KUCHARZ / KUCHARKA B臋dzin oferta pracy Miasto B臋dzin
Stanowisko: KUCHARZ / KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2聽640 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Miejsce pracy 呕艂obek Miejski nr 3 w B臋dzinie, ul. Sportowa 1.1) Przyjmowanie za pokwitowaniem w raportach 偶ywieniowych produkt贸w spo偶ywczych z magazynu,2) Dba艂o艣膰 o racjonalne zu偶ycie produkt贸w spo偶ywczych wydanych z magazynu,3) Kontrolowanie jako艣ci surowc贸w i produkt贸w spo偶ywczych otrzymanych z magazynu,4) Dba艂o艣膰 o wysoki stopie艅 higieny osobistej przy produkcji i dystrybucji potraw,5) Przestrzeganie i wdra偶anie na stanowisku pracy przepis贸w zwi膮zanych z bezpiecze艅stwem 偶ywno艣ci na wszystkich etapach produkcji potraw w celu zapewnienia bezpiecze艅stwa gotowej potrawy a w szczeg贸lno艣ci:6) Prawid艂owe prowadzenie proces贸w technologicznych,7) Prawid艂owe prowadzenie proces贸w obr贸bki wst臋pnej,8) Przestrzeganie prawid艂owych parametr贸w proces贸w termicznych podczas przygotowywania 偶ywno艣ci,9) Prawid艂owe prowadzenie proces贸w mycia i dezynfekcji,10) Prawid艂owe post臋powanie z produktami wysokiego ryzyka m.in.: jajami, 艣wie偶ym mi臋sem, 艣wie偶ym drobiem i rybami,11) Stosowanie zasad i procedur systemu HACCP oraz monitorowanie punkt贸w kontrolnych wyst臋puj膮cych na etapie przechowywania i przygotowywania posi艂k贸w,12) Dba艂o艣膰 o stan techniczny i utrzymanie w czysto艣ci, naczy艅 urz膮dze艅, sprz臋tu AGD i pomieszcze艅 kuchennych,13) W艂a艣ciwe pobieranie i przechowywanie pr贸bek posi艂k贸w,14) Wsp贸艂praca z pozosta艂ym personelem w celu zapewnienia sprawnej organizacji pracy maksymalnie dobrych warunk贸w pobytu dzieci,15) Informowanie dyrektora o wszelkich wydarzeniach zak艂贸caj膮cych tok pracy lub mog膮cych mie膰 znaczenie dla bezpiecze艅stwa dzieci i dzia艂alno艣ci 偶艂obka,16) Przestrzeganie dyscypliny pracy, przepis贸w bhp i ppo偶.,17) Wykonywanie innych czynno艣ci zleconych przez dyrektora wynikaj膮cych z potrzeb plac贸wki.Wynagrodzenie: podstawia + premia regulaminowa 20% + wys艂uga lat.I umowa na okres pr贸bny 3 miesi膮ce.II umowa na czas okre艣lony 12 miesi臋cy.III umowa na czas nieokre艣lony.Godziny pracy do ustalenia z pracodawc膮.Pracodawca oferuje:- prac臋 w nowo powsta艂ej plac贸wce z w pe艂ni wyposa偶on膮 nowoczesn膮 kuchni膮 - stabilne zatrudnienie w oparciu o umow臋 o prac臋- wolne weekendy- prac臋 w mi艂ej atmosferze, w m艂odym zespolePe艂ne og艂oszenie o naborze dost臋pne na:http://www.bedzin.pl/strona-1124-nabor_na_stanowiska_pomocnicze_i.html
Data publikacji: 2020-09-17
Lokalizacja: B臋dzin (艣l膮skie)
Pracodawca: Miasto B臋dzin
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Sportowa 1, 42-500 B臋dzin, powiat: b臋dzi艅ski, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Miejsce pracy 呕艂obek Miejski nr 3 w B臋dzinie, ul. Sportowa 1.1) Przyjmowanie za pokwitowaniem w raportach 偶ywieniowych produkt贸w spo偶ywczych z magazynu,2) Dba艂o艣膰 o racjonalne zu偶ycie produkt贸w spo偶ywczych wydanych z magazynu,3) Kontrolowanie jako艣ci surowc贸w i produkt贸w spo偶ywczych otrzymanych z magazynu,4) Dba艂o艣膰 o wysoki stopie艅 higieny osobistej przy produkcji i dystrybucji potraw,5) Przestrzeganie i wdra偶anie na stanowisku pracy przepis贸w zwi膮zanych z bezpiecze艅stwem 偶ywno艣ci na wszystkich etapach produkcji potraw w celu zapewnienia bezpiecze艅stwa gotowej potrawy a w szczeg贸lno艣ci:6) Prawid艂owe prowadzenie proces贸w technologicznych,7) Prawid艂owe prowadzenie proces贸w obr贸bki wst臋pnej,8) Przestrzeganie prawid艂owych parametr贸w proces贸w termicznych podczas przygotowywania 偶ywno艣ci,9) Prawid艂owe prowadzenie proces贸w mycia i dezynfekcji,10) Prawid艂owe post臋powanie z produktami wysokiego ryzyka m.in.: jajami, 艣wie偶ym mi臋sem, 艣wie偶ym drobiem i rybami,11) Stosowanie zasad i procedur systemu HACCP oraz monitorowanie punkt贸w kontrolnych wyst臋puj膮cych na etapie przechowywania i przygotowywania posi艂k贸w,12) Dba艂o艣膰 o stan techniczny i utrzymanie w czysto艣ci, naczy艅 urz膮dze艅, sprz臋tu AGD i pomieszcze艅 kuchennych,13) W艂a艣ciwe pobieranie i przechowywanie pr贸bek posi艂k贸w,14) Wsp贸艂praca z pozosta艂ym personelem w celu zapewnienia sprawnej organizacji pracy maksymalnie dobrych warunk贸w pobytu dzieci,15) Informowanie dyrektora o wszelkich wydarzeniach zak艂贸caj膮cych tok pracy lub mog膮cych mie膰 znaczenie dla bezpiecze艅stwa dzieci i dzia艂alno艣ci 偶艂obka,16) Przestrzeganie dyscypliny pracy, przepis贸w bhp i ppo偶.,17) Wykonywanie innych czynno艣ci zleconych przez dyrektora wynikaj膮cych z potrzeb plac贸wki.Wynagrodzenie: podstawia + premia regulaminowa 20% + wys艂uga lat.I umowa na okres pr贸bny 3 miesi膮ce.II umowa na czas okre艣lony 12 miesi臋cy.III umowa na czas nieokre艣lony.Godziny pracy do ustalenia z pracodawc膮.Pracodawca oferuje:- prac臋 w nowo powsta艂ej plac贸wce z w pe艂ni wyposa偶on膮 nowoczesn膮 kuchni膮 - stabilne zatrudnienie w oparciu o umow臋 o prac臋- wolne weekendy- prac臋 w mi艂ej atmosferze, w m艂odym zespolePe艂ne og艂oszenie o naborze dost臋pne na:http://www.bedzin.pl/strona-1124-nabor_na_stanowiska_pomocnicze_i.html
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽640 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: B臋dzin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: b臋dzi艅ski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2401
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: B臋dzin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽640 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 21.09.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: pomaturalne/policealne, gastronomiczne
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_1: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
do艣wiadczenie zawodowe (wymagany sta偶 - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1)
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
1) wykszta艂cenie gastronomiczne (zawodowe, technik, policealne) lub uko艅czony kurs gastronomiczny kwalifikacyjny,2) do艣wiadczenie w pracy na stanowisku kucharz,3) posiada obywatelstwo polskie;4) posiada pe艂n膮 zdolno艣膰 do czynno艣ci prawnych oraz korzystanie z pe艂ni praw publicznych;5) nie jest i nie by艂 pozbawiony w艂adzy rodzicielskiej oraz w艂adza rodzicielska nie zosta艂a mu zawieszona ani ograniczona;6) wype艂nia obowi膮zek alimentacyjny, w przypadku gdy taki obowi膮zek zosta艂 na艂o偶ony na podstawie tytu艂u wykonawczego pochodz膮cego lub zatwierdzonego przez s膮d;7) posiada nieposzlakowan膮 opini臋;8) nie figuruje w bazie danych Rejestru Sprawc贸w Przest臋pstw na Tle Seksualnym z dost臋pem ograniczonym lub nie zosta艂a skazana prawomocnym wyrokiem za inne przest臋pstwo umy艣lne;9) posiada stan zdrowia pozwalaj膮cy na zatrudnienie na okre艣lonym stanowisku (ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych i za艣wiadczenie od lekarza medycyny pracy).
Nazwa pracodawcy: Miasto B臋dzin
danePracodawcy_nip: 6252430128
danePracodawcy_regon: 276257446
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w B臋dzinie
Adres pracodawcy:
11 Listopada 20, 42-500 B臋dzin, powiat: b臋dzi艅ski, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
a) CV, list motywacyjny;b) kserokopie dokument贸w potwierdzaj膮cych posiadane wykszta艂cenie, kwalifikacje i umiej臋tno艣ci zawodowe;c) o艣wiadczenie o braku przeciwwskaza艅 zdrowotnych do pracy na stanowisku kucharza;d) o艣wiadczenia potwierdzaj膮ce okoliczno艣ci wskazane w Wymaganiach niezb臋dnych pkt 3-8;e) zobowi膮zanie do przedstawienia aktualnej ksi膮偶eczki sanitarno-epidemiologicznej przed ewentualnym, nawi膮zaniem stosunku pracy.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: b臋dzi艅ski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2401
Gmina pracodawcy: B臋dzin
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: B臋dzin
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0937899
Ulica pracodawcy: 11 Listopada
Numer budynku pracodawcy: 20
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Kierowanie podstawowymi rodzajami dzia艂alno艣ci publicznej
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w B臋dzinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 17.09.2020
Oferta pracy wa偶na do: 16.10.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 17.09.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 17.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b3b44608384bea58ffdf7db68f433c9e
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie sur贸wek, obs艂uga klienta, dbanie o czysto艣膰 lokalu, pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-10-16 - Katowice (艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Che艂mno (kujawsko-pomorskie)
- nak艂adanie pow艂ok lakierniczych przy wykorzystaniu sprz臋t贸w: pistoletu lakierniczego dEvibiss, szlifierki pneumatycznej 3m, spektrofometru automatchic 3
kontakt przez PUP - 2019-02-06 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
w/g stanowiska
FUNDACJA WI臉殴 POKOLE艃 - 2018-01-10 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
ubijanie kotlet贸w, obieranie ziemniak贸w, robienie farszu na pierogi, klejenie pierog贸w, obr贸bka mi臋sa, doprawianie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Braniewo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckich.Przygotowywanie Jadlospis贸w, Dbanie o estetyk臋 przygotowywanych posi艂k贸w.Dbanie o 艂ad i porz膮dek w miejscu pracy.
LECH-POL Hotele i Restauracje Sp. z o.o. - 2016-11-23 - Syc贸w (dolno艣l膮skie)
Udzia艂 w projektowaniu, inwentaryzacje budowlane
Przedsi臋biorstwo BUDEM-PROJEKT Ryszard Bugno - 2018-01-10 - Zgierz (艂贸dzkie)
- przygotowywanie potraw- sporz膮dzanie zam贸wie艅- utrzymywanie czysto艣ci na kuchni
GAMA GAW臉CKA MAGDALENA - 2020-03-12 - Mi臋dzywodzie (zachodniopomorskie)
obs艂uga go艣ci hotelowych
"CRISTAL" Sp. z o.o. - 2019-10-29 - Bia艂ystok (podlaskie)
Praca w sma偶alni ryb, sprzeda偶 - dwie zmiany 8:00-16:00, 13:00-21:00
GOSPODARSTWO RYBACKIE - G脫RKI SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2020-01-29 - G贸rki (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w typu fast food w ma艂ej gastronomii, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 stanowiska pracy. Miejsce wykonywania pracy: Trzebnica
Bar Detroit Barbara Mroczkowska - 2015-12-02 - Trzebnica (dolno艣l膮skie)
Odpowiedzialno艣膰 za ca艂okszta艂t pracy kuchni oraz nadz贸r nad podleg艂ymi pracownikami, dba艂o艣膰 o dob贸r jako艣ciowy i ilo艣ciowy produkt贸w do przygotowywania posi艂k贸w dla m艂odzie偶y szkolnej i turyst贸w, odpowiedzialno艣膰 za jako艣膰 sporz膮dzonych posi艂k贸w i punktualno艣膰 ich wydawania, odpowiedzialno艣膰 za stan sanitarno-higieniczny pomieszcze艅 kuchni, zaplecza, naczy艅 i wydawanych posi艂k贸w, nadz贸r nad uk艂adaniem jad艂ospis贸w i przestrzeganie ich, rozliczanie ilo艣ciowe produkt贸w do produkcji posi艂k贸w, przechowywanie pr贸bek zgodnie z wymaganiami sanepidu, przestrzeganie zasad HACCP
Fundacja "Praca dla Niewidomych" Oddzia艂 Zak艂ad Aktywno艣ci w Krzy偶ewie - 2018-12-20 - Krzy偶ewo (podlaskie)
praca w kuchni
Firma Handlowa MIRO Miros艂aw Bem - 2018-04-04 - 艁eba (pomorskie)
Zgodny z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Goleni贸w (zachodniopomorskie)
przygotowywanie da艅, menu
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Jab艂onowo (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z przyj臋tymi standardami.
"DW脫R ELIZY" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-01-16 - D艂ugopole-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
obs艂uga recepcji w hotelu, praca po 12 godz./48 godz., wynagrodzenie od 1500z艂. netto
Badura Sp贸艂ka Jawna - 2017-06-22 - Wadowice (ma艂opolskie)
przygotowywanie i przyrz膮dzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w; wynagrodzenie od 12,00 z艂 do 16,00 z艂 za godzin臋;
JOVIMED O艣rodek Opieku艅czo-Rehabilitacyjny Sp. z o.o. - 2016-05-19 - Ksawer贸w (艂贸dzkie)
Praca przy produkcji garma偶eryjnej (krojenie, gotowanie, pakowanie)Jedna zmiana 5-13 pn-ptoferta sta偶u dla os贸b do 30r.偶
kontakt przez PUP - 2020-02-27 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
"PE艁NA CHATA" Bielarz Tomasz F.H.U. - 2019-11-18 - Sucha Beskidzka (ma艂opolskie)
Prace porz膮dkowe na terenie urz臋du.Prace porz膮dkowe pomieszcze艅 gospodarczych urz臋du.Dbanie o codzienne utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku.Wykonywanie drobnych prac remontowych ( drzwi, stolarka okienna, pod艂ogi, 艣ciany)
kontakt przez PUP - 2020-06-10 - Jaros艂aw (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2020-06-26 - Z艂ocieniec (zachodniopomorskie)
Pracuj膮c u nas b臋dziesz odpowiedzialny/a za:
fachowe doradztwo Klientom w wyborze odpowiedniego sprz臋tu
kompleksow膮 obs艂ug臋 Klienta wed艂ug standard贸w firmy
sprzeda偶 us艂ug finansowych i ubezpieczeniowych
Media Expert - 2016-11-16 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni orientalnej.Rodzaj umowy na czas okre艣lony. Przewidywany okres zatrudnienia: 15.06.2019r. - 01.02.2022r.Praca w systemie dwuzmianowym, w godzinach: 6:00 - 14:00, 14:00 - 22:00.R贸wnowa偶ny system pracy. Miejsce wykonywania pracy: lokale nale偶膮ce do firmy we Wroc艂awiu.
kontakt przez PUP - 2019-03-29 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
prace gastronomiczne
Sylwester G艂adysz Punkt Ma艂ej Gastronomi "CFK" - 2018-07-12 - Trzebiat贸w (zachodniopomorskie)
M. in. przeprowadza mycie i dezynfekcj臋 kuchni i rozdzielni posi艂k贸w zgodnie z planem, zapoznaje si臋 z planem produkcji potraw na dany dzie艅, pomaga przygotowa膰 potrawy wg ustalonego planu produkcji zgodnie z obowiM. in. przeprowadza mycie i dezynfekcj臋 kuchni i rozdzielni posi艂k贸w zgodnie z planem, zapoznaje si臋 z planem produkcji potraw na dany dzie艅, pomaga przygotowa膰 potrawy wg ustalonego planu produkcji zgodnie z obowi膮zuj膮c膮 technologi膮 ich przyrz膮dzania, ponosi pe艂n膮 odpowiedzialno艣膰 za marnotrawstwo i niew艂a艣ciwe przygotowanie posi艂k贸w, wykonuje prace zwi膮zane z przyrz膮dzaniem p贸艂fabrykat贸w, trybuje i porcjuje mi臋so, przyrz膮dza i porcjuje masy mielone, obtacza, panieruje, sma偶y mi臋so, pilnuje gotowanych i sma偶onych potraw, przygotowuje sosy, sur贸wki, desery, czy艣ci ryby, ziemniaki, warzywa, owoce, porcjuje i pomaga wydawa膰 obiady na sto艂贸wk臋, zabezpiecza prawid艂owo艣ci przechowywanych potraw pozosta艂ych na dzie艅 nast臋pny, myje naczynia, utrzymuje czysto艣膰 i porz膮dek na stanowiskach, jest odpowiedzialna za powierzony sprz臋t i maszyny b臋d膮ce na wyposa偶eniu kuchni, przestrzega przepis贸w bhp i p. po偶., informuje o wszelkich nieprawid艂owo艣ciach w pracy urz膮dze艅 i maszyn, reaguje na wszystkie przejawy potrzeby pomocy mieszka艅com poprzez zawiadomienie pracownika oddzia艂u lub w pilnych przypadkach bezpo艣redniej pomocy. 膮zuj膮c膮 technologi膮 ich przyrz膮dzania, ponosi pe艂n膮 odpowiedzialno艣膰 za marnotrawstwo i niew艂a艣ciwe przygotowanie posi艂k贸w, wykonuje prace zwi膮zane z przyrz膮dzaniem p贸艂fabrykat贸w, trybuje i porcjuje mi臋so, przyrz膮dza i porcjuje masy mielone, obtacza, panieruje, sma偶y mi臋so, pilnuje gotowanych i sma偶onych potraw, przygotowuje sosy, sur贸wki, desery, czy艣ci ryby, ziemniaki, warzywa, owoce, porcjuje i pomaga wydawa膰 obiady na sto艂贸wk臋, zabezpiecza prawid艂owo艣ci przechowywanych potraw pozosta艂ych na dzie艅 nast臋pny, myje naczynia, utrzymuje czysto艣膰 i porz膮dek na stanowiskach, jest odpowiedzialna za powierzony sprz臋t i maszyny b臋d膮ce na wyposa偶eniu kuchni, przestrzega przepis贸w bhp i p. po偶., informuje o wszelkich nieprawid艂owo艣ciach w pracy urz膮dze艅 i maszyn, reaguje na wszystkie przejawy potrzeby pomocy mieszka艅com poprzez zawiadomienie pracownika oddzia艂u lub w pilnych przypadkach bezpo艣redniej pomocy.
kontakt przez PUP - 2020-04-29 - Darskowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
PPHU "ARMATOR" - 2015-12-09 - Ho艂ny Mejera (podlaskie)
praca w kuchni szpitalnej
WIELKOPOLSKIE CENTRUM ONKOLOGII - 2019-04-16 - Pozna艅 (wielkopolskie)
obs艂uga klient贸w, realizowanie zam贸wie艅, przygotowywanie produkt贸w, obs艂uga kasy fiskalnej, sprzeda偶 produkt贸w 偶ywno艣ciowych
"ALIBI" Pizza - Kebab Paulina Bia艂asik - 2019-03-15 - Krzy偶 Wielkopolski (wielkopolskie)