KUCHARZ - SPRZEDAWCA S艂upsk oferta pracy Jaros艂aw Domaradzki - Eurostyropian, Pomorskie Restauracje, Restauracja Aureus, Restauracja Anna de Croy, Bistro Ratusz, Bistro
Stanowisko: KUCHARZ - SPRZEDAWCA
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: sprzeda偶 przygotowywanych produkt贸w, obs艂uga klienta; praca w Green-Bistro ul. Portowa 13 b w S艂upsku (Inkubator Przedsi臋biorczo艣ci); Praca na okres pr贸bny: 3 miesi膮ce z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia; godziny pracy: 8.00- 16.00
Data publikacji: 2019-07-23
Lokalizacja: S艂upsk (pomorskie)
Pracodawca: Jaros艂aw Domaradzki - Eurostyropian, Pomorskie Restauracje, Restauracja Aureus, Restauracja Anna de Croy, Bistro Ratusz, Bistro
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Portowa 13 b, 76-200 S艂upsk, powiat: m. S艂upsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
sprzeda偶 przygotowywanych produkt贸w, obs艂uga klienta; praca w Green-Bistro ul. Portowa 13 b w S艂upsku (Inkubator Przedsi臋biorczo艣ci); Praca na okres pr贸bny: 3 miesi膮ce z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia; godziny pracy: 8.00- 16.00
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - SPRZEDAWCA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: S艂upsk
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. S艂upsk
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: S艂upsk
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 29.07.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Obs艂uga klienta
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw
Nazwa pracodawcy:
Jaros艂aw Domaradzki - Eurostyropian, Pomorskie Restauracje, Restauracja Aureus, Restauracja Anna de Croy, Bistro Ratusz, Bistro Green, Bistro Truck, Prorecykling, Euroenterprises
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂upsku
Adres pracodawcy:
Zwyci臋stwa 3, 76-200 S艂upsk, powiat: m. S艂upsk, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV SK艁ADA膯 W BISTRO-RATUSZ, S艁UPSK, PLAC ZWYCI臉STWA 3
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, inny - CV SK艁ADA膯 W BISTRO-RATUSZ, S艁UPSK, PLAC ZWYCI臉STWA 3
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. S艂upsk
Gmina pracodawcy: S艂upsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: S艂upsk
Ulica pracodawcy: Zwyci臋stwa
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂upsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 23.07.2019
Oferta pracy wa偶na do: 20.08.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 23.07.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3ef728a39739ea1c35f481c1fa8fd98a
Podobne oferty pracy
- Wyr贸b pizzy, makaronu, sa艂atek, przyjmowanie zam贸wie艅, wydawanie zam贸wie艅.- Wynagrodzenie: 9 z艂/brutto/godzina. Praca na umow臋 zlecenie na 1 miesi膮c, z mo偶liwo艣ci膮 podpisania kolejnej umowy.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 18:00-2:00 + soboty, niedziele: 14:00-22:00. Wykszta艂cenie BEZ znaczenia. Do艣wiadczenie NIE jest wymagane -> istnieje mo偶liwo艣膰 przyuczenia. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmuj膮ca prac臋). Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (14:00-22:00) (Tel. 516-633-620) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Eugeniusza Kwiatkowskiego 26, 40-874 Katowice).
Chillout Aleksandra Gmyrek - 2016-06-08 - Katowice (艣l膮skie)
Obs艂uga i nadz贸r nad urz膮dzeniami p艂ywalni, utrzymywanie prawid艂owych parametr贸w wody basenowej, prace konserwatorskie
O艣rodek Sportu i Rekreacji " Wyspiarz" 艢winouj艣cie - 2018-04-23 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
gotowanie posi艂k贸w
Milwicz Anna Noclegi"U Anny" - 2015-12-15 - 艢lesin (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w kuchni i pizzerii.
Przedsi臋biorstwo Handlowe "As" Adam Kopyra - 2016-11-02 - Oborniki 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug receptur, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy. Praca od poniedzia艂ku do niedzieli w godz. 06:00 -24:00 (godz. do uzgodneinia)Miejsce pracy: Restauracja Le艣ne Runo Mszana.
Mr Hamburger Sp贸艂ka Akcyjna - 2019-02-27 - Mszana (艣l膮skie)
Szykowanie i wydawanie posi艂k贸w z karty menu, dba艂o艣膰 o porz膮dek oraz nadz贸r nad wydawaniem posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2019-04-09 - Bobosz贸w (dolno艣l膮skie)
-Przygotowywanie da艅 w艂oskich i pizzy, praca w kuchni,-Kontakt telefoniczny 58-532-02-95,-Praca na p贸艂 etatu lub pe艂en etat,-Praca zmianowa od 10 do 18 oraz od 13 do 21
PARASOLKA LODY, CIASTKA, KAWA, PIZZA - ANNA CHORZELSKA - 2016-06-22 - Tczew (pomorskie)
Obowi膮zki zwi膮zane z wykonywanym zawodem.
HEINZ-PLASTICS Polska Sp. z o.o. - 2019-07-04 - Dzia艂dowo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-12-31 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowanie potraw
PP POLSKA Iwona Lackosz - 2018-01-04 - Jas艂o (podkarpackie)
Pomoc nauczycielowi i wsp贸艂praca z nim w zakresie sprawowania w艂a艣ciwej opieki nad dzie膰mi przebywaj膮cymi w oddziale przedszkolnym
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Szyd艂owiec (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, zaopatrzenie stanowiska pracy, zapewnienie czysto艣ci w kuchni
Markon - 2016-02-09 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na okres pr贸bny na okres 3 miesi臋cy; praca w godz.7.00-15.00
Signum Kiedrowski Jacek - 2018-04-09 - S艂upsk (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, przestrzeganie proces贸w produkcji potraw dla konsument贸w.
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 1198 MOSTY - 2017-03-15 - Glewice (zachodniopomorskie)
jw.
Przedszkole Nr 18 - 2015-12-02 - Warszawa (mazowieckie)
RPO
kontakt przez PUP - 2018-11-07 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
Wg zawodu
Mustafa Basri HAPPY DONER - 2017-01-03 - 呕ary (lubuskie)
Przygotowywanie potraw, organizowanie i projektowanie menu wed艂ug wewn臋trznych standard贸w. Zarz膮dzanie pozosta艂ym personelem kuchennym oraz dba艂o艣膰 o dobry kontakt z serwisem. Zapewnienie norm bezpiecze艅stwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-09-21 - Niemcy (Niemcy)
sprzedawca Delikatesy Centrum w Pcimiu, praca zmianowa 5.30-21.00 bez niedziel
Gminna Sp贸艂dzielnia "Samopomoc Ch艂opska" Pcim - 2018-02-22 - Pcim (ma艂opolskie)
-
kontakt przez PUP - 2019-02-14 - Rogo藕no (wielkopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-10-14 - Podd臋bice (艂贸dzkie)
praca w kuchni
PPHU"Maja"s.c. Tuszyn O.W "Star" w 艁ebie - 2018-02-22 - 艁eba (pomorskie)
zapewnienie w艂a艣ciwego przygotowania potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami wg. oryginalnych przepis贸w kuchni wschodniej z wykorzystaniem oryginalnych przypraw: barszcz, pierogi ukrai艅skie, pampuszki
kontakt przez PUP - 2018-07-02 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Zgodnie ze stanowiskiem I zmiana: 08.00 - 12.00 1/2 etatu - 1125z艂 brutto m-c okres zatrudnienia: 3 lata
kontakt przez PUP - 2019-04-17 - W艂adys艂awowo (warmi艅sko-mazurskie)
Sporz膮dzanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Siedlce (mazowieckie)
Zapewnienie w艂a艣ciwego przygotowania potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami.
FINANCE & PROPERTY MANAGEMENT KRZYSZTOF RZEPCZYK - 2019-07-16 - Skoroch贸w (opolskie)
Zgodny z wnioskiem
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Wa艂brzych (dolno艣l膮skie)
Nauka przygotowywania i sporz膮dzanie potrwa z r贸偶nego rodzaju sur贸wc贸w. Nauka fachowej obs艂ugi sprz臋tu u偶ywanego w gastronomii. Dekorowanie potraw oraz porcjowanie.
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - P艂ock (mazowieckie)