KUCHARZ Zawiercie oferta pracy RESTAURACJA PIZZERIA RIVA S.C. Anna Gładysz,Jarosław Gładysz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań, praca w kuchni, równoważny system czasu pracy (2 dni pracy, 2 dni wolne).Wymagane wykształcenie kierunkowe, nie jest wymagane doświadczenie.
Data publikacji: 2019-11-05
Lokalizacja: Zawiercie (śląskie)
Pracodawca: RESTAURACJA PIZZERIA RIVA S.C. Anna Gładysz,Jarosław Gładysz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wierzbowa 16b, 42-400 Zawiercie, powiat: zawierciański, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań, praca w kuchni, równoważny system czasu pracy (2 dni pracy, 2 dni wolne).Wymagane wykształcenie kierunkowe, nie jest wymagane doświadczenie.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
System pracy: dwa dni pracy/dwa dni wolne.Docelowo umowa na czas nieokreślony
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zawiercie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zawierciański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zawiercie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.11.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: kucharz
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, kierunek: kucharz
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie kierunkowe, nie jest wymagane doświadczenie
Nazwa pracodawcy:
RESTAURACJA PIZZERIA RIVA S.C. Anna Gładysz,Jarosław Gładysz
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zawierciu
Adres pracodawcy:
Wierzbowa 16b, 42-400 Zawiercie, powiat: zawierciański, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Kontakt z pracodawcą telefoniczny i osobisty
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: zawierciański
Gmina pracodawcy: Zawiercie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zawiercie
Ulica pracodawcy: Wierzbowa
Numer budynku pracodawcy: 16b
Profil działalności pracodawcy: restauracje i inne stałe placowki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zawierciu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.11.2019
Oferta pracy ważna do: 04.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 05.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 05.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8e5ac6b1fd3d67fcc31fe2f2e1c0f534
Podobne oferty pracy
przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innychpraca na umowę na czas określony, proponowany okres zatrudnienia - 3 lataoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Wrocław (dolnośląskie)
obróbka wstępna warzyw, przygotowanie i klejenie pierogów, sporządzanie różnych surówek, przygotowanie i gotowanie zup, dań jarskich i barowych, przygotowanie i skażanie różnego rodzaju mięs, wydawanie posiłków konsumentom, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, mycie naczyń.
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Tarnów (małopolskie)
Gotowanie zgodne ze standardami hoteli 4 gwiazdkowych
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięs, drobiu, ryb, owoców morz, warzyw i innych.
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Sprzątanie szkoły
Zespół Szkół Nr 6 - 2019-10-25 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
sporządzanie potraw z menu
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłów
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-12-05 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
Firma KAMO Zbigniew Kasperek, Monika Daczyńska-Kasperek ("Restauracja Pod Winogronami", "Domek Kata", "Fregata") - 2017-08-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
OBRÓBKA WSTĘPNA, PRZYGOTOWANIE DAŃ (GARMAŻERKA), OBSŁUGA KLIENTA, SPORZĄDZENIE KARTY PRODUKTÓW, OBRÓBKA TERMICZNA, KONTROLA STANÓW MAGAZYNOWYCH
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Przygotowanie posiłków dla gości hotelowych, pomoc w innych pracach. Praca od poniedziałku do niedzieli w równoważnym systemie czasu pracy w Szczyrku - Hotel "ELBRUS" (grafik do ustalenia).
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Szczyrk (śląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla osób indywidualnych i grup, praca na kuchni.
Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra - 2016-04-12 - Zamość (lubelskie)
praca na budowie
TRANS-FERBUD S.C.Krzysztof Ferenc,Tadeusz Balawender - 2017-01-02 - Malawa (podkarpackie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Wasilków (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań (obiady domowe) kuchni polskiej
FISEB SEBASTIAN BŁAŻUSIAK - 2017-01-16 - Chorzów (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, DBANIE O JAKOŚĆ I CZYSTOŚĆ NA KAŻDYM ETAPIE PRODUKCJI. PRZESTRZEGANIE ZASAD, PROCEDUR I STANDARDÓW
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-03-02 - Zawiercie (śląskie)
Przygotowanie posiłków.Pracodawca zapewnia szkolenie.
Pizzeria Trattoria - 2015-12-03 - Paczków (opolskie)
Pomoc w przygotowaniu dań.
TOMEX A.J.C. TOMCZYK SPÓŁKA JAWNA - 2016-11-30 - Budzyń (wielkopolskie)
- Przygotowywanie i wydawanie potraw z surowców i półproduktów.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto + premia. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca od wtorku do soboty: 14:00-22:00. Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza lub pomocy kuchennej. Wymagana aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (9:00-18:00) (Tel. 609-401-625, 790-221-100) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Mariacka 6, 40-014 Katowice) lub e-mail: piwiarnia.katowice (at) gmail.com
SMF SYLWIA FIDLER - 2016-05-18 - Katowice (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Kargowa (lubuskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-11-08 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie dań według tradycyjnych receptur kuchni nepalskiej lub indyjskiej lub bengalskiej.Praca pon- niedz w systemie zmianowym w godz. 8-22
kontakt przez PUP - 2019-09-26 - Wodzisław Śląski (śląskie)
nauka zawodu - kucharz
ZDZ w Lublinie o/Chełm - 2017-10-02 - Chełm (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, PRACA W RESTEURACJI,REALIZACJA ZAMÓWIEŃ
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE "NORDPOL" PAWEŁ KUDŁACZ - 2018-06-13 - Pilzno (podkarpackie)
Do uzgodnienia
TERESA MARTUSZEWSKA FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA TERESA - 2019-09-02 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniami. Dowóz gotowych zamówień do klientów (pizzeria)
GA STAR S.C. Pleszew - 2016-10-10 - Kępno (wielkopolskie)