KUCHARZ Rzeszów oferta pracy FHU PRZEMYSŁAW BODIO
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 600 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie z wymaganiami stanowiska
Data publikacji: 2020-09-22
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: FHU PRZEMYSŁAW BODIO
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:3-GO MAJA 10, 35-030 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: zgodnie z wymaganiami stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: w zależności od umiejętności i doświadczenia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 18
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1863
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.09.2020
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mała włoska restauracja w centrum Rzeszowa
Nazwa pracodawcy: FHU PRZEMYSŁAW BODIO
danePracodawcy_nip: 6881113203
danePracodawcy_regon: 180090489
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
3-GO MAJA 10, 35-030 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 18
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
danePracodawcy_kodPowiatu: 1863
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0974133
Ulica pracodawcy: 3-GO MAJA
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 22.09.2020
Oferta pracy ważna do: 07.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 22.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 22.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e69e60e58b521355854320528f553b00
Podobne oferty pracy
znajomość kuchni ukraińskiej
INELEKTRA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-05 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie do podania wi wydawania posiłków
F.H.U. Helena Stolarek - 2016-03-25 - Słubice (lubuskie)
Przygotowanie posiłków, obsługa pieca do pizzy
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
praca na kuchni
1."Sousse" Jamel El Abed 2.Jamel El Abed Wspólnik Spółki Cywilnej "Sousse Kebab" - 2019-11-26 - Krapkowice (opolskie)
Wg. harmonogramu FP
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Dobiegniew (lubuskie)
przygotowywanie oraz wydawanie dań
STÓŁ RAWICKI WIESŁAW CHUDY - 2019-06-06 - Rawicz (wielkopolskie)
przygotowanie dań kuchni meksykańskiej, zamawianie produktów, przypraw, opracowanie menu
RENTOS Sp. z o.o. - 2018-02-13 - Supraśl (podlaskie)
przygotowywanie posiłków wg uzgodnionego menu
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Goczałkowice-Zdrój (śląskie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2016-03-01 - Tuszyn (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków. Umiejętność pracy w zespole.Umowa zlecenie (3 miesiące) z możliwością podpisania umowy o pracę. Praca na 3/4 etatu w godzinach 7.00-15.00 do uzgodnienia z pracodawcą. Praca w soboty sporadycznie.
Śląskie Stowarzyszenie Charytatywne "Przystań" - 2019-03-22 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, pizzy, dań obiadowych, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, pomoc przy obróbce wstępnej potraw.
Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS - 2019-09-16 - Wodzisław Śląski (śląskie)
przygotowywanie potraw oraz wyrobów i półproduktów kulinarnych;
kontakt przez PUP - 2019-05-24 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Dbanie o czystość, porządek na obiekcie.
Maxus Cleaning sp. z o.o - 2016-04-06 - Częstochowa (śląskie)
Specjalista ds. sprzedaży - sprzedaż telefonicznaOsoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za sprzedaż produktów z branży chemicznejGłówne zadania:- sprzedaż telefoniczna wybranych produktów firmy,- obsługa bieżących klientów firmy,- aktywne pozyskiwanie nowych klientów,- przygotowywanie oferty handlowej dla klientów,- realizacja planów sprzedażowych i dbanie o wyznaczone parametry pracy,- budowanie pozytywnego wizerunku firmy,Wynagrodzenie w okresie próbnym około 3.000 brutto - 2.200 netto
"ALPINUS CHEMIA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-22 - Solec Kujawski (kujawsko-pomorskie)
Udział w planowaniu jadłospisów; przygotowanie posiłków zgodnie z ustalonym jadłospisem i zasadami HACCP; wydawanie posiłków, dbanie o porządek i czystość pomieszczeń kuchni.
Prywatne Przedszkole "Tęczowa Kraina" - 2020-07-17 - Kraków (małopolskie)
Wykształcenie: brak wymagań; wymagane doświadczenie zawodowe kucharskie (warunek konieczny); samodzielność; praca co drugi dzień; miejsce pracy: Gliwice; istnieje możliwość otrzymania trzy pokojowego mieszkania służbowego;
POŹDZIAŁ JERZY FIRMA J.POŹDZIAŁ - 2018-12-07 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni marokańskiej (tadzine, kuskus, zabula, wypiek tradycyjnego chleba). Zamawianie towarów z arabskich hurtowni.
kontakt przez PUP - 2019-07-26 - Legionowo (mazowieckie)
zapoznanie się z o bsługą maszyn kuchennych, obieranie, rozdrabnianie, przygotowywanie dań, racjonalne gospodarowanie produktami, oferta stażu dla osób do 30 r. ż
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Zielonka (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie potraw kuchni bengalskiej i arabskiej wg tradycyjnych receptur, dbanie o porzadek i higienę w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
przygotowywanie potraw
Pensjonat - Restauracja "Kogucik" Hanna Siejek - 2017-02-17 - Czempiń (wielkopolskie)
Obsługa śniadań - bufetowych lub serwowanych.Obieranie i obróbka produktów spożywczych.Czynności porządkowe.Dbałość o higienę.
Przedsiębiorstwo Produkcji Łożysk Ślizgowych Andrzej Szumko Spółka Jawna - 2020-01-07 - Kąty Rybackie (pomorskie)
przygotowywanie dań wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- Przygotowanie posiłków kuchni ukraińskiej,- układanie menu,- nadzór nad pracą innych pracowników,- przygotowanie zamówień,- odbiór towarów,- serwowanie potraw,- obsługa kasy fiskanlej
kontakt przez PUP - 2020-01-17 - Ornontowice (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI WIETNAMSKIEJ. UTRZYMYWANIE KUCHNI W CZYSTOŚCI.
kontakt przez PUP - 2020-10-28 - Koszalin (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-09-06 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków garmażeryjnych, mącznych, zup oraz dań fit.
NOWA PIEKARNIA Z ŁUKOWA SPÓŁKA Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-06-30 - Łuków (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, nadzór nad estetyka podawanych dań
kontakt przez PUP - 2018-11-13 - Zielonka (mazowieckie)
Przyrządzanie wszelkiego rodzaju potraw według tradycyjnych receptur kuchni arabskiej. Przestrzeganie przepisów bhp obowiązujących w gastronomii, dbanie o czystość na stanowisku pracy. Praca wg grafika - 2 zmiany w godzinach działania lokalu: 8-24.
EKRAM Kamel Zenai - 2017-12-07 - Wyszków (mazowieckie)
1Wytwarzanie i pakowanie produktów zgodnie z recepturą i technologią przy wykorzystaniu dostępnego parku maszynowego oraz pozostałych narzędzi pracy.2. Schładzanie produktów, przekazywanie gotowych produktów do chłodni.3. Kontrola wizualna spakowanych wyrobów – opakowań oraz kontrola etykiet na opakowaniach. 4.Utrzymywanie czystości w miejscu wykonywanych czynności.5.Bieżące sprawdzanie jakości produkowanych wyrobów zgodnie z wymaganiami. 6. Uruchamianie, wyłączanie, mycie i dezynfekcja maszyn i urządzeń służących produkcji, pakowaniu i przygotowaniu do ekspedycji wyrobów garmażeryjnych.7. Prawidłowe ważenie produktów.8. Przestrzeganie realizacji zadań w powierzonym obszarze zgodnie z wewnętrznymi i zewnętrznymi regulacjami BHP, ppoż, OŚ.- Zatrudnienie w ramach umowy o pracę tymczasową.- Miejsce wykonywania pracy: Virtu Production Sp. z o.o. w zawierciu ul. Łośnicka 35- Praca 80 godzin miesięcznie- Praca równiez w dni wolne
CONCORDIA OUTSOURCING HOLDING SP. Z O.O. - 2019-02-06 - Zawiercie (śląskie)
Miejsce pracy Żłobek Miejski nr 3 w Będzinie, ul. Sportowa 1.1) Przyjmowanie za pokwitowaniem w raportach żywieniowych produktów spożywczych z magazynu,2) Dbałość o racjonalne zużycie produktów spożywczych wydanych z magazynu,3) Kontrolowanie jakości surowców i produktów spożywczych otrzymanych z magazynu,4) Dbałość o wysoki stopień higieny osobistej przy produkcji i dystrybucji potraw,5) Przestrzeganie i wdrażanie na stanowisku pracy przepisów związanych z bezpieczeństwem żywności na wszystkich etapach produkcji potraw w celu zapewnienia bezpieczeństwa gotowej potrawy a w szczególności:6) Prawidłowe prowadzenie procesów technologicznych,7) Prawidłowe prowadzenie procesów obróbki wstępnej,8) Przestrzeganie prawidłowych parametrów procesów termicznych podczas przygotowywania żywności,9) Prawidłowe prowadzenie procesów mycia i dezynfekcji,10) Prawidłowe postępowanie z produktami wysokiego ryzyka m.in.: jajami, świeżym mięsem, świeżym drobiem i rybami,11) Stosowanie zasad i procedur systemu HACCP oraz monitorowanie punktów kontrolnych występujących na etapie przechowywania i przygotowywania posiłków,12) Dbałość o stan techniczny i utrzymanie w czystości, naczyń urządzeń, sprzętu AGD i pomieszczeń kuchennych,13) Właściwe pobieranie i przechowywanie próbek posiłków,14) Współpraca z pozostałym personelem w celu zapewnienia sprawnej organizacji pracy maksymalnie dobrych warunków pobytu dzieci,15) Informowanie dyrektora o wszelkich wydarzeniach zakłócających tok pracy lub mogących mieć znaczenie dla bezpieczeństwa dzieci i działalności żłobka,16) Przestrzeganie dyscypliny pracy, przepisów bhp i ppoż.,17) Wykonywanie innych czynności zleconych przez dyrektora wynikających z potrzeb placówki.Wynagrodzenie: podstawia + premia regulaminowa 20% + wysługa lat.I umowa na okres próbny 3 miesiące.II umowa na czas określony 12 miesięcy.III umowa na czas nieokreślony.Godziny pracy do ustalenia z pracodawcą.Pracodawca oferuje:- pracę w nowo powstałej placówce z w pełni wyposażoną nowoczesną kuchnią - stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę- wolne weekendy- pracę w miłej atmosferze, w młodym zespolePełne ogłoszenie o naborze dostępne na:http://www.bedzin.pl/strona-1124-nabor_na_stanowiska_pomocnicze_i.html
Miasto Będzin - 2020-09-17 - Będzin (śląskie)