KUCHARZ Runowo oferta pracy ZAJAZD"LEŚNY STAW" Marcin Jabłoński Runowo
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 7 000 PLN
Zakres obowiązków: praca na kuchni
Data publikacji: 2019-10-10
Lokalizacja: Runowo (pomorskie)
Pracodawca: ZAJAZD"LEŚNY STAW" Marcin Jabłoński Runowo
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: 76-230 Runowo, powiat: słupski, woj: pomorskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca na kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 7 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: +premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Runowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słupski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Potęgowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 7 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.10.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie zawodowe konieczne
Nazwa pracodawcy: ZAJAZD"LEŚNY STAW" Marcin Jabłoński Runowo
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lęborku
Adres pracodawcy: 76-230 Runowo, powiat: słupski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: słupski
Gmina pracodawcy: Potęgowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Runowo
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lęborku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.10.2019
Oferta pracy ważna do: 09.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 10.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 10.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?9707749323a1081cd603da69c88bae85
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań a'la carte i innych potraw w ramach usług konferencyjnych i imprez okolicznościowych
RELAVIA SP. Z O.O. - 2017-11-21 - Polańczyk (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków kuchni tajskiej i wietnamskiej, robienie zakupów, utrzymanie porządku na magazynie. Praca na 1/2 etatu.
kontakt przez PUP - 2019-10-03 - Stalowa Wola (podkarpackie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Leśna (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ MĄCZNYCH, MIĘSNYCH, TRADYCYJNEJ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, REALIZOWANIE ZAMÓWIEŃ PRODUKTÓW NIEZBĘDNYCH DO PRZYGOTOWANIA POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, ORGANIZOWANIE PRACY POMOCY KUCHENNEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN ŚREDNIE, MILE WIDZIANE WYŻSZE (W TRAKCIE), ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ DO PRACY, MIN 6 M-CY DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO I UKRAIŃSKIEGOGODZINY PRACY OD 12-16
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw i dań w restauracji,Wynagrodzenie 15-18 zł netto/h,Kontakt: 793-680-780, e-mail: zajazd (at) gniewko.com.pl
ZAJAZD GNIEWKO S.C. - MIŁOSZ GAWROŃSKI I KINGA GAWROŃSKA - 2019-06-28 - Rakowiec (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ W RESTAURACJI
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Srebrna Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Olesno (opolskie)
odbiór przesyłek od klienta, ułożenie ich w samochodzie (najlepiej według planowanej kolejności dostaw) i terminowe dostarczenie ich pod wskazany adreskontakt z odbiorcą w celu uzgodnienia szczegółów odbioru przesyłkiwystawianie faktur, naliczanie ceny za usługinależyte zabezpieczenie przewożonych przesyłek oraz dokumentów i sprawowanie pieczy nad przewożonymi przesyłkami i dokumentami
kontakt przez OHP - 2018-06-05 - Staniątki (małopolskie)
Wymagania: wykształcenie zawodowe/średnie; znajomość kuchni hinduskiej oraz przypraw orientalnych; 2 lata doświadczenia zawodowego. Zakres obowiązków: przygotowywanie dań, napojów i deserów z zakresu kuchni hinduskiej; utrzymywanie czystości w kuchni i na zapleczu.
kontakt przez PUP - 2019-03-08 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
Firma Karp-Han "JUNIOR" Mariusz Zalewski - 2017-05-04 - Nidzica (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie i przyrządzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Zgodnie z programem stażu.
kontakt przez PUP - 2019-03-05 - Krzyż Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni greckiej, gotowanie
kontakt przez PUP - 2020-08-25 - Kłodzko (dolnośląskie)
Brak danych
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Warszawa (mazowieckie)
wyksz. zawodowe gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia, książeczka sanepidowska, osoba zarejestrowana w PUP na dzień 16.03.2017, powyżej 50 r/ż, profil II
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań obiadowych oraz dań a'la carte. Dbanie o zarządzanie produktem. Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe. Praca na okres próbny 3 m-ce z możliwością przedłużenia, pełny etat, w systemie 2 dni pracy, 2 dni wolnego, praca w godzinach 9-20, godziny pracy do ustalenia, praca również w wolne dni. Kontakt osobisty lub telefoniczny 570746006.
CATERING MIGDAŁEK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-02-11 - Zagórnik (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne (kucharz kuchni orientalnej), doświadczenie zawodowe: min. 3 tala na w/w stanowisku, umiejętność wykonywania potraw kuchni wietnamskiej. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Lublin (lubelskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Warszawa (mazowieckie)
Obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców,
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Nowy Sącz (małopolskie)
przyrządzanie posiłków z karty, sprawne wydawanie dań, utrzymywanie czystego miejsca pracy
Karczma "Harynda" - 2017-08-21 - Bieruń (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej. Umowa o pracę na czas określony 3 lata. Praca na dwie zmiany, w przedziale godz. 10:00-23:00.
Bar HA-SANG Nguyen Dinh Ha - 2020-07-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Zgodnie z zajmowanym stanowiskiem pracy szczegóły do uzgodnienia
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe INTERTANK Sp. z o.o - 2017-02-22 - Królów (lubuskie)
przygotowywanie i sporządzanie potraw wg przepisów kuchni orientalnej (tureckiej i azerbejdżańskiej)
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Chełm (lubelskie)
- przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-11-25 - Osinów Dolny (zachodniopomorskie)
Oferta z Robót Publicznych dla osób bezrobotnych w szczególnej sytuacji na rynku pracy- ścieżka dostępu: http://www.pupgliwice.intracom.pl/bezrobotni_poszukujacy_pracy/roboty_publiczne.html i jednocześnie zakwalifikowanych bądź kwalifikujących się do II profilu pomocy.Wykształcenie: zwodowe lub średnie kierunkowe; doświadczenie; przygotowywanie, porcjowanie i wydawanie posiłków, obróbka wstępna surowów; równowazny system pracy; miejsce pracy: Kuźnia Nieborowska
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Kuźnia Nieborowska (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, potraw i napojów, utrzymanie czystości
CATERMED SA - 2015-12-18 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2019-10-23 - Słupca (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków oraz potraw, praca W wieluniu oraz w lokalach wynajmowanych przez stołówkę.
kontakt przez PUP - 2019-10-30 - Wieluń (łódzkie)
Wymagane wykształcenie zawodowe/średnie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie w ww. zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Na początek zatrudnienie w ramach umowy zlecenia po sprawdzeniu się umowa o pracę. Godziny pracy do uzgodnienia, wynagrodzenie godzinowe. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
BARTOSZ&IWONA BARTOSZ ANIOŁ - 2019-01-17 - Rybnik (śląskie)
Konserwacja i naprawa maszyn oraz urządzeń potrzebnych do produkcji kebabu, serwis maszyn automatycznych marki IDM.
kontakt przez PUP - 2020-07-30 - Kazimierów (mazowieckie)