KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy Dom Emeryta Wojskowego
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 2 470 PLN
Zakres obowiązków: 1. Postępowanie zgodnie z instrukcjami, zgodnymi z wprowadzonym systemem HACCP. 2. Właściwe wykorzystanie pobranych surowców, porcjowanie i wydawanie posiłków konsumentom. 3. Przestrzeganie higieny osobistej, higieny produkcji oraz zasad bezpieczeństwa i higieny pracy. 4. Właściwe obsługiwanie sprzętu i urządzeń technicznych znajdujących się w kuchni. 5. Przygotowywanie i wydawanie terminowo posiłków zgodnie z jadłospisem i reżimami technologicznymi produkcji posiłków. 6. Znajomość stosowanych w DEW diet, liczby żywionych w danym dniu oraz przepisów dotyczących gospodarki kuchennej. 7. Pobieranie próbek żywnościowych oraz prawidłowe ich przechowywanie. Praca w systemie 2/2 ( 2 dni pracy, 2 dni wolne)
Data publikacji: 2020-01-24
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Dom Emeryta Wojskowego
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pirenejska 5, 01-493 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
1. Postępowanie zgodnie z instrukcjami, zgodnymi z wprowadzonym systemem HACCP. 2. Właściwe wykorzystanie pobranych surowców, porcjowanie i wydawanie posiłków konsumentom. 3. Przestrzeganie higieny osobistej, higieny produkcji oraz zasad bezpieczeństwa i higieny pracy. 4. Właściwe obsługiwanie sprzętu i urządzeń technicznych znajdujących się w kuchni. 5. Przygotowywanie i wydawanie terminowo posiłków zgodnie z jadłospisem i reżimami technologicznymi produkcji posiłków. 6. Znajomość stosowanych w DEW diet, liczby żywionych w danym dniu oraz przepisów dotyczących gospodarki kuchennej. 7. Pobieranie próbek żywnościowych oraz prawidłowe ich przechowywanie. Praca w systemie 2/2 ( 2 dni pracy, 2 dni wolne)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 470 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia 21%+ dodatek za wysługę lat+ "13"
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 470 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.01.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie zawodowe, pożądana książeczka sanepidu.Obowiązki: 1. Postępowanie zgodnie z instrukcjami, zgodnymi z wprowadzonym systemem HACCP. 2. Właściwe wykorzystanie pobranych surowców, porcjowanie i wydawanie posiłków konsumentom. 3. Przestrzeganie higieny osobistej, higieny produkcji oraz zasad bezpieczeństwa i higieny pracy. 4. Właściwe obsługiwanie sprzętu i urządzeń technicznych znajdujących się w kuchni. 5. Przygotowywanie i wydawanie terminowo posiłków zgodnie z jadłospisem i reżimami technologicznymi produkcji posiłków. 6. Znajomość stosowanych w DEW diet, liczby żywionych w danym dniu oraz przepisów dotyczących gospodarki kuchennej. 7. Pobieranie próbek żywnościowych oraz prawidłowe ich przechowywanie. Praca w systemie 2/2 ( 2 dni pracy, 2 dni wolne) [Zgłoszenia: j.kaminska (at) ron.mil.pl, 261 854 323 lub osobiście]
Nazwa pracodawcy: Dom Emeryta Wojskowego
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Pirenejska 5, 01-493 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Po uzgodnieniu z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Adres strony pracodawcy: http://dew.wp.mil.pl/index.html
Ulica pracodawcy: Pirenejska
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.01.2020
Oferta pracy ważna do: 24.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 28.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 24.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?7dafc6bc7e0d72c3e953de57262a9301
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie deserów, ciast, lodów, kawy i drobnych przekąsek
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Malbork (pomorskie)
Przygotowywanie produktów garmażeryjnych.
Zakład P.H.U. "SMAKOSZ" Wyroby Garmażeryjne Sylwia Bosak - 2016-10-07 - Jerzmanowice (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Skierniewice (łódzkie)
Wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Kraków (małopolskie)
współpraca z wietnamskimi kucharzami, utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów, przygotowywanie warzyw i owoców – obieranie, krojenie, gastronomiczny rozbiór mięsa
kontakt przez PUP - 2020-08-10 - Magdalenka (mazowieckie)
Pomoc w kuchni, klejenie pierogów, utrzymanie czystości na stanowisku pracy.Równoważny system czasu pracy (poniedziałek-piątek 11.00-18.00, sobota 12.00-18.00).
kontakt przez PUP - 2019-10-16 - Zabrze (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2019-10-09 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
Wg. stanowiska.
Restauracja ,,Ratuszowa'' Danuta Molińska - 2018-02-16 - Wołów (dolnośląskie)
sprzedaż stacjonarana oraz internetowa, pakowanie przesyłek
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe ROWER-SPORT Michał Biliński - 2018-07-26 - Golina (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie warzyw i mięs. Gotowanie dan kuchni tajskiej.
kontakt przez PUP - 2015-12-04 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie i produkcja wyrobów oraz półproduktów kulinarnych jak rownież sporządzanie różnego rodzaju ciasat , napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi , maszyn i urządzeń gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2018-12-04 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń, obróbka wstępna surowców, praca na dwie zmiany 8.00-14.00, 14.00-22.00.
kontakt przez PUP - 2020-02-17 - Zgorzelec (dolnośląskie)
- przygotowywanie posiłków dla dzieci,- obsługa sprzętu kuchennego- dbanie o czystość- przyjmowanie produktów - porcjowanie produktów- dbanie o czystość w pomieszczeniach kuchennych
Przedszkole Niepubliczne "ŹRÓDEŁKO" - 2020-06-05 - Legnica (dolnośląskie)
praca na kuchni
ZAJAZD"LEŚNY STAW" Marcin Jabłoński Runowo - 2019-10-10 - Runowo (pomorskie)
Obsługa klientów w zakresie świadczonych usług, doręczanie przesyłek, przekazów pocztowych i telegramów, aktywna sprzedaż wybranych usług i towarów
Poczta Polska S.A. - 2016-11-17 - Dubiecko (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, ODBIÓR TOWARU, DBANIE O CZYSTOŚĆ NA KUCHNI
KAWIARNIA BIANCA - 2016-12-29 - Błażowa (podkarpackie)
Praca w restauracji hotelowej, przygotowanie posiłków kuchni polskiej, ukraińskiej i europejskiej
kontakt przez PUP - 2019-02-15 - Sygneczów (małopolskie)
Pomoc szefowi kuchni, samodzielna produkcja potraw, przestrzeganie zasad BHP i HACCP.
Sodexo Polska sp. z.o.o. - 2018-03-05 - Starogard Gdański (pomorskie)
-przygotowanie posiłków, wydawanie Pizzy, catering, sprzątanie na kuchni
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Suchoraba (małopolskie)
jw
Fundacja ALA MA KOTA - 2016-09-06 - Warszawa (mazowieckie)
kontrola pomiarowa wyrobów gotowych
Nordic Industry Sp. z o.o. - 2019-03-26 - Puławy (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-02-04 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc na kuchni -przygotowanie potrawPraca przy barze - obsługa klienta
kontakt przez OHP - 2016-03-18 - Opatów (świętokrzyskie)
fachowe i zgodne z recepturą oraz zasadami technologii przygotowanie i przyprawienie potraw;-właściwe i zgodne z zasadami higieny porcjowanie i wydawanie posiłków;-właściwe przygotowanie oraz wykonanie obróbki wstępnej i termicznej przyrządzanych potraw;-właściwa obsługa sprzętu i urządzeń technicznych znajdujących się w kuchni;-utrzymanie porządku i czystości na stanowisku pracy.
Jednostka Wojskowa Nr 1156 / 31 Baza Lotnictwa Taktycznego w Poznaniu-Krzesinach - 2017-01-13 - Leszno (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę od 7-15, 12-20, również w weekendy w Ustroniu Morskim.
P.T. Ewa - 2017-02-07 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
....
kontakt przez PUP - 2019-03-25 - Kłodawa (wielkopolskie)
przygotowanie i robienie pizzy
kontakt przez PUP - 2019-05-07 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej domowej
BAKOS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SP.K. - 2017-03-29 - Radocza (małopolskie)
samodzielne przygotowywanie dań kuchni restauracyjnej i barowej, obróbka i przygotowywanie mięsa, sprawianie i filetowanie ryb
Bar "Bosmański" Tomasz Korba - 2017-12-29 - Koszalin (zachodniopomorskie)
w/g potrzeb
GASTRO SERVICE sp zo.o. - 2016-08-30 - Kielce (świętokrzyskie)