KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ Białystok oferta pracy ANATOL TIMOSZUK Hotel Leśny
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowiązków: sporządzanie posiłków z kuchni ukraińskiej ( pielemieni, wareniki, solianka, ucha, zupa rybna, barszcz ukraiński), wydawanie potraw.
Data publikacji: 2018-11-16
Lokalizacja: Białystok (podlaskie)
Pracodawca: ANATOL TIMOSZUK Hotel Leśny
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Al. Jana Pawła II 77, 15-703 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
sporządzanie posiłków z kuchni ukraińskiej ( pielemieni, wareniki, solianka, ucha, zupa rybna, barszcz ukraiński), wydawanie potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: stawka godzinowa
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Białystok
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Białystok
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Białystok
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: znajomość specyfiki kuchni ukraińskiej
Nazwa pracodawcy: ANATOL TIMOSZUK Hotel Leśny
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
Al. Jana Pawła II 77, 15-703 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Białystok
Gmina pracodawcy: Białystok
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Białystok
Ulica pracodawcy: Al. Jana Pawła II
Numer budynku pracodawcy: 77
Profil działalności pracodawcy: działalność gastronomiczna.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.11.2018
Oferta pracy ważna do: 30.11.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 16.11.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 16.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Kęty (małopolskie)
Gotowanie dań arabskich (kuchnia algierska, turecka i tunezyjska).
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Zabrze (śląskie)
staż w sklepie ogólnospożywczym
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Gniewkowo (kujawsko-pomorskie)
jw
B&B SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-06-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie imprez okolicznościowych.
Firma Usługowo-Handlowa Kamil Zajączkowski - 2016-04-01 - Niwna (łódzkie)
obsługa urządzeń biurowych, sporządzanie i kompletowanie dokumentów, odbieranie poczty w sposób tradycyjny i elektronicznie
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Prudnik (opolskie)
OBSŁUGA KLIENTÓW W SKLEPIE SPOŻYWCZYM, OBSŁUGA KASY FISKALNEJ
SKLEP SPOŻYWCZY BEATA RUSZNICA - 2016-08-19 - Rzeszów (podkarpackie)
Laminowanie i szlifowanie. Prefabrykacje form. Praca w Przyjaźni 117 oraz teren województwa pomorskiego. Kontakt tel. 66-33-99-701
Yacht Klub BARKAS Aleksandra Fic - 2016-02-05 - Skrzeszewo Żukowskie (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni kaukaskiej.
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Łódź (łódzkie)
Planowanie posiłków oraz przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami higieniczno-sanitarnymi. Planowanie i koordynowanie pracy w kuchni. Samodzielne sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw, napojów i wyrobów garmażeryjnych.
Handel detaliczny artykułami spożywczymi i gastronomicznymi Henryka Tyszkowska - 2016-01-12 - Nysa (opolskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków, wypiek ciast
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Ropa (małopolskie)
e-mail: biuro (at) moszna-zamek.pl
Moszna Zamek Sp. z o.o. - 2016-04-13 - Moszna (opolskie)
praca w sklepie spożywczym
NATPOL Natalia Sulowska - 2017-09-14 - Tarnów (małopolskie)
Wykształcenie: zawodowe lub średnie kierunkowe; staż pracy: min. 2 lata na stanowisku kucharza; znajomość systemu HACCP, ISO, umiejętność organizacji pracy, pracy w zespole, odpowiedzialność, systematyczność, dyspozycyjność, kreatywność; sporządzanie potraw zgodnie z recepturami, dystrybucja posiłków, przygotowywanie imprez okolicznościowych, prowadzenie zapisów w dokumentacji HACCP oraz ISO; miejsce pracy: Gliwice;
Centrum Onkologii- Instytut im. M.Skłodowskiej- Curie Oddział - 2016-08-09 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie i podawanie dań małej gastronomii
SHAIE BABA KEBEB Mahmood Akhtar - 2018-11-05 - Żyrardów (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-28 - Warszawa (mazowieckie)
ZGODNIE Z PROGRAMEM
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Nowy Kiełbów (mazowieckie)
nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków na podstawie ustalonego jadłospisu, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarcnyh oraz zasad wdrożonego systemu HACCP (dotyczy kucharza)
SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ - 2018-02-27 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-06-28 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
gotowanie, pieczenie, smażenie, obróbka wstępna warzyw i mięs
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Krzepice (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 5-13, 11-22 w Kołobrzegu, również w weekendy.
HNS 16 Sp. z o.o. (Hotel New Skanpol) - 2017-01-16 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków wg karty,sporządzanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-05-15 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni tureckiej, zamawianie towaru u dostawców tureckich
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
"GOŚCINIEC SANGUSZKO" F.G.H. ZOFIA AĆIMOVIĆ - 2016-12-07 - Szamotuły (wielkopolskie)
Staż w firmie: ZPC "ZŁOTY KŁOS". Program stażu do zapoznania w pokoju nr 35.
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Murzasichle (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w stołówce ośrodka, żywienie zbiorowe. Organizacja pracy zespołu w kuchni.
Chrześcijańska Służba Charytatywna Młodzieżowy Ośrodek Zdrowego Życia Zatonie - 2018-02-01 - Zatonie (zachodniopomorskie)
Wykształcenie: mile widziane gastronomiczne; doświadczenie zawodowe; wymagana ks. sanepidu; chęci do pracy; wykonywanie prac pomocniczych oraz wydawanie posiłków; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice; możliwość pracy na cały etat lub 1/2 etatu;
LA VITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-12 - Gliwice (śląskie)
w/g stanowiska
FEEL BETTER Katarzyna Sławska - 2018-03-27 - Kielce (świętokrzyskie)