KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy GRANATOIL GRANISZEWSCY SP脫艁KA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: 4聽500 - 6聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - przygotowywanie potraw kuchni ciep艂ej i zminej- wydawanie posi艂k贸w- przygotowywanie da艅 na eventy, bankiety, catering
Data publikacji: 2020-02-27
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: GRANATOIL GRANISZEWSCY SP脫艁KA JAWNA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Grzybowa 12, 04-498 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- przygotowywanie potraw kuchni ciep艂ej i zminej- wydawanie posi艂k贸w- przygotowywanie da艅 na eventy, bankiety, catering
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 4聽500 - 6聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 4聽500 - 6聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 27.02.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: umiej臋tno艣膰 gotowania, umiej臋tno艣膰 produkcji potraw, umiej臋tnos膰 zarz膮dzania, co najmniej 1 rok do艣wiadczenia zawodowego. Obowi膮zki: - przygotowywanie potraw kuchni ciep艂ej i zminej- wydawanie posi艂k贸w- przygotowywanie da艅 na eventy, bankiety, catering[Zg艂oszenia: kontakt (at) tymczasem.com.pl, 606 115 309 lub osobi艣cie: ul. Grzybowa 12]
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy: GRANATOIL GRANISZEWSCY SP脫艁KA JAWNA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grzybowa 12, 04-498 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Po uzgodnieniu z pracodawc膮
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grzybowa
Numer budynku pracodawcy: 12
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.03.2020
Oferta pracy wa偶na do: 27.03.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 03.03.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 27.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1d4be978fb653d7f714e5fcd482fc106
Podobne oferty pracy
Sta偶 dla osoby bezrobotnej zarejestrowanej w tut. Urz臋dzie posiadaj膮cej II profil pomocy spe艂niaj膮cej kryteria w ramach Dzia艂ania 7.2 RPOpraca w godz. 7.00 - 15.00 15.00 - 23.00- zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku,- nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci : ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzacja, suszenie,- sprawdzanie termin贸w przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w,- zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem,- obr贸bka wst臋pna artyku艂贸w spo偶ywczych: sortowanie, czyszczenie obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp.,- sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury,- przestrzeganie proces贸w technologicznych,- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u Organizatora tj. zupy, dania g艂贸wne, desery, sur贸wki,- porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Nowa D臋ba (podkarpackie)
Obs艂uga klient贸w.
FHU KAWA4U Sp. z o.o. - 2019-05-20 - 呕yzn贸w (podkarpackie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Trzcianka (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z receptur膮; sporz膮dzanie listy zakup贸w; odbi贸r oraz sprawdzanie dostaw; dbanie o czysto艣膰 pomieszcze艅 kuchennych; wykonywanie prac zleconych przez kucharza/w艂a艣ciciela.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Czelad藕 (艣l膮skie)
naprawa sprz臋t贸w AGD
Serwis Autoryzowany AGD Firma Us艂ugowo-Handlowa Zuzanna i Wies艂aw Krenc - 2019-11-26 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Sprzeda偶 przygotowanych wyrob贸w garma偶eryjnych, bezpo艣rednia obs艂uga klienta
Katarzyna Kukolka-Bogocz Firma Gastronomiczno- Kateringowa TDS - 2019-04-03 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia oraz istniej膮cym jad艂ospisem, porcjowanie posi艂k贸w do konsumpcji, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 przygotowanych posi艂k贸w, dbanie o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowanych posi艂k贸w z ich zaplanowan膮 warto艣ci膮, codzienne pobieranie pr贸b 偶ywno艣ciowych i w艂a艣ciwe ich przechowywanie zgodnie z zaleceniami stacji sanitarno-epidemiologicznej, stosowanie norm i zasad zawartych w ksi臋gach HACCP Domu Pomocy Spo艂ecznej w Rokocinie, utrzymywanie w stanie u偶ywalno艣ci powierzonego sprz臋tu kuchennego, pobieranie produkt贸w z magazynu 偶ywno艣ciowego w ilo艣ciach przewidzianych w zapotrzebowaniu 偶ywno艣ciowym i w艂a艣ciwe ich zabezpieczenie do czasu przygotowania i podania posi艂k贸w, przestzreganie przepis贸w BHP i p.po偶.
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ W ROKOCINIE - 2019-03-07 - Rokocin (pomorskie)
Praca w zawodzie kucharza w bistro akademickim
FUNDACJA ZESPO艁U PIE艢NI I TA艃CA "KRAKUS" - 2016-06-10 - Krak贸w (ma艂opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2019-01-28 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe - kucharz, znajomo艣膰 obs艂ugi komputera. Charakterystyka pracy: przygotowywanie, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w Miejskiego Domu Pomocy Spo艂ecznej w Rybniku. Kontakt z pracodawc膮 osobisty lub telefoniczny.
MIEJSKI DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ W RYBNIKU - 2018-02-12 - Rybnik (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, zamawianie produkt贸w potrzebnych do wykonania posi艂k贸w, kontakt z klientem z Turcji
Recep Goktas Firma AY YILDIZ - 2017-10-09 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW AZJATYCKICH.
kontakt przez PUP - 2020-07-14 - Zabrze (艣l膮skie)
PRZYGOTOWYNANIE KEBABU, PRZYGOTOWYWANIE SOS脫W I DODATK脫W NA PODSTAWIE TURECKICH PRZEPIS脫W
LARA ATES MESUT - 2016-06-01 - D臋bica (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
CATERING GROUP Centrum-Po艂udnie Sp贸艂ka Cywilna MIROS艁AW DREWNIAK, WALDEMAR HO艁脫WKA & MARCIN STA艃CZYK - 2017-11-08 - Radomsko (艂贸dzkie)
Praca na stanowisku kucharz w pizzerii, dwuzmianowa wykonywana w godzinach 10.30 - 16.00 i 16.00 - 21.00 lub 16.00 - 23.00. Pierwsza umowa na okres pr贸bny, kolejna na czas okre艣lony.
PHU Ania Sp. z o.o. Sp. k. - 2019-08-26 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2019-02-05 - Okonek (wielkopolskie)
pobieranie surowc贸w do produkcji, zabezpieczenie przed zespuciem i prawid艂owe ich przechowywanie; obr贸bka wst臋pna surowc贸w; wykonywanie r贸znych potraw (zgodnie z harmonogramem sta偶u); sta偶 od pon.-pt. 7-15 lub 10-18 (zatrudnienie po sta偶u pon-sb-14 lub 10-18 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy wg potrzeb zak艂adu pracy)
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSI艁K脫W,PRODUKCJA GARMA呕ERKI,OBS艁UGA IMPREZ OKOLICZNOSCIOWYCH,SPRZ膭TANIE I DBANIE O STANOWISKA PRACY
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Piekary 艢l膮skie (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-11-20 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i da艅 dostosowanych do indywidualnych potrzeb klienta
kontakt przez PUP - 2016-01-15 - Legnica (dolno艣l膮skie)
-Monta偶 i spawanie szczepne zbrojenia,-Miejsce pracy Cedry Ma艂e,-Kontakt telefoniczny 728-28-47-74, e-mail: mostrem.biuro (at) gmail.com
MOSTREM BEATA W臉DRYCHOWSKA - 2016-10-31 - Cedry Ma艂e (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-08 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-11-24 - Warszawa (mazowieckie)
praca przy obs艂udze klienta
"AMREST" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-10-27 - Radziejowice (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w w kuchni i da艅 typu kebab
kontakt przez PUP - 2019-12-27 - Opole Lubelskie (lubelskie)
Zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2020-02-12 - 呕nin (kujawsko-pomorskie)
Wydawanie i przygotowywanie posi艂k贸w
TABU Olga Miko艂ajczyk - 2016-05-06 - Ostrzesz贸w (wielkopolskie)
Gotowanie posi艂k贸w. Wypiek pizzy.
kontakt przez PUP - 2019-07-16 - P艂ock (mazowieckie)