KUCHARZ Chojnice oferta pracy CENTRALTEX ARKADIUSZ BLANK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2019-10-29
Lokalizacja: Chojnice (pomorskie)
Pracodawca: CENTRALTEX ARKADIUSZ BLANK
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Grobelna 5, 89-600 Chojnice, powiat: chojnicki, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Chojnice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: chojnicki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Chojnice
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.12.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: 71.2019.KN
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: CENTRALTEX ARKADIUSZ BLANK
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Chojnicach
Adres pracodawcy:
Grobelna 5, 89-600 Chojnice, powiat: chojnicki, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: chojnicki
Gmina pracodawcy: Chojnice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Chojnice
Ulica pracodawcy: Grobelna
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Chojnicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.10.2019
Oferta pracy wa偶na do: 27.11.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 29.10.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 29.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?287722c37a43cf2b6ae0d0c7301843b7
Podobne oferty pracy
sporz膮dzanie potraw, da艅 obiadowych, gor膮cych kanapek; bezposrednia obs艂uga klienta - techniki obs艂ugi klienta, zastosowanie dzia艂a艅 marketingowycjh marketingowych
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wydawanych w sto艂贸wce szkolnej.
kontakt przez PUP - 2017-06-16 - Grzmi膮ca (zachodniopomorskie)
Za艂adunek i roz艂adunek towar贸w - transport
Przeds. Handl.-Us艂ug. "Gass-Motbud" S艂awomir Bejster - 2015-12-11 - Le艣na (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w regionalnych, tradycyjna kuchnia polska.
Regionalny Zajazd Bia艂y Krzy偶 - 2016-11-18 - Szczyrk (艣l膮skie)
przygotowanie potraw - kuchnia staropolska
SYLWIA LASEK - 2016-05-16 - Stargard (zachodniopomorskie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
P.P.H ."JAKIN" Jacek Napolski - 2016-09-26 - Lubawa (warmi艅sko-mazurskie)
- Przygotowywanie potraw.- Wynagrodzenie: 2250 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do dw贸ch miesi臋cy. Docelowo praca na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Mo偶liwo艣膰 pracy w niepe艂nym wymiarze czasu pracy dla os贸b zainteresowanych LUB (dla os贸b zainteresowanych istniej mo偶liwo艣膰 pracy w niepe艂nym wymiarze czasu pracy)- Praca po 10 godzin dziennie w godzinach: 11:00-21:00 wed艂ug grafika. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne. Do艣wiadczenie NIE jest wymagane -> istnieje mo偶liwo艣膰 przyuczenia. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu. Wymagana umiej臋tno艣膰 pracy w zespole. Umiej臋tno艣膰 pracy pod presj膮 czasu. Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (Tel. 609-293-709) w godzinach 11:00-16:00 celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Armii Krajowej 417 B, 40-748 Katowice) lub e-mail: gaspacho.lunch (at) interia.pl
GASPACHO LUNCH&PIZZA ADAM ANUSZKIEWICZ - 2019-05-24 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Mariola 呕y艂a - 2017-11-06 - 呕ory (艣l膮skie)
Wykszta艂cenie minimum 艣rednie. Znajomo艣膰 obs艂ugi komputera w tym pakietu MS i Office
kontakt przez PUP - 2019-05-08 - Racib贸rz (艣l膮skie)
gotowanie, sporz膮dzanie potraw dla go艣ci hotelowych
kontakt przez PUP - 2019-06-04 - Jaros艂awiec (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, tworzenie menu i jad艂ospis贸w.Praca w godz. 7-19 w Ko艂obrzegu na umow臋 zlecenie. Pracodawca gwarantuje zakwaterowanie i wy偶ywienie.
DORIS SPA Bogdan Igli艅ski Dorota Igli艅ska - Sp. j. - 2016-01-13 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
przyrz膮dzanie potraw, gramatiur, receptur. Praca wg zasad HCCP
kontakt przez PUP - 2016-11-30 - Zemborzyce Tereszy艅skie (lubelskie)
Gotowanie potraw ukrai艅skich, znajomo艣膰 przepis贸w potraw ukrai艅skich, czytanie receptur narodowych rosyjskich i ukrai艅skich
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Prowadzenie ksi膮g sp贸艂ek handlowych.
BMGM Sp贸艂ka z o.o. - 2019-05-31 - Legnica (dolno艣l膮skie)
sporz膮dzanie potraw regionalnych z bliskiego wschodu z zastosowaniem narz臋dzi i maszyn w zakresie gastronomicznym, przygotowanie wyrob贸w kulinarnychpraca na umow臋 na czas nieokre艣lony, praca jednozmianowa w godzinach 10:00-18:00oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - 呕ywiec (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 barowych, organizacja stanowiska pracy.
DADI BAR Marek Go艅cz - 2016-04-11 - Jurata (pomorskie)
przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2015-11-18 - Pi艅cz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
- praca w charakterze kucharza w g艂贸wnej restauracji: w godzinach 8.00 -11.00 bufetu 艣niadaniowego, a da艅 restauracji a-la- carte w godzinach 12.00-21.30- w ka偶dy wtorek i czwartek przygotowanie da艅 do bufetu samoobs艂ugowego- przygotowywanie sa艂atek, da艅 g艂贸wnych, zup - w razie potrzeby gotowanie da艅 bezglutenowych, wegetaria艅skich, bezlaktozowych itp. - codzienna kontrola zapas贸w- sk艂adanie zam贸wie艅 towaru na restauracje i przyjmowanie go z magazynu g艂贸wnego- przestrzeganie norm 偶ywno艣ci HACCP
Ferienzentrum Schlo脽 Dankern - 2018-01-22 - Niemcy (Niemcy)
gotowanie, przygotowywanie posi艂k贸w z przewag膮 dietetyki
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Radzionk贸w (艣l膮skie)
Przygotowanie da艅 kuchni zimnej i ciep艂ej.
kontakt przez PUP - 2018-03-12 - Skorupy (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Prudnik (opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej w piecu tandori
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Pu艂awy (lubelskie)
przygotowanie da艅 kuchni polskiej zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami z u偶yciem narz臋dzi i maszyn gastronomicznych, zarz膮dzanie personelem,
"FRANEK" Piotr Franczak - 2019-07-31 - 艁uk贸w (lubelskie)
Prace og贸lnobudowlane
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Bejsce (艣wi臋tokrzyskie)
Gotowanie i utrzymanie czysto艣ci w kuchni i na stanowisku pracy.
WALDI APARTAMENT RESTAURACJA WALDEMAR FURMAN - 2018-11-19 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
x
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2019-09-05 - Bia艂ystok (podlaskie)
Zasady BHP oraz HCCP obowi膮zuj膮ce w zak艂adzie pracy, zapoznanie ze stanowiskiem pracy.Obieg towar贸w, obr贸bka wst臋pna produkt贸w.Nauka menu restauracji, zapoznanie z serwowanymi daniami.Nauka sporz膮dzania sa艂atek, sur贸wek, obr贸bka cieplna produkt贸w.Planowanie zakupu surowc贸w, towar贸w, magazynowanie surowc贸w.Sporz膮dzanie potraw, dekoracje, serwis.
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - My艣lib贸rz (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Warszawa (mazowieckie)
praca na stanowisku samodzielnego kucharza w cateringu dietetycznym
MACZFIT Sp. z o.o. - 2017-04-12 - J贸zefos艂aw (mazowieckie)