KUCHARZ Sanok oferta pracy TERESA MARTUSZEWSKA FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA TERESA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 3聽000 - 3聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Do uzgodnienia
Data publikacji: 2019-09-02
Lokalizacja: Sanok (podkarpackie)
Pracodawca: TERESA MARTUSZEWSKA FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA TERESA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 12, 38-500 Sanok, powiat: sanocki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Do uzgodnienia
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 3聽000 - 3聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Sanok
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: sanocki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Sanok
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 3聽000 - 3聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 10.09.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
TERESA MARTUSZEWSKA FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA TERESA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sanoku
Adres pracodawcy:
Rynek 12, 38-500 Sanok, powiat: sanocki, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: sanocki
Gmina pracodawcy: Sanok
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Sanok
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 12
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: dzia艂alno艣膰 gastronomiczna
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sanoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.09.2019
Oferta pracy wa偶na do: 30.09.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 02.09.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 02.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?daff9a40435934f42d8c28ea3b67dda1
Podobne oferty pracy
Za艂adunek materia艂u wsadowego, zalewanie form odlewniczych, obs艂uga pieca 艂ukowego, obs艂uga 偶eliwiaka, wytop 偶eliwa i staliwa
ODLEWNIA-RAWICZ SP. Z O.O. - 2019-03-28 - Rawicz (wielkopolskie)
Przechowywanie 偶ywno艣ci, sprz膮dzanie potraw i napoj贸w. Wykonywanie czynno艣ci zwi膮zanych z ekspedycja potraw i napoj贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Lubomierz (dolno艣l膮skie)
pomoc przy przyrz膮dzaniu posi艂k贸w
P.P.H. KUDASZEWICZ Barbara Kudaszewicz - 2016-08-19 - Sulbiny (mazowieckie)
- Uczestniczenie w planowaniu jad艂ospis贸w.- Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i zachowaniem obowi膮zuj膮cych norm.- Pobieranie z magazynu produkt贸w 偶ywno艣ciowych w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮 i odpowiednie ich zabezpieczenie przed u偶yciem.- Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w oraz terminowo艣膰 ich wydania .- Obr贸bka wst臋pna warzyw i owoc贸w oraz innych produkt贸w do produkcji posi艂k贸w z uwzgl臋dnieniem zasad HACCP, wymog贸w technologii i instrukcji obs艂ugi urz膮dze艅 gastronomicznych.- W艂a艣ciwe porcjowanie posi艂k贸w i wydawanie ich wg obowi膮zuj膮cych norm.- W艂a艣ciwe i oszcz臋dne gospodarowanie pobranymi produktami przy sporz膮dzaniu posi艂k贸w.- Pobieranie i zabezpieczanie pr贸bek pokarmowych posi艂k贸w na potrzeby kontroli SANEPID-u- Prawid艂owe post臋powanie z resztkami pokonsumpcyjnymi .- Przestrzeganie ustalonych godzin wydawania posi艂k贸w.
Bursa Szkolna nr 5 - 2018-12-04 - Lublin (lubelskie)
Kucharz, przygotowywanie posi艂k贸w 艣niadanie, obiad, podwieczorek,
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Gr膮dy (ma艂opolskie)
obr贸bka wst臋pna produkt贸w, przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - 艢wiecie (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni chi艅skiej
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
praca w kuchni
KZZG w Polsce O艣rodek Profilaktyki Zdrowotnej "G脫RNIK" w 艁ebie - 2019-03-25 - 艁eba (pomorskie)
Przygotowywanie, dbanie o sk艂adniki i oryginalne receptury da艅 kuchni indyjskiej
GAGAN LABELS Sp. z o.o. - 2019-04-02 - Z膮bki (mazowieckie)
przygotowywanie pizzy, makaron贸w, sa艂atek
US艁UGI GASTRONOMICZNE RONALD MILCZAREK - 2018-09-17 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Radomsko (艂贸dzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie potraw, mi臋s, zup, sa艂at, - Gotowanie da艅 do klient贸w, - Utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy,
kontakt przez PUP - 2019-02-05 - M艂yny (podkarpackie)
-nauka robienia sushi i potraw dietetycznych.
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - 艢wiebodzin (lubuskie)
zamawianie produkt贸w do produkcji pizzy;przygotowanie ciasta na pizze;wyr贸b pizzy i wypiekwyr贸b fast food贸wdbanie o porz膮dek w kuchni;pomoc w przygotowywaniu da艅 obiadowych.Oferta sta偶u przeznaczona dla os贸b zarejestrowanych w PUP O艣wi臋cim, z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Osiek (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
CENTRALTEX ARKADIUSZ BLANK - 2019-10-29 - Chojnice (pomorskie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2019-06-28 - G贸rzno (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Ostr贸w Mazowiecka (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klient贸w
Wies艂aw Niewi艅ski Laguna w Hajn贸wce - 2018-04-04 - Hajn贸wka (podlaskie)
Obr贸bka wstepna warzyw, owoc贸w oraz wszelkich surowc贸w do produkcji posi艂k贸w ( mycie, obieranie, czyszczenie), rozdrabnianie warzyw, owoc贸w i innych surowc贸w; przygotowywanie posi艂k贸w, przestrzegania zasad technologii i estetyki oraz przepis贸w higieniczno-sanitarnych, utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad BHP i HACCP, ppo偶 oraz dyscypliny pracy, mycie naczy艅, wyparzanie sprz臋tu kuchennego, sprz膮tanie kuchni, obieralni i innych pomieszcze艅 kuchennych, nakrywanie do sto艂u
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - B臋dzin (艣l膮skie)
Obs艂uga punktu gastronomicznego oferuj膮cego specja艂y kuchni tureckiej. Wymagana nienaganna kultura osobista w kontakcie z klientami, mi艂e i bezpo艣rednie obycie, 艂atwo艣膰 w nawi膮zywaniu kontakt贸w interpersonalnych. Godziny pracy 12-22.
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Obs艂uga wesel oraz innych przyj臋膰 okoliczno艣ciowych
WOW Arkadiusz Kozikowski - 2017-02-20 - D臋bno (podkarpackie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Jaros艂aw (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w, podawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-09-25 - Sz贸wsko (podkarpackie)
sprz膮tanie pomieszcze艅 w budynku o艣rodka m.in. sypialnie, klasy, hole, toalety z zachowaniem zasad higieny i BHP
kontakt przez PUP - 2018-02-16 - Lidzbark Warmi艅ski (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie sa艂at, sos贸w, mi臋s i innych da艅
kontakt przez PUP - 2019-09-04 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w - do 30 porcji - 艣niadanie, obiad, podwieczorek i kolacja.
Grzegorz Cie艣lik Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Handlowe "JG Cie艣lik" - 2017-08-30 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW POCHODZ膭CYCH Z R脫呕NYCH STRON 艢WIATA JAK R脫WNIE呕 DA艃 DOSTOSOWANYCH DO INDYWIDUALNYCH OKOLICZNO艢CI I WYMAGA艃 KLIENT脫W, POSIADANIE WIEDZY ODNOSNIE R脫呕NYCH KULTUR KULINARNYCH, W艁A艢CIWEGO STOSOWANIA PRODUKT脫W SPO呕YWCZYCH, ODPOWIEDNIEGO 艁膭CZENIA SK艁ADNIK脫W JAK R脫WNIE呕 STOSOWNEGO SERWOWANIA POTRAW, DESER脫W, NAPOJ脫W I DODATK脫W;WYMAGANIA:ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, DOK艁ADNO艢膯, ZDOLONO艢CI MANUALNE, KREATYWNO艢膯, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY KAT.B, MIN. 3 LATA DO艢WIADCZENIA ZAWODOWEGO, DOBRA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA UKRAI艃SKIEGO I ROSYJSKIEGO,MIEJSCE PRACY: UL. KRZYWOUSTEGO 69U1
FUNDACJA "S艁OWIANIE POMERANII" - 2016-11-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-04-03 - Czmoniec (wielkopolskie)
Przygotowanie i wydanie potraw, dbanie o jako艣膰 i estetyk臋 da艅, ustalanie menu, sk艂adanie zam贸wie艅 na produkty w hutowniach, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci
Jerzy Maksimowski Pensjonat P艂ocko - 2016-10-27 - P艂ocko (pomorskie)