad贸w, kolacji) dla mieszka艅c贸w DPS zgodnie z jad艂ospisem (w tym diety). Praca na ca艂y etat lub p贸艂 etatu, od poniedzia艂ku do niedzieli, w godzinach 7-19. Praca na dwie zmiany.
Dom Pomocy Spo艂ecznej Katolickiego Stowarzyszenia Niepe艂nosprawnych Archidiecezji Warszawskiej - 2017-02-15 - Brwin贸w (mazowieckie)
przygotowywanie posilk贸w
Gospoda w Dolinie Aneta Osypiuk - 2018-05-18 - Wierzchoni贸w (lubelskie)
ZAKRES OBOWI膭ZK脫W: przygotowanie posi艂k贸w; WYMAGANIA: wykszta艂cenie zawodowe, minimalne do艣wiadczenie
P.H.U. "Dedal" Zygmut Bry艂ka - 2015-10-19 - Lubliniec (艣l膮skie)
Wymagana praktyka oraz samodzielno艣膰. Obiady domowe. Zg艂oszenia telefoniczne do pracodawcy.
AGMAR Agnieszka Wojna - 2015-11-30 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
- przygotowywanie posi艂k贸w przy u偶yciu wszystkich atryku艂贸w spoywczych wydawanych do kuchni,- dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂贸w,- porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w,- kontakt z klientami zagranicznymi,- przygotowywanie posi艂k贸w kuchni typu: pielemieni, 偶arkoje itp.
KOBE Paulina Cie艣lak, Mateusz Gratkowski S.C. - 2018-05-14 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
Praca w kuchni
Helena Faszczewska Bar - Szklarnia - 2018-08-24 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
przygotywanie pos艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
Przygotowywanie da艅 wed艂ug standard贸w, przestrzeganie zasad HACCP, kontrola stanu zapas贸w produkt贸w, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy.
Hard Rock Cafe - 2016-01-11 - Gda艅sk (pomorskie)
-Przygotowywanie posi艂k贸w,-Uk艂adanie menu,-Pierwszy kontakt telefoniczny 607-343-215,-Praca dwuzmianowa, lokal czynny w godzinach 7-19.
PRZEDI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE ANDRZEJEWSKA DANUTA - 2017-08-24 - Tczew (pomorskie)
dla os. do 30 r偶.kompleksowa obs艂uga klienta- sprzedaz mebli kuchennych, szaf itp.
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw
FABIO GROUP S艁AWOMIR SZCZERBA - 2018-01-25 - 艢wi臋toch艂owice (艣l膮skie)
Wykonywanie prac budowlanych towarzysz膮cych monta偶owi sieci. Montowanie urz膮dze艅 sanitarnych i wyposa偶enia instalacji wodnych i kanalizacyjnych. Monta偶 aparatury kontrolno-pomiarowej instalacji wodnych
HYDROMAR Marek Kwiatkowski - 2016-07-20 - Sieradz (艂贸dzkie)
Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej, europejskiej
Perfect Magiczna Spi偶arnia - 2017-03-24 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w DPS, utrzymanie w czysto艣ci naczy艅, urz膮dze艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych. Praca w systemie dwuzmianowym (7.00-15.00 i 11.00 - 19.00)
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Boles艂awcu - 2017-01-04 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
-Znajomo艣膰 obowi膮zuj膮cych instrukcji i przepis贸w dotycz膮cych powierzonego odcinka,pracy oraz umiej臋tno艣膰 praktycznego ich stosowania,-Organizowanie pracy w spos贸b zapewniaj膮cy prawid艂owa i terminowa realizacj臋 zada艅,-Przestrzeganie przepis贸w w zakresie bhp i ppo偶 oraz sanitarnych okre艣lonych w stosowanych regulaminach i instrukcjach,-Przestrzeganie dyscypliny pracy,-zachowanie 艂adu, porz膮dku i czysto艣ci na stanowisku pracy,-Zabezpieczenie mienia przedsi臋biorstwa przed zniszczeniem i kradzie偶膮,-Dba艂o艣膰 o nale偶yty stan techniczny.zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe, umiej臋tno艣ci: sporz膮dzanie potraw kuchni indyjskiej wg. oryginalnych receptur; uprawnienia: ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych; do艣wiadczenie zawodowe 3 lata na w/w stanowisku. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie potraw kuchni indyjskiej wed艂ug oryginalnych receptur.
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Lublin (lubelskie)