KUCHARZ Chorzów oferta pracy FISEB SEBASTIAN BŁAŻUSIAK
Najatrakcyjniejsze wyposażenie łazienki.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań (obiady domowe) kuchni polskiej
Data publikacji: 2017-01-16
Lokalizacja: Chorzów (śląskie)
Pracodawca: FISEB SEBASTIAN BŁAŻUSIAK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:41-500 Chorzów, powiat: m. Chorzów, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań (obiady domowe) kuchni polskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Chorzów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Chorzów
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Chorzów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.01.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: z
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: FISEB SEBASTIAN BŁAŻUSIAK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świętochłowicach
Adres pracodawcy:
PODHALAŃSKA, 41-907 Bytom, powiat: m. Bytom, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Bytom
Gmina pracodawcy: Bytom
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bytom
Ulica pracodawcy: PODHALAŃSKA
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świętochłowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.01.2017
Oferta pracy ważna do: 16.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 16.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 16.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw według karty dań.
Dom Dziecka Nr 1 Zwierzyniec - 2018-11-26 - Zwierzyniec (lubelskie)
Sporządzanie potraw kuchni regionalnej- bengalskiej; znajomość receptur kuchni bengalskiej; właściw dobór i obróbka surowców.
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Łódź (łódzkie)
Samodzielna praca w kuchni, praca wg grafiku, praca po 12 h.
STANISŁAW KULIŚ KAWIARNIA-RESTAURACJA JAMA MICHALIKA - 2019-01-02 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw z menu restauracji, kuchni regionalnej oraz potraw a'la Carte, dbanie o utrzymanie czystości w środowisku pracy, zarządzanie zespołem pracującym w kuchni.
kontakt przez OHP - 2017-08-04 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie potraw, dekorowanie dań, przygotowywanie sosów, przygotowywanie dań z całego zakresu menu, dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
FABIO GROUP SŁAWOMIR SZCZERBA - 2019-02-18 - Świętochłowice (śląskie)
- Przygotowywanie potraw.- Wynagrodzenie: 2250 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do dwóch miesięcy. Docelowo praca na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy dla osób zainteresowanych LUB (dla osób zainteresowanych istniej możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy)- Praca po 10 godzin dziennie w godzinach: 11:00-21:00 według grafika. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Doświadczenie NIE jest wymagane -> istnieje możliwość przyuczenia. Wymagana Książeczka sanepidu. Wymagana umiejętność pracy w zespole. Umiejętność pracy pod presją czasu. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (Tel. 609-293-709) w godzinach 11:00-16:00 celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Armii Krajowej 417 B, 40-748 Katowice) lub e-mail: gaspacho.lunch (at) interia.pl
GASPACHO LUNCH&PIZZA ADAM ANUSZKIEWICZ - 2019-05-24 - Katowice (śląskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI BIAŁORUSKIEJ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI BIAŁORUSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE;
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
staż - sporządzanie różnego rodzaju potraw w szczególności pizzy KEBAB, obsługa maszyn i urządzeń w zakładzie, pomocnych przy wykonywaniu potraw, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, stosowanie i przestrzeganie przepisów bhp i ppoż obowiązujących w zakładzie. Na stanowisku wymagane badanie do celów sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Odolanów (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
''FACH - Instytut'' - 2018-02-01 - Bolków (dolnośląskie)
Praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Malbork (pomorskie)
Przygotowywanie potraw wg.receptur kuchni ukraińskiej, przygotowywanie imprez okolicznościowych, dbanie o stanowisko pracy.
kontakt przez PUP - 2019-01-22 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni orientalnej.
"BL & DA" Sp.z.o.o - 2019-05-22 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
PPHU "POSTĘP" Sp. z o.o. - 2017-07-12 - Sosnowiec (śląskie)
sporządzanie posiłków z kuchni ukraińskiej ( pielemieni, wareniki, solianka, ucha, zupa rybna, barszcz ukraiński), wydawanie potraw.
ANATOL TIMOSZUK Hotel Leśny - 2018-11-16 - Białystok (podlaskie)
Przygotowanie potraw kuchni tureckiej, zamawianie towaru u dostawców tureckich
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
kontakt przez PUP - 2019-01-08 - Pleszew (wielkopolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Warszawa (mazowieckie)
kucharzstaż w godz. 8-16, 14-22 również w niedziele i święta
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Piaseczno (świętokrzyskie)
KucharzJedna zmiana:od 7-15.
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2016-10-04 - Mielec (podkarpackie)
kucharz
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "KOGA" Osiecki Wiesław, Osiecka Danuta - 2016-09-16 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Wg harmonogramu
kontakt przez PUP - 2019-09-25 - Kraków (małopolskie)
Przyjmowanie zamówień od klientówPrzygotowanie posiłków zgodnie z procedurami
kontakt przez PUP - 2019-02-19 - Sochaczew (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej
S&M POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-23 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
obsługa pieca
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
GOTOWANIE DAŃ TURECKICH, PRZYGOTOWYWANIE, PIECZENIE I KROJENIE KEBABA TURECKIEGO
MUSHAR MUSTAFA YILDIRIM - 2016-10-10 - Polkowice (dolnośląskie)
Sporządzanie potraw zgodnie ze sztuka kucharską opartą na recepturach i przepisach kucharza.
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przyrządzanie różnego rodzaju potraw zgodnie z HACCP, porządkowanie stanowiska pracy, układanie jadłospisów
kontakt przez PUP - 2019-02-08 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Kucharz
Auto-Port Renice S.J. W. Bogusławska, U. Malinowicz - 2016-01-15 - Nowa Niedrzwica (lubuskie)