KUCHARZ KUCHNI CHI艃SKIEJ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI CHI艃SKIEJ K/M
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Data publikacji: 2018-11-08
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca w godz. 13:30-21:30 (r贸wnie偶 weekendy)
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI CHI艃SKIEJ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 08.11.2018
Data zako艅czenia pracy: 08.11.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 6)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe/艣rednie zawodowe, gastronomiczne; 6 miesi臋cy do艣wiadczenia zawodowego; znajomo艣膰 kuchni chi艅skiej; Zakres podstawowych obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw kuchni chi艅skiej.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 08.11.2018
Oferta pracy wa偶na do: 22.11.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 08.11.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 08.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-17 - Warszawa (mazowieckie)
Sprz膮tanie pomieszcze艅 szkolnych, klas, sal gimnastycznych, terenu wok贸艂 szko艂y.
Szko艂a Podstawowa Nr 27 im. Dzieci Zjednoczonej Europy - 2017-07-24 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
OLF Damian Majewski - 2017-03-20 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
wg stanowiska
Ranczo Mustafa W艂odzimierz Kosi艅ski - 2016-07-20 - Bobolin (zachodniopomorskie)
zgodnie z charakterystyk膮 pracy
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Pleszew (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w wg. ustalonych reeceptur zgodnie z jad艂ospisedm, porcjonowanie produkt贸w spo偶ywczych, utrzymanie w czysto艣ci miejsca pracy
33 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY W NOWEJ D臉BIE - 2016-04-28 - Nowa D臋ba (podkarpackie)
Wydawanie posi艂k贸w pacjentom,przygotowywanie posi艂k贸w,inne zadani zwi膮zane z zakresem zada艅.
Zesp贸艂 Opieki Zdrowotnej "Szpitala Powiatowego" w Sochaczewie - 2018-07-20 - Sochaczew (mazowieckie)
przygotowywanie potraw od produktu surowego do gotowego, wydawanie potraw,dbanie o stanowisko pracy
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Podgaje (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, GOTOWANIE, REALIZACJA ZAM脫WIE艃 NA PODSTAWIE KARTY MENU RESTAURACJI;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, SPRAWNO艢膯 FIZYCZNA, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 1 ROK DO艢WIADCZENIA
ZIEMNIAK I SP脫艁KA MICHA艁 RYBARCZYK SEBASTIAN KOSIACKI S.C. - 2017-12-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej, grillowanie, przygotowywanie potraw na bankiety i wesela,Miejsce pracy: K膮ty Wroc艂awskie, ul. Popie艂uszki oko艂o 168 h pracy w meisi膮cu, dyspozycyjno艣c w godz. 8-20 lub 10-22,Kontakt kandydat贸w z pracodawc膮: magdalena.mrozek (at) hotelazyl.pl, 601 262 726sala G
GRUPA HOTELARSKO GASTRONOMICZNA SP.ZO.O. SP. KOMANDYTOWA - 2017-04-27 - K膮ty Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw
KUCHNIA MAMU艢KI SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-06-06 - Kalisz (wielkopolskie)
wz
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
Umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Gliczar贸w Dolny (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z zam贸wieniem: pieczenie pizzy, przygotowywanie da艅 obiadowych oraz da艅 typu fast - food.
Walczyk Sara BONANZA - 2016-09-27 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
praca na kuchni hotelowej, przygotowywanie posi艂k贸w, praca na terenie wojew贸dztwa 艣l膮skiego
DRYPS SERVICE SP脫艁KA Z O. O - 2018-01-08 - Sosnowiec (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prace w godz. 7-19 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w Ko艂obrzegu.
Obiekty Sanatoryjno - Wczasowe "P脫艁NOC" Sp. z o.o. (O艣rodek 鈥濸hoenix" dawny Chemik) - 2016-09-01 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Farma Smak贸w Agnieszka Biernacka - 2017-09-01 - Straszyn (pomorskie)
Zapoznanie sie z przepisami BHP i P.po偶., praca na grillu, frytkownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupe艂nianie zapas贸w, przygotowywanie produkt贸w (sa艂atki, kanapki), utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, urz膮dze艅, sprz臋t贸w i narz臋dzi.
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE CIEP艁YCH DA艃 I POTRAW Z R脫呕NYCH STRON 艢WIATA ( SZCZEG脫LNIE POTRAW KUCHNI WSCHODNIEJ), OBS艁UGA GRUP ZORGANIZOWANYCH ROSYJSKOJ臉ZYCZNYCH, PRACA FIZYCZNA, POD PRESJ膭 CZASU, WYMAGAJ膭CA DU呕EJ ODPORNO艢CI NA STRES
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Krak贸w (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWYWANIA POSI艁K脫W ZGODNIE ZE ZLECENIAMI I PROFILEM ZAK艁ADU GASTRONOM.WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE GASTRONOMICZNE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI POLSKIEJ, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 2 LATAGODZINY PRACY 07:00-16:00
FIRMA HANDLOWA BAJA S.C. JANUSZ LAZAR, LILIANA LAZAR - 2018-02-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
praca na stanowisku kucharza
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - W艂adys艂awowo (pomorskie)
praca w godzinach od 7.00 do 15.00, przygotowywanie posi艂k贸w, gospodarka magazynowa produktami spo偶ywczymi
Sp贸艂dzielcza Agrofirma Witkowo - 2017-08-03 - Witkowo Pierwsze (zachodniopomorskie)
prowadzenie sto艂贸wki szkolnej
kontakt przez PUP - 2018-09-01 - Dobrzyki (warmi艅sko-mazurskie)
- Organizowanie pracy kuchni- Dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz w艂a艣ciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego- Uczestniczenie w planowaniu jad艂ospis贸w i przygotowywaniu wed艂ug niego posi艂k贸w- Sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia (porcjowanie, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 wydawanych posi艂k贸w, dbanie o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowywanych posi艂k贸w z ich zaplanowana warto艣ci膮)- Dbanie o utrzymanie porz膮dku i przestrzegania higieny osobistej- Dbanie o czysto艣膰 pomieszcze艅 kuchennych, utrzymanie w stanie u偶ywalno艣ci powierzony sprz臋t kuchenny- Uczestniczenie w zakupach wyposa偶enia kuchni
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Miechucino (pomorskie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w dietetycznych. Utrzymanie czysto艣ci na stanowisku po zako艅czonej pracy. - Wynagrodzenie: 12 z艂/brutto/godzina. Praca na umow臋 zlecenie na okres 1-3 miesi臋cy, z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia umowy na kolejne miesi膮ce.- Zlecenie do wykonania w godzinach: 8:00-16:00 + soboty i niedziele. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 505-544-335) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Rolna 43, 40-555 Katowice). Kontakt wst臋pnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 505-544-335) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Rolna 43, 40-555 Katowice).
FIT-FOOD' S ANNA SZCZOTKA - 2016-06-09 - Katowice (艣l膮skie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w dla ca艂ego szpitala na potrzeby zewnetrzne.
SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHICZNIE CHORYCH IM. ST. KRYZANA - 2017-12-22 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
Praca w Hotelu JURZYNEK (Gmina Nowe Miasto).Kuchnia hotelowa. Praca u boku kuchnistrza-instruktora. Po okresie pr贸bnym praca samodzielna.Spotkanie informacyjno-rekrutacyjne z pracodawc膮 odb臋dzie si臋 w dniu 15.10.2018r. o godzinie 11.00 w siedzibie Powiatowego Urz臋du Pracy w P艂o艅sku (sala konferencyjna I pi臋tro).
HOMEX Sp. z o. o. (Hotel Jurzynek) - 2018-10-04 - Jurzynek (mazowieckie)
gotowanie,przygotowywanie posi艂k贸w,dbanie o czysto艣膰
Punkt Gastronomiczny "POLSKIE SMAKI" Lucyna Le艣niak - 2018-04-24 - Mogilany (ma艂opolskie)
uczestnictwo w planowaniu jad艂ospis贸w i przygotowywaniu wed艂ug niego posi艂k贸w, sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia, pobieranie produkt贸w spo偶ywczych z magazynu w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮, utrzymywanie porz膮dku i przestrzeganie higieny, troska o czysto艣膰 pomieszcze艅 kuchennych, utrzymywanie w stanie u偶ywalno艣ci sprz臋t贸w, zg艂aszanie powsta艂ych usterek oraz wszelkich nieprawid艂owo艣ci, pobieranie pr贸b 偶ywieniowych i w艂a艣ciwe jej przechowywanie, stosowanie norm i zasad zawartych w ksi臋gach HACCP.
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Zabrze (艣l膮skie)