KUCHARZ/ STARSZY KUCHARZ Ku藕nia Nieborowska oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ/ STARSZY KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1聽850 - 2聽260 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Oferta z Rob贸t Publicznych dla os贸b bezrobotnych w szczeg贸lnej sytuacji na rynku pracy- 艣cie偶ka dost臋pu: http://www.pupgliwice.intracom.pl/bezrobotni_poszukujacy_pracy/roboty_publiczne.html i jednocze艣nie zakwalifikowanych b膮d藕 kwalifikuj膮cych si臋 do II profilu pomocy.Wykszta艂cenie: zwodowe lub 艣rednie kierunkowe; do艣wiadczenie; przygotowywanie, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, obr贸bka wst臋pna surow贸w; r贸wnowazny system pracy; miejsce pracy: Ku藕nia Nieborowska
Data publikacji: 2016-05-12
Lokalizacja: Ku藕nia Nieborowska (艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Ku藕nia Nieborowska, powiat: gliwicki, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Oferta z Rob贸t Publicznych dla os贸b bezrobotnych w szczeg贸lnej sytuacji na rynku pracy- 艣cie偶ka dost臋pu: http://www.pupgliwice.intracom.pl/bezrobotni_poszukujacy_pracy/roboty_publiczne.html i jednocze艣nie zakwalifikowanych b膮d藕 kwalifikuj膮cych si臋 do II profilu pomocy.Wykszta艂cenie: zwodowe lub 艣rednie kierunkowe; do艣wiadczenie; przygotowywanie, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, obr贸bka wst臋pna surow贸w; r贸wnowazny system pracy; miejsce pracy: Ku藕nia Nieborowska
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 1聽850 - 2聽260 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ STARSZY KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Ku藕nia Nieborowska
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: gliwicki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 1聽850 - 2聽260 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 23.05.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gliwicach
Adres pracodawcy:
Pl. Inwalid贸w Wojennych 12, 44-100 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Osobiste zg艂oszenie w CAZ Gliwice w pok.007 w celu wydania skierowania do pracodawcy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Gliwice
Gmina pracodawcy: Gliwice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gliwice
Ulica pracodawcy: Pl. Inwalid贸w Wojennych
Numer budynku pracodawcy: 12
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Pomoc spo艂eczna pozosta艂a, z zakwaterowaniem
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gliwicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.05.2016
Oferta pracy wa偶na do: 10.06.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 13.05.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie oraz wydawanie posi艂k贸w dla go艣ci
Wies艂aw Walicki Firma Handlowo-Us艂ugowa "MAX" - 2016-04-12 - Bobowa (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Brod艂a (ma艂opolskie)
praca kilka godzin w tygodniu ico drugi weekend
Bistro-Kawiarnia Pizzeria "Pepino" Beata Szczygie艂 - 2016-10-03 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej- kuskus, ragout, brik; umowa na 1/2 etatu; praca od 01.01.2018- 31.12.20120; godziny pracy: 10.00- 21.00
kontakt przez PUP - 2018-01-17 - S艂upsk (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI W艁OSKIEJ I POLSKIEJ
"OPTA POLSKA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-03-22 - Rzesz贸w (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI TURECKIEJ, SERWOWANIE I OBS艁UGA KLIENT脫W, ZAMAWIANIE TOWAR脫W;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI TURECKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNEJ, DO艢WIADCZENIE NA STANOWISKU 6 MIESI臉CY
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej; komponowanie menu; kontakt z dostawcami - zaopatrzenie z Indii. Kontakt z zespo艂em hinduskoj臋zycznym.
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Produkcja i przygotowywanie potraw wg przygotowanych receptur, przestrzeganie obowi膮zuj膮cych standard贸w produkcyjnych, racjonalne gospodarowanie towarem, zachowanie dobrej organizacji pracy. Jedna zmiana, umowa na okres pr贸bny, praca ul. Kamie艅skiego 73a Wroc艂aw, wynagrodzenie podstawa + premia uznaniowa.Kontakt z pracodawc膮: osobi艣cie lub telefonicznie z p. Karolin膮 Kubiak Prosz臋 o przes艂anie CV na adres: b.nowak (at) niro.com.pl
Niro Sp. z o.o. - 2017-11-08 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw, prowadzenie gospodarki surowcowej.
DW脫R ELIZY Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2018-08-09 - D艂ugopole-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw.
Centrum Zdrowia "EUROMED" Sp. z o.o. - 2016-06-24 - Krosno (podkarpackie)
przygotowanie posi艂k贸w
SPAGHETTERIA PIZZERIA "SIESTA" KRZYSZTOF MACIEJEWSKI - 2016-02-04 - Lubin (dolno艣l膮skie)
odbi贸r poczty elektronicznej, prowadzenie grafiku spotka艅, przygotowywanie korespondencji do wysy艂ki
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - G贸ra (dolno艣l膮skie)
Wyb贸r surowc贸w, przygotowywanie i sporzadzanie da艅 wietnamskich,wprowadzanie nowych da艅.
KIM OANH CAO - 2018-01-04 - Sochaczew (mazowieckie)
prowadzenie gospodarki magazynowej
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - 艢widwin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, da艅dostosowanych do indywidualnych wymaga艅 klint贸w, w艂a艣ciwe stosowanie produkt贸w spo偶ywczych, serwowanie desrer贸w napoj贸w i dodatk贸w
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Serokomla (lubelskie)
- Bie偶膮ca obs艂uga klient贸w w zakresie koordynowania transportu - Bezpo艣rednia wsp贸艂praca z przewo藕nikami: negocjowaniestawek, ustalanie i planowanie warunk贸w transportu - Utrzymywanie i rozw贸j d艂ugofalowej wsp贸艂pracy z obecnymi klientami - Monitoring obs艂ugiwanych zlece艅 - Dbanie o wysok膮 jako艣膰 i terminowo艣膰 realizowanych zlece艅.
PRZEDSI臉BIORSTWO TRANSPORTOWO-SPEDYCYJNO-US艁UGOWE INDEKA IWONA - 2016-09-01 - Kobylnica (pomorskie)
kucharzPracownicy s膮 kwaterowani w naszych tzw pokojach turystycznych 3, 4 osobowych ze wsp贸lnymi 艂azienkami. Wiem, 偶e nie s膮 to luksusy ale w przypadku pracownik贸w sezonowych kt贸rzy przyje偶d偶aj膮 po to aby wypracowa膰 jak najwi臋ksz膮 ilo艣膰 godzin to i tak nie ma wi臋kszego znaczenia. Gdyby do pracy chcia艂o przyjecha膰 ma艂偶e艅stwo jestem w stanie zapewni膰 im osobny pok贸j.
DOM WYPOCZYNKOWY "RZEMIE艢LNIK" - 2016-04-20 - Gda艅sk (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem pracy.
Gospodarstwo Rolne - Sp贸艂ka z.o.o. W BALINIE - 2016-10-10 - Balin (kujawsko-pomorskie)
-
Firma handlowo us艂ugowa gastronomiczna "KORPOL" - 2016-05-09 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie sur贸wek i sa艂atek, gotowanie zup i sos贸w, przygotowanie wyrob贸w m膮cznych sma偶enie mi臋s wieprzowych i drobiowych, zapoznanie si臋 z zasadami firmy, utrzymanie porzadku i czysto艣ci na stanowisku pracy, obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna i mechaniczna), pos艂ugiwanie si臋 narzedziami przy przygotowywaniu potraw, mycie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Turek (wielkopolskie)
Sta偶 w firmie: ZPC "Z艁OTY K艁OS". Program sta偶u do zapoznania w pokoju nr 35.
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
prace fizyczne (istanieje mo偶liwo艣膰 zatrudnienia na podstawie umowy o prac臋)
Firma Handlowo-Us艂ugowa "KLEPKA" Miros艂aw Klepacki - 2017-04-04 - Suszec (艣l膮skie)
Og贸lny zakres obowi膮zk贸w:Zapewnienie dzieciom i m艂odzie偶y przebywaj膮cym na obozie偶eglqarsko-rekreacyjnym w Siemianach k/I艂awy, ca艂odziennego wy偶ywienia.Gotowanie, sma偶enie, pieczenie, obieranie jarzyn, krojenie, obr贸bka mi臋s i ryb, przenoszenie, ustawianie, zestawianie pojemnik贸w z produktami i potrawami zgodnie z przepisami bhp, p.po偶., zasadami 偶ywienia zbiorowego oraz procedurami okre艣lonymi w HACCP;Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 - smak posi艂k贸w i wydawanie ich w wyznaczonych godzinach.
DOM DZIECKA im. Stefana Starzy艅skiego - 2016-06-16 - K艂odzko (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2018-08-07 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z zachowaniem najwy偶szej staranno艣ci i jako艣ci, zachowanie czysto艣ci w miejscu pracy, kontrola zapas贸w surowc贸w, przygotowywanie zam贸wie艅.
W&B SP脫艁KA Z OGRANICZN膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-07-11 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w dla dzieci
Szko艂a Podstawowa Nr 6 - 2016-02-24 - Bytom (艣l膮skie)
zarz膮dzanie kart膮 da艅, przygotowywanie da艅 kuchni tureckiej i arabskiej, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2018-02-16 - Rzesz贸w (podkarpackie)
remonty, konserwacja maszyn
"LACTIMA" Mor膮g Sp. z o.o - 2017-06-20 - Mor膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Operator maszyn do produkcji drut贸w i pr臋t贸w- sta偶 POWER 110
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Kaczanowo (wielkopolskie)
Szef kuchni- przygotowywanie posi艂k贸w, catering贸w, wesel itp.
RESTAURACJA ZBYSZKO BOGDANIEC UL. MICKIEWICZA 25 - 2018-03-16 - Bogdaniec (lubuskie)