KUCHARZ/-KA Łódź oferta pracy AGMAR Agnieszka Wojna
Stanowisko: KUCHARZ/-KA
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Wymagana praktyka oraz samodzielność. Obiady domowe. Zgłoszenia telefoniczne do pracodawcy.
Data publikacji: 2015-11-30
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: AGMAR Agnieszka Wojna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KROCHMALNA 15, 93-144 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wymagana praktyka oraz samodzielność. Obiady domowe. Zgłoszenia telefoniczne do pracodawcy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/-KA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.11.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Doświadczenie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: samodzielność
Nazwa pracodawcy: AGMAR Agnieszka Wojna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
KROCHMALNA 15, 93-144 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: zgłoszenia telefoniczne
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: KROCHMALNA
Numer budynku pracodawcy: 15
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 30.11.2015
Data dodania oferty pracy: 19.11.2015
Oferta pracy ważna do: 18.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 19.11.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 19.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA CHUDZIŃSKI PIOTR - 2018-04-25 - Tereszewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej;godziny pracy (7.00-19.00, 19.00-7.00)
HOTEL "JAN" ADAM JAKUBIAK - 2016-03-03 - Jędrzychowice (dolnośląskie)
Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunkowe, doświadczenie minimalne wymagane, Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Restauracja POD DZWONEM Przemysław Paszek - 2018-10-15 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Jabłonowo (mazowieckie)
sporządzanie dań zgodnie ze standardami Restauracji (przekazane podczas przyjmowania do pracy), zarządzanie osobami na stanowisku pomocy kuchennych; praca w godz. 13-21, 16-24; kontakt osobisty z pracodawcą po uzgodnieniu telefonicznym w godz. 9-17
Restauracja Anna De Croy Jarosław Domaradzki - 2016-06-15 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z przepisami HACCP i zasadami zdrowego, racjonalnego żywienia, pobieranie, pobieranie, oznakowanie i właściwe przechowywanie próbek żywności z każdego posiłku, utrzymanie w należytym porzadku maszyn i sprzetu kuchennego oraz innych przedmiotów służących do przygotowywania, podawania posiłków oraz utrzymanie własciwego stanu sanitarnego pomieszczeń produkcyjnych zaplecza kuchennego. Miejsce pracy: Wrocław ul. Św. marcina 10 Kontakt osobisty po telefonicznym umówieniu się na spotkanie: 71 322-15-13Oferta w sali: G
Dom Pomocy Społecznej im. Świętej Rodziny - 2016-12-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej, dań jarskich: pierogi. Wydawanie kateringu.
SERWIS SMAKU S.C. - 2018-02-16 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla uczestników Ośrodka.Praca w godzinach: od 06:00 do 14:00 i od 11:00 do 19:00
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda OHP - 2016-11-04 - Rów (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw a-la-carte.
ZAV IPS RPS - 2016-02-10 - Niemcy (Niemcy)
STANOWISKO: USŁUGA GASTRONOMICZNA, PRZYGOTOWYWANIE PÓŁPRODUKTÓW DO PRODUKCJI DAŃ, SPORZĄDZANIE POTRAW UTRZYMYWANIE PORZĄDKÓW NA STANOWISKU PRACY,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚCI KUCHARSKIE Z ZAKRESU KUCHNI EUROPEJSKIEJ I POLSKIEJ, KSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ DO PRACY, DOŚWIADCZENIE W GASTRONOMII, MINIMUM 1 ROK DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO W CELU USTALANIA MENU NA PODSTAWIE PORTALI ZAGRANICZNYCH KUCHARSKICH, GODZINY PRACY 10.00-18.00, WYNAGRODZENIE 18 ZŁ/H BRUTTO
kontakt przez PUP - 2018-09-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-08 - Warszawa (mazowieckie)
kierownik zespołu sprzedazowego
PROFI CREDIT POLSKA S.A. - 2017-10-04 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa klientów.
"UNIGAST" Grzegorz Netter - 2017-10-13 - Grajewo (podlaskie)
wg stanowiska
Sanatorium Uzdrowiskowe DUKAT Medical SPA Dąbki ,ul. Wydmowa 9 - 2017-04-25 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Sporządzanie potraw z zakresu kuchni koreańskiej, zaopatrywanie stanowiska w surowce i półprodukty do wyrabianych potraw; umowa o pracę na czas nieokreślony; praca jednozmianowa: Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
-sporządzanie dokumentacji ekspedycyjnej-dokonywanie wymiany ładunku(rozładunek)Osoby zainteresowane ofertą prosimy o przesłanie CV wraz z listem motywacyjnym na adres REKRUTACJA.RZESZOW (at) RZESZOW.POCZTA-POLSKA.PL z nazwą miejscowości i stanowiska w temacie wiadomosci.
Poczta Polska S.A. - 2016-08-29 - Dębica (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, ustawianie karty dań
INVEST-HOTELS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-26 - Karpacz (dolnośląskie)
Oferta dla osób do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykształcenie zawodowe kierunkowe; przygotowywanie posiłków; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice (Lotnisko)
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Gliwice (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
1. dom Restauracja Sztum Zbigniew Koman 2. BAR ROŻEN "Pod Basztą" Zbigniew Koman - 2017-06-22 - Sztum (pomorskie)
przygotowanie potraw oraz różnych wyrobów kulinarnych
"JAMROZOWA POLANA HOTEL&BROWAR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-29 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Obsługa drukarki fiskalnej, obsługa klienta, obsługa komputera.
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Hajdaszek (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE CIEPŁYCH DAŃ I POTRAW Z RÓŻNYCH REGIONÓW ŚWIATA, SZCZEGÓLNIE POTRAW KUCHNI WSCHODNIEJ, OBSŁUGA GRUP ZORGANIZOWANYCH ROSYJSKOJĘZYCZNYCH, PRACA FIZYCZNA, POD PRESJĄ CZASU, WYMAGAJĄCA DUŻEJ ODPORNOŚCI NA STRES
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Kraków (małopolskie)
ZGODNY Z PROGRAMEM STAŻU
kontakt przez PUP - 2016-01-18 - Niemojowice (łódzkie)
obsługa kuchni, przygotowywanie potraw
PPHU "ALEX" ALEKSANDER SERWATKA - 2016-06-13 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Gotowanie barszczu, pieczenie serników, smażenie placków ziemniaczanych. Praca w godzinach 12-20.
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw- kuchnia domowa; godziny pracy 8.00-16.00, I umowa na okres próbny;
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "CENT" JAKIEL JAN - 2018-07-18 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Gotowanie, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Stare Babice (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej i orientalnej, czytanie receptur w języku tureckim i ukraińskim,
MIDCAN Michał Dudziński - 2017-09-07 - Wołomin (mazowieckie)
przyrządzanie dań z karty, przygotowywanie menu na przyjęcia
P.P.H.U HEN-MAR S.C. HENRYK JANKÓW I MAREK JANKÓW - 2016-07-29 - Iłowa (lubuskie)
Prowadzenie pełnej dokumentacji kadrowej Rozliczanie rachunków zleceniobiorcówKompleksowe prowadzenie bieżącej ewidencji i dokumentacji kadrowej,Rozliczanie czasu pracy,Tworzenie różnorodnych raportów oraz zestawień kadrowych,Wprowadzanie oraz aktualizowanie danych w programie kadrowo-płacowym,Przygotowanie zaświadczeń o zatrudnieniu.
COPERNICUS Podmiot Leczniczy Sp. z o.o. - 2017-08-18 - Gdańsk (pomorskie)